Bildirim
6.12 Yama Notları
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aramcılar gelin kutlayalım bugünü -
bişey sorucam şimdi bu syndraya e-w oranını 0,6dan 0.7e yükseltmişler. bu ne demek şimdi hakkaten buff olarak birşey mi. yoksa dalga geçer gibi birşey mi. ne artacak ki 0,6dan 0,7e ne kadar etkileyebilir yani. -
Syndra'ya da buff gelmiş bu yama galiba sizin için iyi bir yama olacak
Yanlış hatırlamıyorsam siz syndrayı oynuyordunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TechnoKolik199
doğrudur bayağı sevdiğim bir herodur oynuyorum da bu olayı tam anlayamadım. yani tamam buff da neyine yani. çok mu uçuk kaçık birşey o oranlar. -
%60'tan %70'e artmış. Buff yani işte.
ARAM -
Biz adcler tek aa ile 1k vuruyor derken adamlar adc itemlerinin sg artırıyor hala :D -
Illa fark yaratacaktir. 0.7 dedigi %10luk bir buff almış oluyor. Extra rünle girmiş gibi olacaksın etkisiz olmayacağını rün sisteminden anlarsın.
ARAM cok iyi oldu su sıralar bol bol spamliyordum. Şampiyon ustalığı da geldi sanırım çok iyi oldu.
0.6 ile 0.7 ratio arasında fark cidden fazla var
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
quote:
Orijinalden alıntı: TechnoKolik199
doğrudur bayağı sevdiğim bir herodur oynuyorum da bu olayı tam anlayamadım. yani tamam buff da neyine yani. çok mu uçuk kaçık birşey o oranlar.
600 ap'in varsa 360 ekstradan hasar ise artık 420 ekstradan hasar. -
quote:
Orijinalden alıntı: PagRyze
Aramcılar gelin kutlayalım bugünü
Nasus'un stack olayını bir an için sihirdar vadisinde geçerli sandım elim ayağım titredi -
quote:
Orijinalden alıntı: JarLewiS
quote:
Nasus'un stack olayını bir an için sihirdar vadisinde geçerli sandım elim ayağım titredi
Yine kitelana kitelana kesilirdi sorun yok
-
ebedi can biçen ve son fısıltıya +ad :D maini jhin olan birine süper bir iyilik yaptın rito :D şimdi +20 ad pasif girse 10 ad ordan 20 ad ordan 200 ad şurdan ettimi yine 900 ad :D
sevindim bak buna :) -
Uzun zamandır gordugum en saçma patch fizz haricinde gerekli nerf yok ustelik zaten güçlü olan ad eşyalarını bufflamislar paralarınıda arttirmamislar adc sezonu diye boşuna demiyoruz
Normal oyun atmayı sevmeyen ben rankeddan sıkılınca aram giriyordum hep. Bu değişiklikler çok çok iyi oldu benim için. Vuhuuuuuuuuuuuuuu -
quote:
Orijinalden alıntı: IraArel
Biz adcler tek aa ile 1k vuruyor derken adamlar adc itemlerinin sg artırıyor hala :D
15 level falansın heralde adc şu an en kötü durumda olan rol
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
quote:
Orijinalden alıntı: IraArel
Biz adcler tek aa ile 1k vuruyor derken adamlar adc itemlerinin sg artırıyor hala :D
15 level falansın heralde adc şu an en kötü durumda olan rol
Dedi 16 level... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JarLewiS
quote:
Nasus'un stack olayını bir an için sihirdar vadisinde geçerli sandım elim ayağım titredi
Yine kitelana kitelana kesilirdi sorun yok
Kesilmesinde problem yok ki dk 25 de 1000 stack yaparsan 1 dk boşlukta 2 kule birden alırdı
-
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
bişey sorucam şimdi bu syndraya e-w oranını 0,6dan 0.7e yükseltmişler. bu ne demek şimdi hakkaten buff olarak birşey mi. yoksa dalga geçer gibi birşey mi. ne artacak ki 0,6dan 0,7e ne kadar etkileyebilir yani.
100 ap'n varken +60 vuracağına +70 vuracak -
Gün 89721783432842387 Hala vayne nerfü yok
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- lol kite ayarları
- muhteşem twisted fate değeri
- lol ayak bilmece
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X