Şimdi Ara

****5k Imac Alınır mı?****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8000-9000 tl bütçem var imac 5k almayı düşünüyorum.

Önerileriniz ve yönlendirmeleriniz çok önemli ,

Şimdiden teşekkürler.

• Çok teknik olmayacak ama ben olsam alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyh

Çok teknik olmayacak ama ben olsam alırdım.
    Fotoğraf,video vs işleriyle uğraşıyorsan 5k çözünürlüğe ihtiyacın varsa alınmaması için bir sebep yok.
  • Kullanim amacina bagli biraz, makine üzerinden para kazanacaksan al tabi.
  • Aynen makine üzerinde bir para kazanacaksan al . sırf apple diye alıyorsan hem daha ucuzları var hem sadece monitör olarak 2500 lira civarında satılanı var 27 inc onu alıp macbook veya win laptop , kasa baglayabilirsin. birde 21.5 var buda 3k fiyat ama içinde bir sistem var ayrıdan gene osx in yanında win de bağlayıp kullanabilirsin . ki benim önerim budur.Ne işte kullanacaksın bilmiyorum 5k neden lazım sana onu söylemen lazim . Bu paraya 4k 4 tane lcd alıp ta kullanabilirsin buna bide kasa eklersin canavar olur. Ben alma demem ama alma sebebin var mı yoksa direk apple ve guzel olması sana yetiyor mu .Sadece monitör lazimsa 1600 liraya 28inç 4k monitör var bunu alıp yanına macbook alıp bağlayadabilirsin hem laptop dışarıda çıkarılır . Kısacası sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Aynen makine üzerinde bir para kazanacaksan al . sırf apple diye alıyorsan hem daha ucuzları var hem sadece monitör olarak 2500 lira civarında satılanı var 27 inc onu alıp macbook veya win laptop , kasa baglayabilirsin. birde 21.5 var buda 3k fiyat ama içinde bir sistem var ayrıdan gene osx in yanında win de bağlayıp kullanabilirsin . ki benim önerim budur.Ne işte kullanacaksın bilmiyorum 5k neden lazım sana onu söylemen lazim . Bu paraya 4k 4 tane lcd alıp ta kullanabilirsin buna bide kasa eklersin canavar olur. Ben alma demem ama alma sebebin var mı yoksa direk apple ve guzel olması sana yetiyor mu .Sadece monitör lazimsa 1600 liraya 28inç 4k monitör var bunu alıp yanına macbook alıp bağlayadabilirsin hem laptop dışarıda çıkarılır . Kısacası sen bilirsin.
    makine üzerinden para kazanmak diye birşey yok çünkü aynı kazanacağın parayı 4-5 bin tl lik macbook pro ya da windows tabanlı bir dizüstü/masaüstü ile de kazanabilirsin.

artıları, ekranın görüntü kalitesi ve büyüklüğüyle beraber gelen daha fazla çalışma alanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emptybottle

makine üzerinden para kazanmak diye birşey yok çünkü aynı kazanacağın parayı 4-5 bin tl lik macbook pro ya da windows tabanlı bir dizüstü/masaüstü ile de kazanabilirsin.

artıları, ekranın görüntü kalitesi ve büyüklüğüyle beraber gelen daha fazla çalışma alanı.

Alıntıları Göster
    Oyun performansı nasıldır bu cihazda windows kurup oyun oynayamazmıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcoskuner

Alıntıları Göster
    ya dostum şu maclara okadar para vermeyin ya o parayla imkansızı yaparsın güzelce sistem topla benim sistem 10.000 TL civarı parçaları sayim

Anakart : Asus rampage V extreme 1.600 TL

SSD : Kingston Hyper X 3K 120 GB 210 TL

RAM : G-Skill 2400 MHZ 8 GB -

Ekran Kartı : Asus GTX 960 (ilerde yükseltirim idareten böyle aldım) 800 TL

Kasa : Obsidian 900D 1.270 TL

İşlemci : intel i7 5920K 15MB Cache 1.150 TL

Sıvı Soğutma : Corsair H110 -

Monitör : Önce Asus vg248QE almıştım sonra geri yolladım VN247 aldım. 1300 TL geri gitti 600 TL ye aldım 2'inciyi

SES : Logitech Z623 2+1 -

sistem bu önemli parçalar yani render 3D oyun yazılım ne istersen yap canavar gibi.3-5 kuruşta cebine kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

ya dostum şu maclara okadar para vermeyin ya o parayla imkansızı yaparsın güzelce sistem topla benim sistem 10.000 TL civarı parçaları sayim

Anakart : Asus rampage V extreme 1.600 TL

SSD : Kingston Hyper X 3K 120 GB 210 TL

RAM : G-Skill 2400 MHZ 8 GB -

Ekran Kartı : Asus GTX 960 (ilerde yükseltirim idareten böyle aldım) 800 TL

Kasa : Obsidian 900D 1.270 TL

İşlemci : intel i7 5920K 15MB Cache 1.150 TL

Sıvı Soğutma : Corsair H110 -

Monitör : Önce Asus vg248QE almıştım sonra geri yolladım VN247 aldım. 1300 TL geri gitti 600 TL ye aldım 2'inciyi

SES : Logitech Z623 2+1 -

sistem bu önemli parçalar yani render 3D oyun yazılım ne istersen yap canavar gibi.3-5 kuruşta cebine kalır.

şu bölüme cidden giresim yok böyle mesajları görünce

elimdeki mac sistemi satasım geliyor sonra...

• 750/tlye 4 çekirdekli laptoplar var onu al daha iyi
  • quote:

Bence oynanır hocam.

Şöyle ki, Apple'ın bootcamp diye bir sistemi var, Windows veya başka bir OS kuruyorsun, sistem kaynakları tamamen yeni OS'e ayrılıyor, yani Mac OSx kapanıp bootcamp'li OS açılıyor. Bu durumda (HDD'nin Mac kısmı hariç) sistemin tamamı windows'a ait oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Bence oynanır hocam.

Şöyle ki, Apple'ın bootcamp diye bir sistemi var, Windows veya başka bir OS kuruyorsun, sistem kaynakları tamamen yeni OS'e ayrılıyor, yani Mac OSx kapanıp bootcamp'li OS açılıyor. Bu durumda (HDD'nin Mac kısmı hariç) sistemin tamamı windows'a ait oluyor

Alıntıları Göster
    yaklaşık 1-2 aydır 5k kullanıyorum. Bence normal bilgisayar ekranlarının o pixel pixel görüntüsü o kadar kötüymüş ki şimdi anlıyorum bunu.
    Bu güne kadar resmen hayatım 640x480 çözünürlükteymiş de haberim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurbilginn

yaklaşık 1-2 aydır 5k kullanıyorum. Bence normal bilgisayar ekranlarının o pixel pixel görüntüsü o kadar kötüymüş ki şimdi anlıyorum bunu.
    Bu güne kadar resmen hayatım 640x480 çözünürlükteymiş de haberim yok.

Alıntıları Göster
    imac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Eylül 2015; 0:33:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

imac

Alıntıları Göster
    aple

• quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

aple

Alıntıları Göster
    Eğer profesyonel olarak yani mesleki olarak animasyon auto cad gibi şeyler ile ilgilenecekseniz görüntü ve çözünürlük sizin için hayati önem taşır o açıdan alınabileceğni düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

Eğer profesyonel olarak yani mesleki olarak animasyon auto cad gibi şeyler ile ilgilenecekseniz görüntü ve çözünürlük sizin için hayati önem taşır o açıdan alınabileceğni düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba bende 5k imac almayı düşünüyorum ancak modeller arasında ekran kartı farkı var mesela en alt modelde ati radeon m380, bir üst modelde m390 en üstte m395 var bunlar arasında photo edit açısından photoshop ve adobe raw programları kullanımı açısından çok fark olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

Arkadaşlar merhaba bende 5k imac almayı düşünüyorum ancak modeller arasında ekran kartı farkı var mesela en alt modelde ati radeon m380, bir üst modelde m390 en üstte m395 var bunlar arasında photo edit açısından photoshop ve adobe raw programları kullanımı açısından çok fark olurmu

Aynen bende mrak ediyorum 27inch alfam ekran kartı hangisini alalım 380 mi 390 mi 395 mi..
    Birde 21.5 alsam 27inch mi
    27ye uzaktaki bakmam gerek acaba..
    Ben sadece webde. gezerim.
    Ekran kalitesi için alıyorum sadece yoksa evdeki of ekranın 24inch lg led full hd.. yoksa daha ucuza apple ekran kalitesini bulabileceğin marka model varmi
  • Bu arada 24 inch lg ekran 1900 1080p yapınca küçücük oluyo yazilar okunmuyor ama 21.5 inch applede okuyodum. Net
    Sırf buyuzden alicam apple
    Pişman olurmuyum alternatif varmi apple ekran kalitesine?

Ve 1 soru daha.. ekime kadar oled ekranlı imac lar geliyoruz dediler.
    Oled nedir beklemelimiyiz.
    Öğrenci indirimden alcaktım acaba bitermi kampanya Oled ler çıkana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 2 Eylül 2016; 1:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Bu arada 24 inch lg ekran 1900 1080p yapınca küçücük oluyo yazilar okunmuyor ama 21.5 inch applede okuyodum. Net
    Sırf buyuzden alicam apple
    Pişman olurmuyum alternatif varmi apple ekran kalitesine?

Ve 1 soru daha.. ekime kadar oled ekranlı imac lar geliyoruz dediler.
    Oled nedir beklemelimiyiz.
    Öğrenci indirimden alcaktım acaba bitermi kampanya Oled ler çıkana kadar.
    Üstad Apple'ı zengin edersi. O paraya en son sistem kurarım. Üstüne para bile kalır. Hackintosh ile bir diske Mac diğer diske Windows 10 Paşalar gibi 5 sene idare ederdi beni...
  • astralbardo kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda yavaşlama donma şişme sorunu istemiyorsan apple al sadece iş için yeterli olur oyunda esprisi yok ama ikisini birlikte yapabilmek varken niye 1 tanesi ile yetinesinki ? İş içinse alınabilir sadece benim görüşümde
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.