Şimdi Ara

5V veya 12V röle devresi çizimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi bana 5V veya 12V röle çizimi lazim
    Proteus üzerinden çizip sonrada onun pcb çizimini yapıp onu bakır plakete basacağım 9.sınıf Mekatronik öğrencisiyim birde isteğim
    Sizden röleyi detayli şekilde anlatırsanız sevinirim Şimdiden Çok teşekkür Ederim.

Proje Ödevim Bu

Mail adresim:yusuf38cagdas@gmail.com
    5V veya 12V röle devresi çizimi Rölenin Görüntüsü

Çizimin Nasıl Olacağıda Resim Olarak yükledim foruma 5V veya 12V röle devresi çizimi

Bu arada yeniyim forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf38cagdas -- 29 Ocak 2022; 10:58:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yardım edin

• Tamamda ödevi bizmi yapacağız yardım başka siz tamamen bizden yapmamızı istiyorsunuz biraz araştırın ortaya birşeyler koyun bizde yardımcı olalım.

Googlede proteus kullanımı diye yazın birçok sonuç çıkıyor inanan sizin işinize yarayacak şeyler çıkar istediğiniz bizler için çok basit dolayısı ile bukadar basit birşeyin çözümüde basit google ye bir başvurun lütfen.Yanlış anlamayın lütfen yardım bu forumun işi ama sizde biraz araştırın lütfen.

• burada en son versiyona göre çıkan öğretim modülü var. öncekilere oranla daha fazla örnekle anlatıyor.

http://meslek.eba.gov.tr/indir.php?d=Q1hubCt1ajN1a2dpU2NPV25NclpTRWJ4NU1xY0RKODFQeDk3ci9xVjBlL3JaRDVMaHJJeC9WN3pid1RKaG9LOQ==&da=VGdpeGxNQmY4WnFQamlnS3ZRaEdVV3REanRxTk8vcnFWUTlRU1RUUEc5Zz0=&iq=bDQxb29HUUdtS3RmSWRwSXlnZkVTYnVoVko5UjFjVTUxc3BLMmZ4K2VLTE9nNkJZM1JTYUtGWmZaWndlYkdldkNmVHJmdDhtaFFBTVBvOEJtbE9BckE9PQ==

kendi alanınla ilgili modüllere de aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.

5V veya 12V röle devresi çizimimeslek.eba.gov.tr
    MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü
    http://meslek.eba.gov.tr

proteusta 2 çeşit röle var. generic olanlar simülasyon için spesifik olanlar ise pcb uygulamaları içindir. baskı devre için ikincisinden uygun olanı seçmen gerekiyor.

• Başka bir programla çizdim siz proteusta bakarsınız artık

5V veya 12V röle devresi çizimi
  • Eyvallah abim

• savsat2000 S kullanıcısına yanıt
    Hangi program ile çizdin bu arada ödevi size yaptirmaya çalışmadım ben proteus uzerinden çizdim ama yapamadim ondan yardım almaya çalıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Şimdi bende bir devre vardı çizim hali değil ama o silindi parçalarını hatırlıyorum bc548 1n4001 diyot kullandi onları eklermisin benim için lütfen yap gerççekten ben çizemedim

Ben proteus kullanmayi biliyorum ama sadece röle yapamadim pcb kolay onun çizimi ama
    Önce Isıs çizimi bitmesi gerekiyordu sadece bunun için yardım istedim

• 5V veya 12V röle devresi çizimi
    Aradığım resim bende bu vardi ama kaybettim sana Sonuz Teşekkür Ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.