Bildirim
6 adet alınık key(4,25tl)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6 key e ben 10 tl veririm beyler kazık yemeyin. ayrıca o ne la 0,70 kuruşmu 1 key asdasjqwjqwh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 19 Şubat 2015; 2:27:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nuksws_99
6 key e ben 10 tl veririm beyler kazık yemeyin. ayrıca o ne la 0,70 kuruşmu 1 key asdasjqwjqwh
Forumu soyle cocuklar basti son 1 aydir. Neyse anlamadiysan tane 4.25 6 tanesi 25.50 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, tanesi 4.25tl. Bu arada konu güncel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jaquaries
quote:
Orijinalden alıntı: nuksws_99
Forumu soyle cocuklar basti son 1 aydir. Neyse anlamadiysan tane 4.25 6 tanesi 25.50 tl.
http://forum.donanimhaber.com/m_87585949/mpage_52/f_//tm.htm#102912353 ok gece yanlış anlamış olabilirim ama bu sana millet ile dalga geçme yetkisi vermez
-
Metin2 yi 2007de oynamaya başladım kac yasindaydin hesapla bakalim. Hatani kabullenmek yerine suc atmaya calisman ayri bir konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keyler alınmıştır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X