Bildirim
5k gelir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
6.5k 6k falan bence ama umarım gelir benden az bişey iyi puanın bende o civar istiyorum -
Hangi bölümü istiyorsun hocam? -
Hocam hamda gelir de okul puani sorun yaratir -
Odtü endüstri olabilir hocam ama ne istediğimi bende bilmiyorum sırf sıralama hırsımı gidermek için -
Hocam vallaha kafayı yicem :D. Aytde gittim asal sayı sorusuyla fonksiyon sorusunu yanlış yaptım salak gibi. Salaklığım yüzünden battı her şey. 2 soru daha yapsam ne güzel kafam rahat olurdu da nasip işte. -
Ayni durumdayiz hocam -
Frekans sorusunu periyot diye gormusum sacma sapan yanlislar var -
101 tyt 68 ayt 92 obp’de bende var hocam. Sıralamalarımız baya yakın olacaktır. Nereyi düşünüyorsun? -
Ayni kaderi yasiyoruz benimde 2 yanlisim freeden gitti ayrica okul puanim 75 vallaha oturup dua edip beklicez vardir bunda da bir hayir -
Bu tam olarak ben. -
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 2:18:43 > -
Hocam umarım gelir ama obp den dolayı gelmemesi yüksek ihtimal -
İTÜ-Bilgisayar istiyor olablir troll dikkat edin -
Tıp düşünüyorum hocam ama Ankarada iyi bir tıpa giremeyeceğim büyük ihtimalle. Olursa yıldırım beyazıt tıp olur ama ona da istemeye istemeye gideceğim maalesef. -
Hocam umarım size 5k gelir benim netlerim size yakın 90 tyt 75 ayt 76obpye 7.5k istiyorum umarım gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fibonacci112358 -- 19 Haziran 2019; 21:6:3 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X