Şimdi Ara

5s ekran çıktı ve şarj yuvası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar. Telefonun ekranı çoğu 5s'deki gibi çıktı çit sesi geliyo. Birde şarj yuvası genişlemiş kaç aydır şarj aleti alıp duruyorum bugün farkettim takınca sağa sola oynuyo. Şimdi garantiye verirken iki sorunuda söylesem mi yoksa sadece ekranı söyleyip belki değişir diye beklesem mi? Bide telefonu bimeksten aldım. Bimeks'e mi vereyim yoksa Samsunda daha iyi bi servis var mi? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up 😔

• Benim cihazım da 5s. Ekranın sağ üst köşesi yerinden oynamıştı, sizin dediğiniz gibi ses geliyordu, genpa'ya verdim, direk değişim kararı çıktı, bir hafta olmadan cihaz elimde oldu. Siz tüm sorunlarınızı söyleyin daha etkili olur diye düşünüyorum.

• kalkan5506 kullanıcısına yanıt
    Şarj yuvasına yakın bi yerde eziklik var sorun olur mu? Taa ilk aldığımda olmuştu şarj sorunu onunla alakalı değil. Genpa o kadar hızlıysa bende oraya veriyim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Şarj yuvasına yakın bi yerde eziklik var sorun olur mu? Taa ilk aldığımda olmuştu şarj sorunu onunla alakalı değil. Genpa o kadar hızlıysa bende oraya veriyim o zaman.

Benim de kulaklık girişi ezilmişti darbeden dolayı. Hiç sorun etmediler. iPhone marka cihazlara genpa bakıyor zaten. Başka bi yere verip de boşa zamanınızı harcamayın. Bol şans

• quote:

Orijinalden alıntı: kalkan5506

quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Benim de kulaklık girişi ezilmişti darbeden dolayı. Hiç sorun etmediler. iPhone marka cihazlara genpa bakıyor zaten. Başka bi yere verip de boşa zamanınızı harcamayın. Bol şans

Çok teşekkür ederim hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.