Şimdi Ara

5dakikadan fazla online olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece çok uykum geldiğinden premiumun bitişini beklemeden yattım, yenisini yarın basarım dedim. bugün eve 4gibi geldim ve o zamandan beri oyuna girmeye çalışıyorum; girmesi en az 1saat sürüyor ve her girdiğimde 5dakkikadan fazla online kalamadım, direk dc yiyorum.
    Aynı serverda başka charla saat 4buçukta girdiğim char hiç dc yemeden oyuna ama hep premium aldığım charda bu var, yani iki char arasındaki tek fark birinin premiumun yeni bitmesi diğerine daha hiç silk bile alınmaması.

Raslantı diyip geçmek istiyorum ama 8saattir charımla oynayamadığımdan sinirliyim ve ne yazıkki artık bi art niyet arıyorum; bu joymaxın premium almış oyunculara yaptığı bi tezgah mıdır? Bunun gibi bi olayı yaşamış olan var mı?

• premium ile bir ilgisi varmı bilmiyorum ama bende de aynı sorun vardı. petra dayım server 24 saat boş direk giriyordu ama internetin normal hızda olduğu durumlarda bile 3 5 dkka durabiliyordum en fazl. direk dc yiyordum. pc e format attım enterasan bir şikilde sorun çözüldü. şuan bir taraftan download yapıp neti sömürürken bile 0 dc. dene istersen bir.
  • iki defa res attım pcye. ilginç bi şekilde diğer charlar yarım saatte giriyo bu 1saate ve yine girer girmez dc.

şuan oyundayım ve girer girmez premium bastım. 5dakkadır onlineyim, eğer dc yemezsem kendi çapımda teorimi kanıtlamış olurum
  • Tr yurtdışı hatları odtüye bağlı bildiğim kadarıyla , git ve bombala
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Tr yurtdışı hatları odtüye bağlı bildiğim kadarıyla , git ve bombala

odtüde okuyorum zaten, nerdeymiş ya? kesiyim hepinizin yurtdışıyla bağlantınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Tr yurtdışı hatları odtüye bağlı bildiğim kadarıyla , git ve bombala

odtüde okuyorum zaten, nerdeymiş ya? kesiyim hepinizin yurtdışıyla bağlantınızı

ne güzel :) lisesinde okumuştum ben de oranın. Bu pre eroin joymax te tüccarı gibi birşey demek ki. Silk alınmamaış char eroine başlamamış ki sıkıntı yok. Ama presi bitmiş char hemen diğer dozu istiyor

• prem aldım sorun tamamen ortadan kalktı. Cidden şaka gibi bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.