Şimdi Ara

5s takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aldığım iphone 5s space grey de anlık takılmalar yaşıyorum menü geçişlerinde ve ana ekranda geçişlerde bazende örneğin ayarlardan icloud kısmına basıyorum 3-4 saniye bekleyip öyle açılıyor.1 kasımdan beri başka bir 5s kullandım o yağ gibiydi gold renk.İnternetten araştırdım bulamadım böyle bir sorun yaşayan böyle şeyler gelen varmı başına?

Bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar ? ne olur ne olmaz diye sıfırladım telefonu yine aynı şey oluyor ara ara anlık takılma bazı menülere girerken de 1-2 saniye gecikme yaşıyor.

Yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum.Yazılımsal olacağını sanmam herkesin aynı yazılımı bi tek bana olmaz.Donanımsal o zaman sanırım servise mi vereyim yada yapılabilecek başka birşey bilen varsa tavsiye ederse sevinirim.

• 7.0.3 güncellemesini yaptınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Hocam yaptım şimdi yine denedim ayarlara girip örneğin yukarı aşagı hızlı hızlı kaydırıayım 5 kez kaydırmada kesin 1 kere takılma oluyor anlık anlamadım gitti nedendir.
  • Önce restore edin ve yedekten değil sıfırdan kurun denemekte fayda var

• YEdekten kurmuştum tamam bir de sıfırdan yeni kurayım hocam bakayım.
  • geçmiş olsun hocam gelişmeleri aktarın.
  • Restore yapın
  • Restore de fayda etmedi anlık takılmalar devam ediyor gidip vereyim mi yoksa 7.1 ile düzelir mi bilmiyorum.Ama 7.0.3 ten kaynaklandığını sanmıyorum çoğu kişide olması lazım öyle bir durum olsa.
  • Yeni siparişler için 1 ay süre veriyorlar. Değişim yaparlarsa baya bekletirler diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adocat

Restore de fayda etmedi anlık takılmalar devam ediyor gidip vereyim mi yoksa 7.1 ile düzelir mi bilmiyorum.Ama 7.0.3 ten kaynaklandığını sanmıyorum çoğu kişide olması lazım öyle bir durum olsa.

Restore yapip yeni bir iphone olarak kurdugunuz halde boyle bir sorun varsa garantiye beklemeden vermenizi oneririm. Cunku cevremdeki o kadar kisiden bu tur sorun duymadim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.