Şimdi Ara

6*100 mb kademe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarife detaylarımda birkaç tane 6*100 mb kademe diye internet görünüyor nedir bilen varmı?

6*100 mb kademe

• Yapay Zekanın Yanıtı

EGM 6x100 MB Kademesi

EGM 6x100 MB kademesi, Elektronik Güvenlik Müdürlüğü'nün (EGM) sunduğu bir internet erişim hizmetidir. Bu kademe, 600 MB'lık bir internet kotası sunar ve belirli bir süre için geçerlidir.

EGM 6x100 MB Kademe Ücreti

EGM 6x100 MB kademe ücreti, internet sağlayıcınız tarafından belirlenir. Ücret, konumunuza, sözleşme sürenize ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.

EGM 6x100 MB Kademe İptali

EGM 6x100 MB kademesini iptal etmek istiyorsanız, internet sağlayıcınızla iletişime geçmeniz gerekir. İptal işlemi genellikle birkaç dakika sürer.

EGM 6x100 MB Kademe Nedir?

EGM 6x100 MB kademesi, 600 MB internet kotasına sahip, EGM tarafından sunulan bir internet erişim hizmetidir. Bu kademe, sınırlı internet kullanımı olanlar veya yedek bir internet bağlantısı arayanlar için uygundur.

EGM 6x100 MB Ne Demek?

EGM 6x100 MB, Elektronik Güvenlik Müdürlüğü'nün sunduğu, 600 MB internet kotası sağlayan bir internet erişim hizmetidir.

EGM 6x100 MB Kademe Ücreti Ne Kadar?

EGM 6x100 MB kademe ücreti, internet sağlayıcınıza göre değişir. Ücret genellikle birkaç lira ile birkaç yüz lira arasında değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tarifenizdeki internetiniz bittiğinden faturaya sürpriz olmamasım diye ek paket tanımlanmış
  • İnternet paketiniz bittiği için ve faturanızı aşmasın diye 100 mb internet tanımlanmış belirli bir ucret karşılıgı.
  • Teşekkürler cevaplar için
  • Tarife hakkın bitince 6 kere 100mb bittikçe peşpeşe otomatik tanımlanır. O yüzden pür dikkat.

Fatura aşım paketi al dicem de öyle bir paketi yok.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom çakallık yapıp çıkarmıyor abi, nasıl olsa millet fazla kullansın, fazla ödesin mantığında çıkartıp neden ekmeğine yağ sürmeyi bıraksın ki :)
  • Birazcık öyle.. Daha kötüsü aşım paketi var ama 3 5 tarife seçmişler, onları kullanıyorsan alabiliyorsun.

Abi Prime'ın bir farkı var mı sence çünki geçmeyi planlıyorun @Yokizm hoca sağolsun taktik aldım 49 TL'lik paketi 40 TL altına düşürme taktiği. Yeni Aşmayan Prime 15 GB gayet iyi, her haftada sil süpür gb garantisi.

Mesela normal tt'lilere 5 mbps prime'lilere 10 mbps gibi..

günaydın olsun, söylemeyi unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 7 Haziran 2021; 7:28:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Abi Prime'ın bir farkı var mı sence çünki geçmeyi planlıyorun @Yokizm hoca sağolsun taktik aldım 49 TL'lik paketi 40 TL altına düşürme taktiği. Yeni Aşmayan Prime 15 GB gayet iyi, her haftada sil süpür gb garantisi.

Prime 40 harici tüm tarifeler çöp bence.

6*100 mb kademe

Of be bedavaya resmen

Şu indirim taktiğini bende yapıcam ayağımız alışsın şimdilik 15 gb'a fazlasında gözümüz yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Öle şeyler Turkcell de olur kalitesine güvenemeyenlerde 6*100 mb kademe 6*100 mb kademe 

• Valla vasat bir hizmeti olduğu için ne istiyorlarsa yarısına kullanmaya bak derim, yoksa koy postanı. Ederiniz bu de. 3 hattım var TT'da, 3'ü de neredeyse %50 indirimli. 3 senedir böyleyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.