Şimdi Ara

6 Ay Aracım Otoparkta Kalacak (YARDIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: powermoon

Aracı sat, internet likit fon al, geldiğinde başka araç bakarsın. Paran da 40binden 45bine çıkar.

40bin 6 ayda en fazla 42bin olur. Piyasadaki faizleri gözden geçirmenizi öneririm.
  • kapalı otoparka bırak hiçbirşey olmaz.En fazla akü boşalır oda havalar soğuk olursa
  • 6 ay için araba satılmaz. Kapalı otoparka koyun babanıza ya da bir yakınınıza da anahtarı verin 2 haftada bir aracı çalıştırsın bir sorun kalmaz. Sonuçta bir teneke parçası bu kadar dert etmenin mantığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

6 ay için araba satılmaz. Kapalı otoparka koyun babanıza ya da bir yakınınıza da anahtarı verin 2 haftada bir aracı çalıştırsın bir sorun kalmaz. Sonuçta bir teneke parçası bu kadar dert etmenin mantığı yok.

Teneke parçası dediğiniz benim çocugum gibi , devamlı cilalıyorum waxlıyorum sürekli yıkatıyorum bakımını yaptırıyorum ona ciciler alıyorum lütfen laflarınıza dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Aracı sat, internet likit fon al, geldiğinde başka araç bakarsın. Paran da 40binden 45bine çıkar.

40bin 6 ayda en fazla 42bin olur. Piyasadaki faizleri gözden geçirmenizi öneririm.

ben yazacaktım..

alacağınız araba da 50 olur..

sonrası soğuk su..
  • Araba yatirma olayinda biraz rahat olun bence. Sifir diye alinan arabalar aylarca beklemis araba olabiliyor mesela.

Biz bir suru araba beklettik hic birine bir sey olmadi. Kapali otoparkta kuytu bir yere birakirsan hic bir sey olmaz acikta golge bir yere birakirsan da bir sey olmaz.

Gidin lastiklerinizi satin, bitmis hurdaya cikmis 4 tane lastik alin, hatta iciniz rahat edecekse gene hurdaya cikmis dandik teneke jant ve lastikleri birlikte alin cekmek istediginiz yere arabayi cekin, bir guzel ortun icini, servise sorun bekletecegim akuyu sokebilir miyim diye evet derse akuyu de sokun bir arkadasiniz vardir illa ki 2-3 gunde bir yolunun ustunde ise arabaya goz gezdirsin kapalida cok pislenmez de.

Askerlik bitince de jantlari/lastikleri takar akuyu takar dogrudan servise gidip bakima sokarsiniz. 6 ay icin hele ki su piyasada bence araba satilmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

6 ay için araba satılmaz. Kapalı otoparka koyun babanıza ya da bir yakınınıza da anahtarı verin 2 haftada bir aracı çalıştırsın bir sorun kalmaz. Sonuçta bir teneke parçası bu kadar dert etmenin mantığı yok.

Teneke parçası dediğiniz benim çocugum gibi , devamlı cilalıyorum waxlıyorum sürekli yıkatıyorum bakımını yaptırıyorum ona ciciler alıyorum lütfen laflarınıza dikkat edin.

Kusura bakmayın ama güldürdü Arabanıza binen insanlara harbi acıdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Aracı da götürün bence.. Çarşı, pazar izinlerin de kullanırsınız

Konu ciddidir.

Bence de bu mantıklı, eğer askeriye çok şehir dışındaysa hafta sonlarında çarşıya çıkmak için araç aramazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tam 6 ay aracimi evimin otoparkinda birakmistim. Once komsuya anahtari vereyim dedim, arada bir calistirip bir iki tur atarsin dedim ama almadi anahtari. Bende 4 tekeri askiya aldim, ahsap takozlarla destekleyerek. Elektrik Sigortalarinida cikardim. 6 ay sonra tek marsta calismisti.

• Bilmediğim icin soruyorum aracabdurdugu yerde hicbir parcayi kullanmadigi takdir de ne olabilir ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

quote:

Niye acıdınız arabama binenlere ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

quote:

Niye acıdınız arabama binenlere ?

Takıntınızdan dolayı. Başımızda daha büyük dertler var düşünecek günümüz Türkiye'sinde. Herkesten fikir almaya çalışıp, yardım beklediğiniz konu bu mu yani? Askerlik çağa gelmişsiniz, yok mu kardeşiniz, eşiniz, dostunuz bir adam. 1-2 hafta aralıklarla çalıştırıp 2 tur atsın bıraksın. Bu kadar mı zor? Bir arabayı bırakacak kadar güvenemiyorsanız etrafınızdaki onca kişiye, kusura bakmayın da boşa yaşamışsınız şimdiye dek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Araba yatirma olayinda biraz rahat olun bence. Sifir diye alinan arabalar aylarca beklemis araba olabiliyor mesela.

Biz bir suru araba beklettik hic birine bir sey olmadi. Kapali otoparkta kuytu bir yere birakirsan hic bir sey olmaz acikta golge bir yere birakirsan da bir sey olmaz.

Gidin lastiklerinizi satin, bitmis hurdaya cikmis 4 tane lastik alin, hatta iciniz rahat edecekse gene hurdaya cikmis dandik teneke jant ve lastikleri birlikte alin cekmek istediginiz yere arabayi cekin, bir guzel ortun icini, servise sorun bekletecegim akuyu sokebilir miyim diye evet derse akuyu de sokun bir arkadasiniz vardir illa ki 2-3 gunde bir yolunun ustunde ise arabaya goz gezdirsin kapalida cok pislenmez de.

Askerlik bitince de jantlari/lastikleri takar akuyu takar dogrudan servise gidip bakima sokarsiniz. 6 ay icin hele ki su piyasada bence araba satilmaz.

+1 bence de lastiklerinizi satın ve çıkma lastik alabilirsiniz.Çıkma lastiklere teneke jantları takınca sorun çıkarmaz.Kapalı garajda bekletirseniz dış boya konusunda çok sıkıntı olmaz.Aküyü de sökerseniz iyi olur.

Hayırlı tezkereler

• quote:

Orijinalden alıntı: uguropc

quote:

Araba yatirma olayinda biraz rahat olun bence. Sifir diye alinan arabalar aylarca beklemis araba olabiliyor mesela.

+1 bence de lastiklerinizi satın ve çıkma lastik alabilirsiniz.Çıkma lastiklere teneke jantları takınca sorun çıkarmaz.Kapalı garajda bekletirseniz dış boya konusunda çok sıkıntı olmaz.Aküyü de sökerseniz iyi olur.

Hayırlı tezkereler

Sağol Uğur Üstad ama 42000 e okutabilirsem satıcam gibi gözüküyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uguropc

quote:

Hayırlı tezkereler

Sağol Uğur Üstad ama 42000 e okutabilirsem satıcam gibi gözüküyor

aracın piyasası biraz daha yüksek değil mi ? CTH kodlu seriyse aracınız fiyat yukarı çıkabilir biraz daha.Boya durumu kilometre durumuda önemli..

• bence hiç gerek yok aracı satmaya arkadaşların dediği gibi ört üstünü bırak gitsin o kadar içim rahat etmez dersende
    babandanda çekinme ya
  • Satma hocam. Piyasa cok karisik sen askerden gelene kadar ne olacagi belli degil. En guzeli tanidik birine birakmak. Mutlaka guvendigin biri vardir, kapali otoparktan iyidir.

• kesinlike aracı SAT derim.

sebepleri şöyledir.(sana düz mantık gelebilir saygı duyarım )

1-zaten araç fiyatlarının uçmuş olması.olası her indirimde (kdv,ötv,kur) size pozitif yansır.
    2-sabit giderler
    kasko
    mtv
    trafik sigortası
    bunlar en az 2000 lira yapar.bu para cebinde kalır.

3- %12 sabit getiri saglayacak olan fırsatlar var.
    ortalama 50 binlık bir araca en az 6000 lira getiri demek.

4-bakım,eskime model düşüklüğü olası diger kayıplarda artısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 27 Mart 2014; 18:35:27 >
  • Bana gelir ben bakarım diyeceğim ama

• aracı satabiliryorsan sat satmıyıcaksan aracı önce güzelce yıkayıp kurut.
    aracın lastiklerini normalden daha fazla şişir o halde kalsın araç onun dışında cila filan yap araca. Akünü şarj ettirip ondan sonra aracı bırak otoparka onun dışında eğer kapalı değilse branda ile ört ama kaliteli bişey al yoksa o da iz yapabilir boya üzerinde ama cilayı ihmal etme detaylı bir temizlik yap araca güzelce lastiklerini filan silikonla lastikler çatlamasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.