Şimdi Ara

5s verip Lumia 1520 alinir mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Memnun olmana sevindim hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahil olmak isterseniz → ♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ios desen sıkıcıdan öte bir sistem ve aşırı kazık. Bir de "mercedes" gibi bıraktığı kötü bir intibâ var. Saçmasapan yasaklamalarından, kazık aksesuar fiyatlarından bahsetmiyorum bile. Üstüne üstlük surekli guncelliyorlar iosu ama dişe dokunur pek bir fark yok. Sadece eski telefonları "eskitmek" için çıkartıyorlar sanki.

Androide gelirsek playstore çöplüğünden bahsetmeye gerek yok. Facebook programı var ama kullansan telefon sanki 3310 a android kurmuşsun hissiyatı veriyor. Sebepsiz yavaşlamalar, kilitlenmeler hatta resetlenmeler. Telefonumu yeni çıktığında almıştım, daha bir defa bile güncelleme almadı. Şarj sıkıntılarından gına geldi (keza ayfon daha da rezil...). Telefonların fiyatları saçma ve kaliteleri düşük. Androidin temelinde bir "spyware" olması da cabası. Daha bir sürü eksi sayabilirim ama yoruldum. :)

Wp ise şu anda sadece yeni bir platform olma ve gugılın rakibi olarak bazı uygulamaları alamama durumlarından muzdarip (Google engelliyor). Bunun dışında navigasyonu olsun, şarjı olsun, güncellemeleri olsun, donanim kalitesi olsun eksiksiz bir platform.

Android ve ios kullandım ve memnun kalmadım. Wp ise denemeye değer bir opsiyon olarak önümde duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İpad varsa geçilebilir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos un marketinde bir sürü boş uygulama var zaten WP de ki uygulamaların hepsi iyi gittikçe artar uygulama sayısınıda göz önünde bulundur

• Herkeste olmamasının da çekiciliği var. Bazan dolmuşta kurcalarken sağdan soldan izliyorlar. Uygulamalar arası geçişleri görünce bakakalıyor robotçular

• quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

Ben 4s bırakıp L930 a geçtim ios da kullandığım uygulamaları (facebook twitter whatsapp instagram viber vs ...) L930 da yükledim uygulamalar arasında farklar varmı evet bariz şekilde geriden geliyor bunları bilerek geçtim L930 . Memnun musun dersen eksikleri görünce ya buda yeter diyorum mecburen kullanmaya devam edeceğim.

Nasil geriden geliyor hocam?

• Basitçe bizim uygulamalar sıkıntılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu 4 ay önce açılmış biraz geç kalmadınız mı

• Kamera batarya konusunda çağ atlamış gibi hissedeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Konu 4 ay önce açılmış biraz geç kalmadınız mı

• Bence yapmamalisin

• Ben 2 hafta önce 850 tl ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

Konu 4 ay önce açılmış biraz geç kalmadınız mı

Yeni gördüm napayım pek konu yok bu konu hkakında.
  • Kardeşim şarjı güzel denmiş ekranı güzel ama alma demiş.Bence bu iki etken senin için önemliyse al derim.Çok uygulama aramıyorsun hem madem al

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.