Şimdi Ara

5k gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ayt 71,25
    Obp 83,87
    Sayısal
    Bu yılki sınavla geçen yılki arasında bence çok büyük bir fark yoktu ama yine de bir umut sorayım. İlk 5 bin gelir mi sizce bu netlerle?

• 6.5k 6k falan bence ama umarım gelir benden az bişey iyi puanın bende o civar istiyorum
  • İlk8kMf İ kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümü istiyorsun hocam?
  • Hocam hamda gelir de okul puani sorun yaratir
  • krabzi K kullanıcısına yanıt
    Odtü endüstri olabilir hocam ama ne istediğimi bende bilmiyorum sırf sıralama hırsımı gidermek için
  • Hocam vallaha kafayı yicem :D. Aytde gittim asal sayı sorusuyla fonksiyon sorusunu yanlış yaptım salak gibi. Salaklığım yüzünden battı her şey. 2 soru daha yapsam ne güzel kafam rahat olurdu da nasip işte.
    Ayni durumdayiz hocam
    Frekans sorusunu periyot diye gormusum sacma sapan yanlislar var
  • 101 tyt 68 ayt 92 obp’de bende var hocam. Sıralamalarımız baya yakın olacaktır. Nereyi düşünüyorsun?
    Ayni kaderi yasiyoruz benimde 2 yanlisim freeden gitti ayrica okul puanim 75 vallaha oturup dua edip beklicez vardir bunda da bir hayir
  • İlk8kMf İ kullanıcısına yanıt
    Bu tam olarak ben.
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 2:18:43 >
  • Hocam umarım gelir ama obp den dolayı gelmemesi yüksek ihtimal
    İTÜ-Bilgisayar istiyor olablir troll dikkat edin
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Tıp düşünüyorum hocam ama Ankarada iyi bir tıpa giremeyeceğim büyük ihtimalle. Olursa yıldırım beyazıt tıp olur ama ona da istemeye istemeye gideceğim maalesef.
  • Hocam umarım size 5k gelir benim netlerim size yakın 90 tyt 75 ayt 76obpye 7.5k istiyorum umarım gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fibonacci112358 -- 19 Haziran 2019; 21:6:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.