Şimdi Ara

5s ısınma sorunu ve garanti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR TELON MAĞZASINDA HİÇ AÇILMAMIŞ 5S ALDIM FAKAT CHAZ BOZRDUMA DENİLEN CİHAZ VODAFONE DAN 17 ARALIKTA ALINMIŞ FATURASINDA ÖYLE YAZIYO BENDE CİHAZI 27 SİNDE ALDIM ŞİMDİ CİHAZDA ŞARJDEYKEN ACAYİP SINMA SORUNU OLDU (BAZEN ÇOK ISINIYOR BAZEN BAŞTA ISINIP SOGUYOR AMA KAMERAKISMI HALA SICAK OLUYOR)VE ARADA TAKILMADA OLUYOR. ELİMDE KUTU VE FATURA DIŞINDA BİRDE RESİMDEkiİGİBİ GARANTİ DİYE BİR BELGE ÇIKIYOR CİHAZI store.apple.com/tr‎ SORGULATIĞIMDA RESİMDE Kİ GİBİ GARANTİ KAPSAMINDA GÖSTERİYOR FATURA BENİM ADIMA DEGİL NASIL VE NEREYE YOLMAM LAZIM BİR BİLĞİM YOK BİRDE DEĞİŞİM OLURMU OLURSA NASIL TESLİM ALIRIM.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleras65 -- 17 Şubat 2014; 6:05:24 >

• uppppp
  • Şarjdayken kullanıyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toprak hattına bağlı fişte şarj mı ediyorsunuz? yada 3 lü prizde mi. Tunçmatik gibi güvenilir marka prizler ile şarj edin yine aynı sorun olursa o zaman yollayın bence.
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    hocam şarjdayken kulanmıyon belki açıkne yapıyor dedim ama cihaz kapalıyken bile ısınıyor. hem pirizde denedim heden pcye bağladım sonuç yine aynı resim ekledim özlelikle 1 ve 2 kısım çokısınıyor
  • getta kullanıcısına yanıt
    aynı prizde kardeşim iphone 5 şarj ediyor hocam benim 5s kadar ısınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleras65 -- 17 Şubat 2014; 18:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleras65

aynı prizde kardeşim iphone 5 şarj ediyor hocam benim 5s kadar ısınmıyor

Tabi bu konu beni aşar o halde cihazda sorun olabilir siz şikayetçiyseniz gönderin geç olmadan en azından içiniz rahat eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sarj + GT Racing 2 oynarken cihaz ile elimi yaktım ben.
  • bende cihaz kapalıyken şarjederken bile ısınma yapıyor hocam...
  • aleras65 kullanıcısına yanıt
    %100 açıklık getireyim size.
    1. yazılımsal değil
    2. normal
    şöyle bi gözlemi anlatayım yurd dışında rusyadayım burdaki elektirik sistemi farklı telefon pirizden 4 saatte şarz oluyor bozuk mu benim telefonum şmdi ? :D değil. bilgisayardan 1 saatte sarj oluyor ( retina macbook pro )
    3. türkiyede 1.5 saate sarj eidyor ama telefon ısınıyor
    4. anannemde almayanda 1 saat bile sürmüyor hayvan gibi ısınıyor
    umarım anlamşındır olayı. normal ! abi normal ..
  • cihaz değişime girdi

Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Beklemede (Değişim cihazı bekliyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.