Şimdi Ara

5s verip Lumia 1520 alinir mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu alali 3 gun oluyor ben en ufak bir sorunla karsilasmadim. Imlec yazinin ustune dokundugunuzda hemen beliyor, kullabimida gayet rahat. Bu donanimda Bu stabillikte bir telefon icin gayet ucuz bence. Herkese tavsiye ediyorum. Diger telefonlardan bir kac ufak, yazilimla kolayca halledilecek sorunlar disinda ne eksigi var mi? Bataryasida mukemmmel otesi. Ekranda ayni sekilde. Iyi ki almisim diyorum. NFC sarj aletide ayri bir hava katiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişilmez "NET"
  • sedicovalvole kullanıcısına yanıt
    Yorumuz için teşekkürler fakat çoktan değiştim bile ve inanılmaz memnunum. 5s i verdiğim arkadaş geri vermek istedi ama kabul etmedim tabiki. Mükemmel bir telefon benim için

• Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    İlk başta ben de öyleydim. iPhone 3gsten beri iphone kullanıcısıydım. 5ten sonra 1520ye geçtim. Ekran büyük, şarj güzel gidiyor. Adeta büyülemişti beni. Ama aradan 1-2 ay geçtikten sonra bu avantajların yetmeyeceğini yaşayarak gördüm. iPhone'un yapabildiği günlük hayatta çok işe yarayan bir takım şeyleri yapamıyor wp. Mesela dns değiştiremiyorsun. Youtube, twitter vs bi site erişime kapatılırsa tek şansın vpn kullanmak. O da doğru düzgün çalışsın istiyorsan ücret ödemen gerekiyor. Öte yandan marketi şahsen yetersiz buluyor. Mesela hala instagram resmi uygulamasını kullanarak video yükleyemiyorsun. 6tag var muadil uygulama. Ama o da bir kaç video sonra ücret istiyor. Düşünebiliyor musun? Yıl olmuş 2014 ve hala instagrama video yüklemek için ücret ödemek zorundasın. Zynga ve king'in oyunları hala yok mesela. Facebook uygulamasının hala bazı eksikleri var. Kimi zaman facebook içi bir bağlantıya tıkladığında web tarayıcıya atıyor seni. Daha anlatabileceğim çok şey var. Son olarak şunu söyleyeyim. Zararına iş yapmışsın. Lumia 1520 şu an sıfır olarak 1460 TL'ye orjinal garantili olarak alınabiliyor. iPhone 5s ise cihazına göre 1300 tl civarından başlıyor. Keşke cihazını satıp az bi fark koyup sıfırını alabilirdin. Bence hala arkadaş geri almak istiyorsa iade et.

• criptex C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu bahsettiğiniz sorunları bilerek aldım zaten ki Bu sorunlar yazılımla halledilen ufak sorunlar. Instagram twitter vs kullanmadıgım için benim için birşey ifade etmiyor zaten. Diğer mesajlarımda belirttiğim gibi ipad airımda var, oyun oynamak istersem ondan oynuyorum kaldı ki marketteki oyunlar işimi goruyor. Zaten özellikle aradığım hiçbir oyun yok. Bunların hepsini bilerek aldım zaten. Birde jblin nokia için ürettiği nfc hoparlöru aldım, herşey gayet yolunda yani. Bu arada ustune ufak bir miktar para aldım zaten. Birde bana sürekli office programları lazım olduğu için çok işimi goruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyprox -- 13 Kasım 2014; 14:28:39 >
    Fark aldıysan ve ipad air'in varsa o zaman güzel bir deneyim olacaktır senin için. Hayırlı olsun
  • criptex 'in söylediklerine aynen katılıyorum. Ben 1 sene sabredebildim WP'ye, bende ilk başlarda diyordum ki zamanla hallolur ufak tefek güncellemelerle ama hala hallolacak. 1 seneden fazladır kullanıyorum ondan öncede 4-5 ay da inceliyordum zaten, aynı tas aynı hamam değişeceği yok gibi :) yazılacak çok şey var ama sıkıldım artık yazmayacağım neyse :) sen mutluysan güle güle kullan tabi.
  • Lumia 1520 candır. Farklı bir kullanım deneyimi. Ben uzun zamandır memnun olanlardanım vazgeçmedim. Ben 5s e değişmem. Ama şöyle olur. 32lik 5s(olmaz ya) i veren olursa alırım satar 1520 0 alırım iphone da kullandım androidde. Ama hiçbirini bukadar uzun süre kullanmadım. Eksiklerine rağmen kabullendim. Memnunum.

• gholen kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle

• gholen kullanıcısına yanıt
    Arayuzu benimde cok hosuma gidiyor. Eksikliklerine ragmen ayrilamiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

Öncelikle bu bahsettiğiniz sorunları bilerek aldım zaten ki Bu sorunlar yazılımla halledilen ufak sorunlar. Instagram twitter vs kullanmadıgım için benim için birşey ifade etmiyor zaten. Diğer mesajlarımda belirttiğim gibi ipad airımda var, oyun oynamak istersem ondan oynuyorum kaldı ki marketteki oyunlar işimi goruyor. Zaten özellikle aradığım hiçbir oyun yok. Bunların hepsini bilerek aldım zaten. Birde jblin nokia için ürettiği nfc hoparlöru aldım, herşey gayet yolunda yani. Bu arada ustune ufak bir miktar para aldım zaten. Birde bana sürekli office programları lazım olduğu için çok işimi goruyor.

hala memnun musun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yorumuz için teşekkürler fakat çoktan değiştim bile ve inanılmaz memnunum. 5s i verdiğim arkadaş geri vermek istedi ama kabul etmedim tabiki. Mükemmel bir telefon benim için

Hayırlı olsun dileklerimi de ekleyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

quote:

hala memnun musun :)

kesinlikle çok memnunum. Özellikle Office programları ve bataryası çok işime yarıyor.

Tuhaf.

Lumia lar sıktı artık beni.

• Nedir herkesteki bu lumiayı karalama sevdası anlamış değilim.

• quote:

Nedir herkesteki bu lumiayı karalama sevdası anlamış değilim.

Burada ki karalamayı açın lütfen.

Daha önceki mesajlarımı okursanız veya skytech ile konuşursanız anlarsınız durumu.

Hadi eyvallah kardeşim.

• Açılacak birşey yok karalamak ne demekse anlamı o. Sürekli lumia ile ilgili kotu mesajlar atılması garibime gitti. Kimseye birşey sormam, banane ki. İsteyen istediğini dusunebilir. Tuhaf olan bir şey görmüyorum. Sizede eyvallah

• Bence yanlış yaparsın.

• quote:

Açılacak birşey yok karalamak ne demekse anlamı o. Sürekli lumia ile ilgili kotu mesajlar atılması garibime gitti. Kimseye birşey sormam, banane ki. İsteyen istediğini dusunebilir. Tuhaf olan bir şey görmüyorum. Sizede eyvallah

Sert çıktıysam özür dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.