Şimdi Ara

5s Acil yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IOS 8 yüklü olan 5s imde rehberi aktarma yaparken ayarlardan Ayarlar/Mail,Kişiler,Takvim sekmesine GİRİP "Sim'deki Kişileri Aktar" DEDİM OLMADI bunun bir çözümü varmı telefonu yeni aldım Lütfen yardım edin rehberime erişmem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: juqle

IOS 8 yüklü olan 5s imde rehberi aktarma yaparken ayarlardan Ayarlar/Mail,Kişiler,Takvim sekmesine GİRİP "Sim'deki Kişileri Aktar" DEDİM OLMADI bunun bir çözümü varmı telefonu yeni aldım Lütfen yardım edin rehberime erişmem lazım

Rehberinizin sim kartınızda kayıtlı olduğuna emin misiniz önceki telefonunuzda belki telefon hafızasına kayıtlıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

Orijinalden alıntı: juqle

IOS 8 yüklü olan 5s imde rehberi aktarma yaparken ayarlardan Ayarlar/Mail,Kişiler,Takvim sekmesine GİRİP "Sim'deki Kişileri Aktar" DEDİM OLMADI bunun bir çözümü varmı telefonu yeni aldım Lütfen yardım edin rehberime erişmem lazım

Rehberinizin sim kartınızda kayıtlı olduğuna emin misiniz önceki telefonunuzda belki telefon hafızasına kayıtlıydı?

evet eminim hatta eski telefonumada baktım ondada yok sim kartımda ama aktarmıyor bi süre sonra tıklıyorum ama ana ekrana atıyor kopyalamıyor rehber görünmüyor
  • Eski telefon modeliniz neydi ?

• En iyisi Turkcell Yedekleme
    Hicbi sorunu yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.