Şimdi Ara

6-7 cm boy atar mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ilkokullu gibi demire asılı kalırsan günde 10 cm boy atarsın yorumlarını yapmayın beyler, bu tür yorumlar yapanın antrenmanda ayağı kırılsın.
    Yaş 16, boy 1.81, sg oynardım genelde oyun kurucu oynamaya başladım, 6-7 cm boy atabilirmiyim bu yaştan sonra*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S T A Y -- 21 Nisan 2012; 22:19:26 >

• Boyun iyi hocam o boyla Iverson bile olursun ama içini rahatlatıcaksa söyliyeyim uzarsın daha merak etme
  • internetten boy uzama egzersizlerine bak onları yap
  • Uzarsın. Neden uzamayasın? Yaşın daha küçük, ergenlik bitene kadar uzama devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Şimdi ilkokullu gibi demire asılı kalırsan günde 10 cm boy atarsın yorumlarını yapmayın beyler, bu tür yorumlar yapanın antrenmanda ayağı kırılsın.
    Yaş 16, boy 1.81, sg oynardım genelde oyun kurucu oynamaya başladım, 6-7 cm boy atabilirmiyim bu yaştan sonra*

Ne kadar uzadın kardesim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzarsın. sana tavsiyem hergün açma germe hareketlerini sabah akşam yapman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Şimdi ilkokullu gibi demire asılı kalırsan günde 10 cm boy atarsın yorumlarını yapmayın beyler, bu tür yorumlar yapanın antrenmanda ayağı kırılsın.

Ne kadar uzadın kardesim

Güzel hort
  • 1.86 olmuştur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.