Şimdi Ara

5s piyasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler hızlıca birşey soracam biraz vuruk hasarlı kasası olan 5s (camda kırık çizik yok arkada çizik çok) nekadar eder? kafamda net bir fiyat yok ama peşin bin verip alımayı teklif edecem.

• Niye boyle sorunlu telefonu aliyorsun ki. Sonra satmak istediginde sorun cikarir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtik kullanıcısına yanıt
    ekranda çizik kırık yok hocam gerisi benim için çok mühim değil hatta iyi bile arkasının çizik olması fiyat kırarım alırken. ileride satmayı düşünmüyorum götürene kadar kullanırım ben. sonra verecek birini bulurum aileden satış olmaz yani daha.
    sadece piyasayı öğrenmek istiyorum arkadaştan alacam yani telefoncu karı falan da yok bin lira önereyim diyorum mantıklımı ?
  • 500₺ eder belki

• Maksimum 1000 TL eder.
  • Arkadaşlar kafadan savma 500 TL eder gibi saçma sapan yorumlar yapmayın.
    Siz öyle diyince öyle olmuyor.
  • fthasln F kullanıcısına yanıt
    almayı planlıyan yada satmayı düşünen arkadaşların gözünden kasası hasarlı 5s nekadar eder onu merak ediyorum fikri olmayan yazmasın lütfen para etmez en fazla 500 yok sorun çıkartır alma falan demeyim yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL İPHONE 5C
    9 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Iphone XR - Irak Cihazı Sıfır
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • halan net bir cevap alamadım beyler az yardımcı olun. nedir bu telefonun piyasası?
  • yurtdışıysa 800 tl
    Yurtiçi garantisi fazlayla 1000tl
    Yurtiçi garantisi azsa 900 tl

Bu tabi kutulu aksuarlı telefon için geçerli onlarda yoksa fiyatlardan 100 daha düş. Bu telefonun sıfır gibi 18-20 ay garantilileri zaten 1350 tl onuda hesaba katalım.

• zattar kullanıcısına yanıt
    kasa cok hasarlıysa 800 orta derece hasarlıysa 1000 ufak hasarlıysa 1250
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.