Şimdi Ara

5s verip Lumia 1520 alinir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows platformu tasarım olarak daha iyi kesinlikle. iOS tasarım anlamında çok geride. Ancak uygulama açısından da iOS çok daha iyi. Aslında MS kafayı çalıştırıp belli başlı firmalara para yedirse bu durum sorun olmaktan çıkardı. Ben de acaba iPhone 6 mı alsam yeni çıkacak Lumia'lardan mı alsam diye ikilemdeyim birkaç gündür. Ancak bugün Apple Watch haberini görünce Apple'a bir kez daha sinir olmadan duramadım. Yeni çıkacak saatin normal versiyonu 500 dolar, altın versiyonu 5000 dolar olacakmış ve şarjı da 1 gün gidecek. Moda firması mı teknoloji firması mı belli değil.
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Suan itibariyle 1520 kirmizi + DT-910 kablosuz sarj standini almis bulunmaktayim, yarin teslim aliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

Suan itibariyle 1520 kirmizi + DT-910 kablosuz sarj standini almis bulunmaktayim, yarin teslim aliyorum.

Hayırlı olsun, bence doğru seçim. Ben de Android'den WP'ye geçeceğim. Oyun zaten oynamam telefonda (PS4 ve Vita var).
  • quote:

Hayırlı olsun.
    İlaç gibi geldi mi değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim :) Herkes market kötü diyor ama benim icin sorun degil indirecegim seyler banka uygulamalari ve gazeteler baskada birsey yok. Ha birde Twitter. Oda vardir herhalde Onun disinda dedigim gibi ipad ve imzamdada görüldügü üzere xbox one sahibiyim. O yüzden telefondan oyun beklentim olmadigi icin almaya karar verdim. Artik rahat rahat full hd filmler izleyebilirim
  • Sagolun, tesekkür ederim. Ilac mi, zehir mi? Yarin görecegiz bakalim Zaten büyük olcüde önemli olan sey benim icin bataryaydi. Bu telefonda sorun olmaz diye düsünüyorum
  • quote:

Tesekkür ederim :) Herkes market kötü diyor ama benim icin sorun degil indirecegim seyler banka uygulamalari ve gazeteler baskada birsey yok. Ha birde Twitter. Oda vardir herhalde Onun disinda dedigim gibi ipad ve imzamdada görüldügü üzere xbox one sahibiyim. O yüzden telefondan oyun beklentim olmadigi icin almaya karar verdim. Artik rahat rahat full hd filmler izleyebilirim

Merhaba,

Ben hem HTC One Max (5,9 inch) hem de Nokia L1520 kullanıyorum. Büyük erkan almaktaki düşüncem aslında film seyredebilmek.

Cihazlardan hangisini tercih edersin diye sorarsan aslında L1520 marketini denemediğim için film konusunda tercihim HTC One Max (android) olur.

• İpad varsa gerek yok

• Ben olsam etmezdim hacı

• lumia 1520 kullanıcısı açısından çok mantıklı bir takas olur tabi
  • Windows telefon almamın Bana göre önemi şudur ki bence xbox live üyesi bir oyuncunun olmazsa olmaz aksesuarı Windows telefondur;

Windows 8, Xbox 360, Gamews for Windows Live destekli pc oyunları ve Xbox One sahibi iseniz ve başarım (Achievement) kasan bir caniye benziyorsanız
    elinizde olması gereken tek telefonun sistemi Windows olmalıdır. Windows Phone'daki xbox oyunları da sizi bir hayli zaman oyalayacaktır, gerisi de gelecektir zaten.
    Telefonumu 1,5 yıl önce aldığımda mağazada hiç bir şey yoktu. Şimdi biraz daha toparlandı.
    Konuya gelirsek; böylece tek hesap ile tüm cihazlarınız entegre olmuş olur ve bunun rahatlığını yaşarsınız.
    Hele hele Nokia marka ise cihaz, Navigasyon yazılımı sizi daha da rahatlatacaktır.
  • 1520 akıllı seçim olmuş,MS çıkardığı spor bileklik 2 gün gidiyor normal kullanımda icinde navigasyon dahil 10 adet sensor var ve fiyatı cok iyi 199 $ ,elma yine kazık atma peşinde ne diyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

1520 akıllı seçim olmuş,MS çıkardığı spor bileklik 2 gün gidiyor normal kullanımda icinde navigasyon dahil 10 adet sensor var ve fiyatı cok iyi 199 $ ,elma yine kazık atma peşinde ne diyim :)

Apple Watch ise 500 dolar ve 5000 dolar (altın olan) arasında olacakmış. Şarjı da 1 gün gidecekmiş. Hangi enayi alırsa artık.
  • Herkese yorumlari icin tesekkür ederim. Dt-901 kablosuz sarj cihazi ve kirmizi lumiami aldim ve kurdum. Gercekten ekran kalitesi ve bataryasi iphonedan sonra ilac gibi geldi tam bir performans cihazi, bayildim gercekten. Ayrica aradigi bütün uygulamalari hatta cok daha fazlasini buldum. Zaten xbox one kullanicisiyim o yüzden hic oyun indirmedim ama oyunlara göz gezdirdigimde bir sürü oyun var yeni olarak. Kisacasi benim acimdan cok mantikli bir takas oldu. Bir arkadas lumia 1520 sahibi icin cok mantikli bir takas olur demis ama telefonumun eski sahibi 1 saat önce eger alismakta zorluk cektiyseniz telefonu geri alabilirim diye mesaj atti
  • Ustam telefon sana hitap ediyorum ona bak. Ben bizzat lumia seviyorum. Öyle oyun instagram falan ilkerşm pek olmuyor. Yaşım biraz var opretmenim. Office programları özellikle Office lens bence diğer modellerden çok daha iyi. İ Pad 2 de var bende ama hiç kullanmıyorum. Navigasyon falan işime yarıyor kamera yarıyor bunlar lumianın avantajları. Ama kurum uygulamaları haber banka falan Nokia da çok eksik. Yada film izliyorum mesaj geliyor mesajı okuyorsun filmi tekrar devam edeceksin ama film baştan başlıyor (online filmler). Yada şu an yazarken hatalı mı yazıyorum imleci hatalı yere getirmek işkence. Oyunlarda kelime oyunu oynardım bi nokia kotu. Ve s5 ten 1520 ye geçer isen o telefonu çok dusurursun :) lumia mı çok seviyorum bana hitap ediyor. İphone da sağlam navigasyonlar officeler paralı. Bana lazım olan şeylere bakarsam eksiklerine rağmen lumia. Ama iphone olan birinede meslektaşım olmadıktN sonra lumia önermem

• quote:

Herkese yorumlari icin tesekkür ederim. Dt-901 kablosuz sarj cihazi ve kirmizi lumiami aldim ve kurdum. Gercekten ekran kalitesi ve bataryasi iphonedan sonra ilac gibi geldi tam bir performans cihazi, bayildim gercekten. Ayrica aradigi bütün uygulamalari hatta cok daha fazlasini buldum. Zaten xbox one kullanicisiyim o yüzden hic oyun indirmedim ama oyunlara göz gezdirdigimde bir sürü oyun var yeni olarak. Kisacasi benim acimdan cok mantikli bir takas oldu. Bir arkadas lumia 1520 sahibi icin cok mantikli bir takas olur demis ama telefonumun eski sahibi 1 saat önce eger alismakta zorluk cektiyseniz telefonu geri alabilirim diye mesaj atti

Hocam xbox one ile lumia da neler yapılabiliyor. Biraz acarmisin

• Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun inşallah nice günlerde kullanın l1520 gerçekten bir canavar . Şarjı 2 gün gider diye düşünüyorum . Performans deseniz bütün lumialar aynı fakat o oyunlarda ve uygulamalardaki bekleme süresi farklılıkları var işte . Diğer türlü sizi yarı yolda bırakmaz hele w10 bir gelsin tadından yiyemezsiniz çift ekran falan olacak muhtemelen çok tatmin edici
  • Xbox one da varmış.Markete ki oyunları konsoldan da oynayabilirsiniz.W10 ile ortak market olacak.Hali hazırda aspalt8 win8.1 üzerinde de oynayabiliyoruz.

• Dostum hayırlı olsun senden bi ricam var, markete clash Of clans yazar mısın, yakın zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum ve WP gönlümden geçen, ama clash Of clans yoksa, Lumia 930 yerine, Galaxy Alpha- Xperia Z3C gibi birsey düsünüyorum. (Clash Of Clans yoksa)

• BordoFedai B kullanıcısına yanıt
    Kısmen özetlemiş durumu. 1000 tl üstünede kesinlikle alınmaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.