Şimdi Ara

6.200 TL'ye kadar dizüstü tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun da oynuyorum ama önceliğim autocad 3ds max ve render işlemlerinde zamanımdan tasarruf etmemi sağlayacak üniversitem bitene kadar da bir daha değiştirmeyeceğim bir dizüstü olsun en düşük fiyatlı ve güvenilir siteleri önerirseniz sevinirim.Çok sık oyun oynamamakla birlikte oyuncu olarak da kötü grafiklerle oyun oynamaktan zevk almıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

• hayırlı olsun kardeş birde en ucuz siteyi yazın demişsin ama 6.200liraya kim laptop almışta sana tavsiye vericek bu çoğu insanı aşar aşmayanlarında çok araştırmasına gerek yok para boldur nasılsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

hayırlı olsun kardeş birde en ucuz siteyi yazın demişsin ama 6.200liraya kim laptop almışta sana tavsiye vericek bu çoğu insanı aşar aşmayanlarında çok araştırmasına gerek yok para boldur nasılsa :)

Yok hocam parayı anca denkledim ikide bir bu işle uğraşmaktan sıkıldım okul bitene kadar idare eder hemde 2 sene rahat oyun oynayabilirim 3. 4. sınıfta zamanım olmaz zaten oyuna falan elimde iki tane var aslında ama kararsızım asus ve msi.Asus'u servisinden dolayı,msi'ı donanımdan dolayı tercihime aldım fakat kararsızım fikri olan var mı?
    ASUS
    MSi

• dell allienware yani msi nin taklit ettiği bilgisayar...dellden başka markada alma....
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtdışından gelen bir ürün değil mi?4. nesil işlemcili ve 700 serisi ekran kartlısı var mıdır Türkiye'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: envercan07

Hocam yurtdışından gelen bir ürün değil mi?4. nesil işlemcili ve 700 serisi ekran kartlısı var mıdır Türkiye'de?

Turkiyede de uretilenleri var aralarında kucuk farklar oluyor amerikada backlight klavye aydınlatması olan modelde turkiyedekinde olmayabiliyor.Mesela ben xps 15 almıştım amerikada klavye aydınlatması var turkiyede yok..Marka olarak dell tavsiye ederim ozelliklerinide sen araştır..Turkiyede mevcut...
  • Üstadım 3d max yazmasan mac al derdim ama biliyorsundur 3dmax yok mac lerde ancak bütçende çok fazla bence masa üstü özel toplayabilirsin yook notebook alacaksan
    http://www.galaksibilisim.com.tr/?urun-6306-hp-envy-17-2110enls594ea bu makina sana yeterde artar bile bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence bunlar gereksiz 3bin liralık bir laptop ile bu arasında yarı yarıya fiyat farkı olacak performans farkı olmaz değmez bence

• Mustafa demirel M kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde ssd vs 3770k lı sistem var güzel de okula götürmem gerekiyor ders için o yüzden alıyorum su an masaüstümde ekran kartı yok
  • O zaman linkdeki ürün iyidir yadahttp://www.galaksibilisim.com.tr/?urun-10872-asus-n550jv-cn127h-notebook
    bu makinayı al rahat et.
    Biolystick yine msı tavsiye edecek :)
    3100 liraya msi ge70 oe-205xtr ile kıyaslarsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa demirel

O zaman linkdeki ürün iyidir yadahttp://www.galaksibilisim.com.tr/?urun-10872-asus-n550jv-cn127h-notebook
    bu makinayı al rahat et.
    Biolystick yine msı tavsiye edecek :)

adam önceliği autocad falanmış msi tavsiye edilmez öncelik oyun olsaydı neyse ama buna daha sağlam işlemcisi güçlü laptop lazım zaten o fiyata alınanın ekran kartının sorun çıkaracağını zannetmem ilk mesajımda dediğim gibi o fiyat aralığı beni aştığı için net bir şey söyleyemem verebileceğim en kesin tavsiye 4.nesil haswell işlemcili ve ssd li alması veya sonra taktırması olur

• Biolystick kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun bilgisayarları işimi görür sanırım ayrıca elimde ssd var zaten takabileceğim 256 gblık kararsızım ama hala test etmediğim için aradaki fiyat varkına orantılı verim alabilir miyim diye düşünüyorum
  • quote:

3100 liraya msi ge70 oe-205xtr ile kıyaslarsanız?

BUna benim yorum yapmam etik olmaz forumda başkalarına sor derim .Amaaa ssd ye gelince ssd makinanın açılmasında oldukça işine yarayacak render da işe yaramayacak biliyorsun işlemcin ve ekran kartın kasacak bu durumda heleki vray kullanacaksan ve metel ve ayna varsa çiziminde dahada kasacak hemen dibimde farm var bazı çizimleri oraya getirirler ama sen öğrencisin.Msı iyi anakart yapar. Ben size asus tavsiye ettim sağlamasını yapalım asus anakart yapar msı gibi artısı nedir peki ? Ekran kartı msı bakıyorsun nvidia kullanmı kime ait bu ekran kartı asus'a şimdi kendine şunu sor nvidia ekran kartı hangi anakartda en iyi performansı verir msı damı asusdam msı kötülemiyorum ltfen böyle anlamayın ama doğruya doğru hele hele render yaparken en çok çalışan ekran kartın olacaksa ı bunu forumda araştırabilirsin.
    Saygılar

Siz de haklısınız işim uzayacak o zaman normalde cumaya kadar alacaktım ancak daha derin araştırmam gerekecek gibi teşekkür ederim
  • 3d max kullananlara sor ben öğrencilerin bazı çizimlerini yapıyorum oradan biliyorum kısa bir süre iç mimarlık firmasında çalıştım sana önerdiğim asus seni asla üzmez...
  • Mustafa hocama katılıyorum bir kere kesinlikle o paraya alma değmez büyük bir performans farklı olmaz asusun g750 modellerinede bak derim

• http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5390150#!tab=specs
    Bunu al 15-20 gün içinde piyasaya sürülür, her işini görürü, elindeki ssd diski de buna takarsın os i ona kurarsın senden iyisi olmaz.
    Şiddetli tavsiyemdir.
  • quote:

Oyun da oynuyorum ama önceliğim autocad 3ds max ve render işlemlerinde zamanımdan tasarruf etmemi sağlayacak üniversitem bitene kadar da bir daha değiştirmeyeceğim bir dizüstü olsun en düşük fiyatlı ve güvenilir siteleri önerirseniz sevinirim.Çok sık oyun oynamamakla birlikte oyuncu olarak da kötü grafiklerle oyun oynamaktan zevk almıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

şuanda en iyi donanıma sahip makina bu sanırım

6100 tl fiyatı ilede o donanımın hakkını veriyor bence

http://www.notebookadresi.com/msi_nb_gt70_superr2_2od_452tr_notebook

• Msı GT70 SuperR2 2OD-452TR
    http://www.ebrarbilgisayar.com/Urun/Msi-GT70-SuperR2-2OD-452TR-Notebook-pmu280858.html

Bir de bu model var ama iyice abartmışlar 8,800 TL kadar bişi bütçeni biraz daha yükseltmek istersen gönderim dedim ama linki kopyalarken bile ellerim titredi 9000 liraya notebook mu olur arkadaş yaaa

Msı GT70 20D-290TR
    http://www.ebrarbilgisayar.com/Urun/Msi-GT70-20D-290TR-Notebook-pmu283514.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.