Şimdi Ara

5S batarya şişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler beyler, ocak 2014 te sıfır 5S aldım ilk aldıgım zamanlar batarya süresi apple'a göre olağan şekildeydi fakat zamanla bir sorun oluştu kasanın sol yan cam kısmı içeriye girip çıkıyo ve batarya süresinde olağanüstü bir durum var günde en az 2 kez şarja takmak zorunda kalıyorum sizce bataryamda bir sorun mu var yoksa farklı bir durum mu? Apple müşteri hizmetlerini arayarak hakkımı ne yönde isteyebilirim ne yapabilirler, yardımcı olursanız çok sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Camın içeriye girip çıkma kısmı batarya ile ilgili olmayabilir. Şuan bir çok kişi bu durum yüzünden mağdur, batarya olayı hakkında da fikrim yok.
  • bende de aynı sorun var ekranın sol ve sağ üst kısmı 0.1 mm içeri girip çıkıyor..ama rahatsız edici boyutta değil. o yüzden çok dert etmiyorum..zamanla ilerlerse o zaman değiştiririm ben de :)
  • sana bir olay numarasi acarlar,o numara ile apple store da islem yaparsin uzaktan wifiye baglanmani isteyip hat degerlerine pil kapasitesine bakarak gerekli yonlendirmeleri yaparlar ,takildigi bir noktada amerikali uzman ekiple konferans yaptirir senin soylediklerini ona onun dediklerini sana tercume eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar azarbaycandan aldığım 5s problemini..türkiyedeki apple store bakarmı istanbula gitsem yada yollasam? teşekkürler.
  • bir kişi 5s te batarya şişmesinden dolayı ekranın tamamen çıktığını ve kalktığını kullanılmaz hale geldiğini şikayetvar.com a yazmıştı. tabi görüntü olmadığından bilemiyorum. ama sizin ekranınızda herhangi bir havada durma ve kalkma yoksa ve sadece içine girip çıkıyorsa muhtemelen herkesin ortak yaşadığı sorundandır.

ben bir apple store a götürmenizi tavsiye ederim. çünkü bana ilerde sorun çıkaracağını ve dokunmatikle alakalı sorun yapacağını söylemişlerdi.

bu arada bir şey soracağım. kullandığın sim kart şu an kesik sim mi yoksa sıfırdan alınmış bir nano sim mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.