Şimdi Ara

(6.817TL) ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 A8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 A8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-rog-strix-rtx2080-a8g-gaming-8gb-ddr6-256-bit-dx12-ekran-karti.html

• Kaptım 125822890 adet..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2080 Tİ olasa bile alınmaz bu fiyata artık 500$ çıkan ve 2080Ti'den hızlı olan 3070'ten sonra.
  • Satın almak için acele etmeyin daha dipleri görücek 2 hafta sonra 3080 Ekim ayı başlarında 3070 geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

2080 Tİ olasa bile alınmaz bu fiyata artık 500$ çıkan ve 2080Ti'den hızlı olan 3070'ten sonra.
    Yeni yeni vergiler çıkmaz inşallah da düşer bir an önce.
  • keriz arıyor vatan

En fazla 6000 civarına 3070 alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Eylül 2020; 15:18:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecayirli

Yeni yeni vergiler çıkmaz inşallah da düşer bir an önce.

Alıntıları Göster
    Umarım çıkmaz hocam, beklemedeyim valla 3070'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 2 Eylül 2020; 14:45:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O paraya hbde superini satıyorlar.

• Yeni Vergiler geliyordu yeni zamlar yoldaydı ama gamerlar fiyatlar düşecek diye bekliyordu coğrafyanın kader olduğunu bile bile bir umuttu gamerın oyun oynaması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • (6.817TL) ASUS GeForce ROG STRIX RTX2080 A8G GAMING 8GB DDR6 256 Bit DX12 Ekran Kartı

Nvidia 6700TL ye 3080 tavsiye edilen fiyatlar diyor. 2080 e 6800TL vermek pek sıcak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 2 Eylül 2020; 15:11:23 >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Bir şeyler olacak ama ne olduğunu anlayamayacağız bence . 4 bin küsürden yar etmezler diye düşünüyorum 3070'i. Eğer bu fiyatlardan satılırsa o zaman ılık bile olmaz zaten bu fiyatlar.

• amazon
    ASUS GEFORCE ROG-STRIX-RTX2080S-A8G-GAMING 8GB GDDR6 256bit 1860MHz OC 2xHDMI 2xDP 1xTYPE-C AURA RGB EKRAN KARTI
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07VM9V59H/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Aynı fiyata amazon farkıyla rog strix 2080 süper a8g var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travers -- 2 Eylül 2020; 17:16:53 >

• Ben de Gigabyte rtx2080 Aorus var satacaktım fiyatlar uçunca vazgeçtim kullanmaya karar verdim.

• Referans karta tavsiye edilen fiyatlar öyle arkadaşlar. Buna kart üreticisinin kendi maliyetleri, daha kaliteli soğutucusu, ROG'muş Strix miş öyle markaları, cartı curtu falan girince 6700 TL olacak size minimum 7500-8000.
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Bu sefer ki referans kartlar öncekilere göre daha iyi duruyor baya uğraşmışlar. Referans kartlar da pek üzmeyebilir gibi geldi bana soğutma anlamında.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum hocam doğrudan işlemciye üflüyor havayı. Referans kartlara göre anakart ve kasa üretilmesi lazım işlemciyi öldürmemek için. Çoğu firma zaten eski tarz tasarımdan gidiyor ilk gösterdiklerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Hiç sanmıyorum hocam doğrudan işlemciye üflüyor havayı. Referans kartlara göre anakart ve kasa üretilmesi lazım işlemciyi öldürmemek için. Çoğu firma zaten eski tarz tasarımdan gidiyor ilk gösterdiklerinde.
    Sıvı soğutucu kullanan biri için referans kartlar çok sorun olmasa gerek
  • bu paraya 2080ti'dan daha iyi kart var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.