Bildirim
5s verip Lumia 1520 alinir mi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam elinizde ki 16gb ve takas yapacağınız cihaz temizse bence yapılır. Ama takas yapmadan önce iyi düşünmek lazım iphone da ki uygulama rahatlığını Windows phone da yaşayamazsınız eğer oyun meraklısı değilseniz Windows Phonela iş görürsünüz. Ama elinizde ki 32 gb ve üzeriyse üstüne 100-200 lira almanız daha mantıklı. Tabi cihazların kalan garanti süreleri de önemli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok fazla oyun meraklisi degilim ama olurda oynamak istersem ipad air var zaten. Alacagim Cihaz 4 aylik ve kirmizi renk, üstüne birde kablosuz sarj standi veriyor. Benim telefonumun garantisi 1 seneden biraz daha az kaldi sanirim. 16gb space grey modeli. Sizce üstüne para istemeli miyim? Benim cihazimda kilcak cizik dahi yok. Alacagim telefonun sahibine arka kapak polikarbon oldugundan dolayi biraz kilcal cizikler olabiliyor, sizinkinde var mi diye sordum. Yok ama isterseniz bu aksam yakin cekim resimlerini atarim dedi. Dedigine göre sorunsuzmus. -
Dediğinize göre sorunsuz cihazsa yanında da kablosuz şarj standı da veriyorsa ve telefonun büyüklüğü sıkıntı oluşturmazsa hocam takaslayabilirsiniz. İphone dan sıkılmışsınız zaten L1520 arayüz değişikliğiyle de hoşunuza gidecektir bence. Zaten windows10 da verilecek yeni yılın ilk aylarında.
Büyük ekran
Kamerası
Pili yle sizi çok çok tatmin eder hocam
Ben 4s bırakıp L930 a geçtim ios da kullandığım uygulamaları (facebook twitter whatsapp instagram viber vs ...) L930 da yükledim uygulamalar arasında farklar varmı evet bariz şekilde geriden geliyor bunları bilerek geçtim L930 . Memnun musun dersen eksikleri görünce ya buda yeter diyorum mecburen kullanmaya devam edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekilhan -- 5 Kasım 2014; 14:54:10 > -
bence giçilir kamerası çok iyi şarjı 10 numara ve oyunların büyük bir kısmı var mağazada
Wp uygulama bakimindan ya da en azindan kalite bakimindan cok geride
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence geçilmez. Ha 4s kullansan tamam ama 5 ve yukarı iphonelerden wp ye geçilmez
Yorumlariniz icin tesekkürler. Biraz daha düsünüp sonucu yazarim -
Bence geçme.Sadece fiziksel özellik olarak düşünürsen yada androidten geçecek olsan geç diyebilirdim ancak ios tan geçme.WP 10 ile aradaki fark azalacaktır o zaman deneyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 5 Kasım 2014; 16:39:05 > -
Nokia birdahaki amiral gemisi modelini ne zaman cikarir acaba? Ipuclari var mi hic internette? Birde HTC One M8 WP`un ne zaman ülkemize gelecegi ile ilgili bir bilgi var mi? -
1,5 sene önce arkadaşım 1.100 tl'ye ip4s aldı, bugün telefon yine aynı fiyatlarda, fiyatı düşmeyen bir telefonla fiyatı sürekli düşen ve üstelik artık tarih olmuş bir markayı alma, hayatının hatasını yaparsın, ios ile wp farkı da cabası.
quote:
Orijinalden alıntı: Ducee
Bence geçilmez. Ha 4s kullansan tamam ama 5 ve yukarı iphonelerden wp ye geçilmez
+1
Ipod 5 kullaniyordum daha once l1320 aldim hic oyun meraklisi degilimdir. Ama uygulama cok ararim uygulama meraklisi isen şu an hala eksikleri fazla wp nin. Şarji on numara gercekten 1 gunu geciyor kullandigim halde. 4 inc ekrana bakiyorum oyuncak gibi geliyor diger telefonlar ios stabilini aratmaz bence size iyi gunler
Yukaridada belirttigim gibi zaten ipad air var o yuzden oyun indirmem pek. Onun disinda sadece twitter indiririm onuda aktif kullanmiyorum zaten.
Kesinlikle öyle bir hata yapma. 5S ile devam et
quote:
Orijinalden alıntı: Zyprox
Nokia birdahaki amiral gemisi modelini ne zaman cikarir acaba? Ipuclari var mi hic internette? Birde HTC One M8 WP`un ne zaman ülkemize gelecegi ile ilgili bir bilgi var mi?
Nokia bir daha amiral gemisi en az 10 sene sonra çıkarır.
microsofta satıldı ve Nokia isminin 10 sen kullanım hakkı microsoftta. microsoftta Nokia ismini kullanmayı düşünmüyor.
yaklaşık bir gündür iphone kullanıyorum. eski bir lumia 920 kullanıcısı olarak şunu söyleyim. wp nin bence tek sorunu market. iphonenun arayüzü çok hızlı fakat taş devrinden kalmış. wp çok daha orijinal ve güzel bence. ipad var ise bence değer tabi yine de siz bilirsiniz.
-
Peki 1520 alsam en az 2 sene daha guncelleme alir mi acaba? En azindan win 10?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1520 gerçekten güzel bir telefon pili gerçekten çok iyi ama ben sizin yerinizde olsam 5S ile devam ederim.
Windows 10'u almama ihtimali yok zaten, bu telefon da W 10'u alamayacaksa çıkarmasınlar boşuna güncelle desteğinin tam tarihi vardı bi yerde ama hatırlamıyorum şimdi. 2016 sonuna kadar güncellemede bi problem yaşamazsın muhtememlen. Yanlız şöyle bişey var, MS bundan sonra Nokia markasıyla telefon çıkarmayacak, yeni telefonlar MS Lumia olarak çıkacak. Eğer bu senin için bi problem ise 2015 başlarında yeni bi amiral gemisi duyurulur, onu bekleyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 5 Kasım 2014; 20:40:03 >
Benzer içerikler
- jbl kulaklık açma kapama tuşu içine girdi
- device health services nedir
- lenovo erazer s130
- en iyi tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X