Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
770
Cevap
64
Favori
44.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sitesinde android sürümüne ilişkin bilgileri bulamadım fakat android 8 sürümü olan eski Sony cihazımda 5ber.esim uygulaması üzerinden uyumluluk testi yaptım siparisi iptal etmedim şu şekilde görselleri iletiyorum sizce bu cihazdan profil yükleyemez miyim android sürümüm android 8 olsada uyumlu şeklinde bilgi verdi esimme uygulamasıda uyumlu dedi cihazla onuda denedim amacım bu cihazdan profil yükleyip iphoneda kullanmak veya ikos cihazından hotspot ile interneti kullanmak

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ç324 kullanıcısına yanıt

Bu esim uygulamalarının, sim kart ile iletişimini sağlayan OMAPI kütühanesi standart olarak Android 9 ile geliyor. Sony işletim sistemine kendisi eklediyse sürpriz bi şekilde çalışabilir.

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt

değerli bilgiler için teşekkür ederim hocam sim kart geldikten sonra deneyimlerimi aktarırım bakalım nasıl olacak

• Kartı gelmeyen arkadaşlar 5ber yetkililerine ulaşmanız halinde size yeni bir kart yollar ve herhangi bir ücret almazlar 2 tane kart istemiştum kargoda kayboldular ve yenisini yolladılar herhangi bir ücret talep etmeden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhabalar simkartı teslim alalı 20 gün oluyor ancak henüz paketini açmadım çünkü bir yurtdışı planı için almıştım. bir kaç içinde kurcalayayım istiyorum.

şimdi bu simi taktıktan sonra esim tanımı yapabileceğimiz siteler nelerdir? yurtdışı için internet paketi alabileceğimiz? bir ara ekşisözlükte falan da görmüştüm ref kodları paylaşılıyordu vs.

özetle e-sim alınabilecek nereleri önerirsiniz? ve nasıl alınıyor? tecrübesizliğim için kusura bakmayın.

• tamtetimatiyla T kullanıcısına yanıt
    Hocam bnesim tavsiye ediyorum 10 gb interneti 60 TL civarı alabilirsiniz kupon kodu ile ve bunu e-posta değiştirerek defalarca yapabilirsiniz l.

• hocam browser üzerinden mi üye olup alıyoruz? alma aşamasını da bilmiyorum da. bir de siz dedikten sonra girdim siteye bir göz süzdüm dediğiniz fiyatlarda göremedim hiç 10gb olanlar 500tl civarları acemiliğimden muhtemelen ama

Hocam kupon kodu kullanarak almanız lazım 10 gb Türkiye için o fiyata var diger ülkeler 5gb sadece var 74 tl fotoğrafta gözüküyor 5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

Bu da Türkiye için 5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

• sim kart ne kadar zamanda geliyor ? Ben 11 kasımda sipariş vermiştim. 17 kasımda postalandı bilgisi var ama halen elime ulaşmadı. beklemeli miyim ne yapayım ?

• MEMO6390 M kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ediyorum hocam, bir erasmus projesi olacak da öğrenciler ile birlikte gideceğiz. ancak henüz ülke belli değil o yüzden şimdiden biraz anlayayım dedim neler yapabiliyoruz diye. alternatif başka şeyler varsa onları öğrenirim en hesaplısından bi 14 gün olur umarım :)

İnşallah daha iyi bir fırsat bulmanız dileğiyle:))

• hocam çok teşekkürler tekrardan zamanı geldiğinde referans kodu vs için yazarım olmazsa :)

Tabiki

• MEMO6390 M kullanıcısına yanıt
    Bnesim, 5berde çalışmıyor..yada ben yanlış yapıyorum ..QR kodu eklemek istediğim de hep hata veriyor ve yüklenmiyor...firsty yada Sparks da sorun yoktu ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte aradığım konu tam olarak buydu başıma neler gelebilecek bunları anlamak, boşu boşuna aldığımla kalmamak

• Uzun zaman sonra DH de gördüğüm en faydalı konu olabilir, keşke yazın görseydim dedim...

app i indirip bir inceleyim dedim ama kayıt için epostaya kod gelmiyor bir türlü...

Dipnot:

İlk kez böyle birşey görüyorum, ne outlooka, ne gmaile doğrulama kodu gelmiyor ama yahoo ya geliyor...

DDipnot:

Akşam düzeldi, kayıt için kod geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 1 Aralık 2024; 21:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Bnesim, 5berde çalışmıyor..yada ben yanlış yapıyorum ..QR kodu eklemek istediğim de hep hata veriyor ve yüklenmiyor...firsty yada Sparks da sorun yoktu ...
    Çalışıyor hocam, wifi bağlantınız olsun yoksa hata veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende böyle çıkıyor gümrüğe sevk edildi yazıyordu en son şimdi de böyle oldu

• Bnesim, en çok kullanılan eSIM firmalarından biri.

Bu konu başlığı altındaki 5Ber ile de gayet güzel çalışıyor. Hatta şu an telefonumda bu şekilde yüklü ve kullanılabilir durumda; birkaç gün önce yükledim. Daha önce de farklı zamanlarda toplam 5 adet yüklemişim (Türkiye ve yurt dışı şeklinde).

Firsty ve Sparks'da sorun yaşamıyorken, Bnesim'de sorun yaşıyorsanız, uygulamadan yüklemeye çalıştığınız Bnesim eSIM'inin daha önce yüklenip yüklenmediğini (aktivasyon yapılıp yapılmadığını) kontrol etmenizde de fayda var. Eğer sorun devam ediyorsa, Bnesim müşteri hizmetleri ile yazışmanızda fayda olabilir. Gerekirse, onlar yeniden eSIM'in durumunu kontrol edebilirler.

@tamtetimatiyla

eSIM'i ilk defa kullanıyorsanız, dikkat etmeniz gereken birkaç küçük detay var. Bunlar daha önceki mesajlarda var ama belki gözden kaçırmayın diye yazayım istedim. eSIM kurulum için internet bağlantısı, Wi-Fi olması gerekiyor. İşyeri vb. internet ağlarında bazı kısıtlamalar olabileceğini de unutmayın. Evde vs. bağlantınız yok ise, ikinci bir telefondan, geçici bir internet bağlantısını (hotspot) sağlayıp kurulum işlemlerinize devam edebilirsiniz. Yükleme başarılı olduğunda da, Uluslararası Dolaşım (Roaming) özelliğini, 5Ber'deki aktif eSIM için açmanız gerektiğini hatırlatmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.