Şimdi Ara

5saat süren savas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    diesteyim büyük savasa bi gireyim dedim.ben girdigimde üsten yazı geciyordu karus8000 elmorand 10000 diye ben sasırdım neyse lunara gittim baktım içeri girdim.hayret bişey normalde asla almıyo savas vaktinden sonra neyse girdim saat 3 oldu bitmiyo 5 oldu bitmiyo savas bi türlü bitmiyo artık kimsede pot kalmadı herkes minor basıyo felan herkes koptu yanıneyse benim zamanım bitti kalktım ama en son bir yazı gecti
    karus 17000 elmorand 25000 diye içimden şöyle dedim "obaaaa yine kazandık yippi yasasın karus olmanın farkı bu yürü beeee taurus bile karus ol du"diye kısacık bir cümle kurdum içimden
    neyse soruma geleyim
    bu savas niye bu kadar uzun sürdü???

• YALAN GİBİ GELİO BANA AMA GM ŞAKASI DA OLABİLİR
  • o savası bende hatırladım tesadufen 720lık potlar vardı 30 tane 30k dan sattım onları keske daha cok olsaydı ztn artık hep ole apra kasıorum ben
  • Diesde 5 saat sürmüş olabilirr çünkü areste 8 saat sürmüştü(DLW) gerçektende doğru söylüo arestede pazar günkü DLW 8 saat sürdü extra time filan yazdı GM ama sonra da pazar günü LUNARWAR yaptılar

• ben de lunar wara girmek için runar walleye gittim 30-50 arasıyazdı .neyse arkadaşın adamla girdim.Arkadaşlar pazar günkü dark lunar savasta yukardan savasın uzayacıgını belirten notıce görmüşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon_dj_

tarih veriryorum17.02.06
    diesteyim büyük savasa bi gireyim dedim.ben girdigimde üsten yazı geciyordu karus8000 elmorand 10000 diye ben sasırdım neyse lunara gittim baktım içeri girdim.hayret bişey normalde asla almıyo savas vaktinden sonra neyse girdim saat 3 oldu bitmiyo 5 oldu bitmiyo savas bi türlü bitmiyo artık kimsede pot kalmadı herkes minor basıyo felan herkes koptu yanıneyse benim zamanım bitti kalktım ama en son bir yazı gecti
    karus 17000 elmorand 25000 diye içimden şöyle dedim "obaaaa yine kazandık yippi yasasın karus olmanın farkı bu yürü beeee taurus bile karus ol du"diye kısacık bir cümle kurdum içimden
    neyse soruma geleyim
    bu savas niye bu kadar uzun sürdü???

o savaşta bende vardım sanırım diez mi dies mi ne orda yapmıştık savaşı dimi oysa bende vardımda emin degilim

• Bu aresdeki durum...
     5saat süren savas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 17 Nisan 2006; 23:09:17 >
  • ılgınc ılk defa goruorummm saolun yınede genelde 1 saat suruyor dımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: worldugly

ılgınc ılk defa goruorummm saolun yınede genelde 1 saat suruyor dımı

"Lunar Gate Now Open" yazısı çıktıktan 2 saat sonra savaş biterdi (eskiden)
  • ne 5 saati pazar gunu 7 de başladı p.tesi saat 7 oldu hala bitmedi yani 24 saat surdu

sona ben uyuya kalmışım bi uyandın dc olmuşum. yazaılara baktım gm notice geçmiş serverler down.
  • Hata O,eSkiden cypherdada olmuştu,15000 kısı her ıkı tarafdan ölmüştü,ben oyudan cıkarkende devam edıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.