Şimdi Ara

59binden 10-15bin arasına gelmek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümüm tm arkadaslar ygs5de 59k oldum netlerim türkce 37d 3y mat34d 3y sosyal 18d 11y istediğim bölümler hukuk eğer olmazsa İngilizce isletme ama hedef 10-15k arası yardımcı olursanız sevinirim

• Bı cevap verin daa
  • TS'lerden sonra en kolay TM'ler yükselebiliyor, okul puanın da önemli ama çok iyi bir LYS seni 10k civarına taşıyabilir, okul puanın iyi değilse çok kasman gerekebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: escolha

TS'lerden sonra en kolay TM'ler yükselebiliyor, okul puanın da önemli ama çok iyi bir LYS seni 10k civarına taşıyabilir, okul puanın iyi değilse çok kasman gerekebilir...

katılmıyorum okul puanın etkısının bu kadar azaldıgı bır donemde o kdr onemlı oldugunu sanmıyorm
  • quote:

TS'lerden sonra en kolay TM'ler yükselebiliyor, okul puanın da önemli ama çok iyi bir LYS seni 10k civarına taşıyabilir, okul puanın iyi değilse çok kasman gerekebilir...

okul puanım iyi sayılır dostum 60 üzerinden en düşük 45-50 arası
  • ygs5'te ilk 59k'da 13k-14k arası eşit ağırlıkçı var zaten. yani lys'de batırmazsan sıralaman değişmez kolay kolay
  • Sosyali napmışsın hocam sendeki mat bende olsaydı ah.Rahat girersin diye düşünüyorum tabi sınavın çok kötü geçmezse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

quote:

katılmıyorum okul puanın etkısının bu kadar azaldıgı bır donemde o kdr onemlı oldugunu sanmıyorm

Geçen sene mf3'te 20k civarı birinin 310 civarı bir aobp ile 0,15 katsayıda 10k 0,12 katsayıda 8k geri gittiğini bilirim, ağırlığının azaltılması etkiyi düşürür ama yüksek hedefler varsa ciddi ayakbağı olur düşük okul puanı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.