Bildirim
5S İçin Son Sürüm Performansı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Saçmalama en kral sürümdesin. Şuan 10.3.1 e jb yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10.3.2 şimdiye kadar yukledigim en b.ktan ios surumu oldu.beta profil yukleyip 10.3.2 beta 2 surume kactim. Canim telefon osura osura calisir hale gelmisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya işte bi uygulamada hata alıyorum da çözümü de yazmıyor acaba sürümden midir diye düşündüm. O zaman kalayım 7'de. -
Sakın geçme bende eskiden 7 kullanıyordum öyle sattım alan arkadaş direk 10 a güncelledi ve bildiğin yavaşlama çok rahat hissediliyordu
Şunu dersin ''Kardeşim çoğu uygulamanın bu sürüme uyumu yok '' Bırak olmasın hocam -
Yok yok ondan değil,cydiadan kurduğum bi uygulamada sıkıntı yaşıyorum gerçi olmasa da olur ama ne bileyim dert edindim :) kalayım 7'de o zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X