Bildirim
5S, Apple Store'da neden 1.999 TL?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tam olarak kesinmi bilmiyorum ama duyduguma gore artik satislar sadece apple store dan olacakmis diger yerlerde stok bitirmek icin daha ucuza satiliyormus, umarim dogru degildir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yanlis bilgi. Suan turkcell bayilerine felan 5sler 1350-1400 arasi bir fiyata geliyor 1.500 e satiliyor. Apple store herxaman pahali oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BurcuHale
Arkadaşlar anneme 5S telefon alacağız fakat bu durum kafamızı karıştırıyor. Apple'ın kendi yerinde iki bin tl olan telefonun teknoloji marketlerinde 1.400 tl ye hatta 1.200 lere düşmesinin sebebi ne açıklayabilir misiniz biliyorsanız?
Hani almassanız umrumuzda değil de alırsanız da iyi olur yani politikası uyguluyorlar çünkü ondan rahatlar -
Kesin degil dedim zaten. Forumda onu soyleyen cok kisi gordum bu yuzden yazma geregi duydum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onlarda biliyor yan tarafında ki teknosa da 1500 e almak varken hiç bi enayinin 2bin e kendisinden almıcanı. Ama olay ne ben sana açıkliyim, Eğer 5s apple store da 1500 e satılırsa stoklar bitmez. Neden? Çünkü bizim millet ucuz telefon almaz :) He bu durumda napılır? Kendin hariç heryerde 1500 e telefon satarsın, millet derki lan bak 2binlik telefon 1500 e satılıyo hemen alalım kaçırmayalım ;) -
arkadaşlar artık apple store direk satış yapıcaktır o yüzden ellerindeki ürünler eritiliyor -
oda mantıklı -
serbest piyasa, 1200e satanlar toptan alıp ucuza satıyorlar -
1200 TL nerde var. -
Gördüğm kadarıyla, Apple Store'dan alınmayan her cihaz sorunlu çıkıyor. Yani bir nevi Apple ufak hatalar verebilecek telefonları bu firmalara veriyor ucıza satın diye. Çevrenize bakın ucuza alan herkes sorun yaşıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tutturduklarına.,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: der ve gider
Gördüğm kadarıyla, Apple Store'dan alınmayan her cihaz sorunlu çıkıyor. Yani bir nevi Apple ufak hatalar verebilecek telefonları bu firmalara veriyor ucıza satın diye. Çevrenize bakın ucuza alan herkes sorun yaşıyor.
Turkcell'den aldım 1400 TL'ye hiç bir sorun yaşamadım 3 ay oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X