Şimdi Ara

uzun otobüs yolculuğu(24saat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık bir ay sonra 24saatlik otobüs yolculuğuna çıkacağım.
    trabzon balıkesir-altınoluk
    şimdiden kara kara düşünür oldumtek teselli ve motive kaynağı tatile gidiyor olmam olacak.
    yolculuk için gerekli ekipmanlar bir galaxys2 bir mp3 çalar ve tablet pc
    sık sık uzun yolculuk yaparım ama 18saaten sonrası ne yapsan çekilmiyor
    olayşu ki yolculukta uyuyan biriside değilim muhtemelen 1-2 saat belki uyuyabilirim.

yeni indirdiğim şarkıları ve bir kaç filmi tablet ve telefona atacağım ama bir süre sonra hem sıkıyor hem geceleri göz yoruyor.

tavsiye edebileceğiniz birşey varmı

• abi bir ay sonraki yolculuğu dert mi ediyosun kaldı ki alt tarafı 24 saat nolucak valla ben gece yolculuğunu çok severim etrafı izlerim zevkli oluyo bende farklı bi duygu yaratıyo kalan zamandadada 2 film izlersin biraz oyun oynarsın internet paketin varsa arkadaşlarınla sohbet edersin ben olsam yolculuğun tadını çıkarırdım gece yolculukları güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadkorsan

abi bir ay sonraki yolculuğu dert mi ediyosun kaldı ki alt tarafı 24 saat nolucak valla ben gece yolculuğunu çok severim etrafı izlerim zevkli oluyo bende farklı bi duygu yaratıyo kalan zamandadada 2 film izlersin biraz oyun oynarsın internet paketin varsa arkadaşlarınla sohbet edersin ben olsam yolculuğun tadını çıkarırdım gece yolculukları güzel olur

Gündüz pek dert degil ama gece sıkıntı her yerin uyuşuyor muhtemelen konudisinda takilirim cogunlukla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uçakla gidiver

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos2222

uçakla gidiver

Gidecegim tarihte hem ucak yok olan tarihte ise aktarmali ve 250tl civarı ucreti

• hocam o kadar imkanla sıkılırsan pes doğrusu.ben 24 saat boyunca okey oynamıştım koltuk arkası ekrandan, kafam 1 milyon olmuştu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun geri dönüşü var bi de sen asıl onu düşün
  • ben istanbuldan ankaraya 6 saat dayanamadım sana kolay gelsin kardeşim

ek olarak: kamil koç tavsiye etmem. eğer varsa oraya giden ulusoy varan nilifer bunları tercih et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi occupant -- 24 Temmuz 2013; 14:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

Orijinalden alıntı: deadkorsan

abi bir ay sonraki yolculuğu dert mi ediyosun kaldı ki alt tarafı 24 saat nolucak valla ben gece yolculuğunu çok severim etrafı izlerim zevkli oluyo bende farklı bi duygu yaratıyo kalan zamandadada 2 film izlersin biraz oyun oynarsın internet paketin varsa arkadaşlarınla sohbet edersin ben olsam yolculuğun tadını çıkarırdım gece yolculukları güzel olur

Gündüz pek dert degil ama gece sıkıntı her yerin uyuşuyor muhtemelen konudisinda takilirim cogunlukla

Ben de gündüz yolculuğunu sevemem, "lan millet dışarda akıyo ben cama vuran güneşin altında oturuyom" hissi uyanır bende de.

• 3 saatten sonrası çekilmiyor benim için, 24 saat nedir yahu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesirde oturuyorum. Buradan bile Altınoluğa gitmiyorum. Millet taa Trabzonlardan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

arkadaşlar yaklaşık bir ay sonra 24saatlik otobüs yolculuğuna çıkacağım.
    trabzon balıkesir-altınoluk
    şimdiden kara kara düşünür oldumtek teselli ve motive kaynağı tatile gidiyor olmam olacak.
    yolculuk için gerekli ekipmanlar bir galaxys2 bir mp3 çalar ve tablet pc
    sık sık uzun yolculuk yaparım ama 18saaten sonrası ne yapsan çekilmiyor
    olayşu ki yolculukta uyuyan biriside değilim muhtemelen 1-2 saat belki uyuyabilirim.

yeni indirdiğim şarkıları ve bir kaç filmi tablet ve telefona atacağım ama bir süre sonra hem sıkıyor hem geceleri göz yoruyor.

tavsiye edebileceğiniz birşey varmı

ben 2 hafta önce akçay-tokat arasında ulusoy ile yolculuk yaptım.18 saatti ve ben 3 saatlik otobüs yolculuğuna dayanamayan biri olarak iyi bir şekilde atlattım.

ne güzel galaxy s2 tablet 'in var yolculuk sana daha rahat gelicektir.. ben tvlerinde usb vardır diye usb belleğe film atmıştım ama usb girişi yoktu tv'lerde.

4 tane film ve uyuma ile geçirebilirsin.
    uyuyamıyorsan sıkıntı ama bence yastık al yanına cama daya kafanı uyu gitsin :)

• Benim gibi zayıfsan kıçın ağrıyacak 2,3 saatten sonra, 13 saat benim şuanki yolculuk rekorum.
    Bir daha asla uzun otobüs yolculuğu çekemem, 50 lira fazla verip uçağa binerim..
  • Uçak yok mu sizin oralarda
  • 24 saat mi
  • git 20 saat uyu 4 saatte zaten molalarda geçirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

+31
  • Hocam hangi firma, otobüs ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.