Şimdi Ara

6 Ay Aracım Otoparkta Kalacak (YARDIM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

6 ay için araba satılmaz. Kapalı otoparka koyun babanıza ya da bir yakınınıza da anahtarı verin 2 haftada bir aracı çalıştırsın bir sorun kalmaz. Sonuçta bir teneke parçası bu kadar dert etmenin mantığı yok.

Teneke parçası dediğiniz benim çocugum gibi , devamlı cilalıyorum waxlıyorum sürekli yıkatıyorum bakımını yaptırıyorum ona ciciler alıyorum lütfen laflarınıza dikkat edin.

Hangi lafıma dikkat etmem gerekiyor? Tenekeden değil de etten kemikten mi veya tahtadan mı sebzeden mi? Eğer bu kadar değerli ise ve bu yazdığım yorum dahi zorunuza gidiyorsa o zaman aracınızı herkese açık olan bir foruma konu etmeyin...

• hocam bizim 90 model kartal 1 sene hiç çalışmadan yattı sokağın ortasında sadece akü bitmişti takviyeyle çalıştırmıştım tek marşta aldı araba 2 ay öncesine kadar da 6 ay yatmıştı yine akü bitmişti takviyeyle tek marşta çalışmıştı araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

6 ay için araba satılmaz. Kapalı otoparka koyun babanıza ya da bir yakınınıza da anahtarı verin 2 haftada bir aracı çalıştırsın bir sorun kalmaz. Sonuçta bir teneke parçası bu kadar dert etmenin mantığı yok.

Teneke parçası dediğiniz benim çocugum gibi , devamlı cilalıyorum waxlıyorum sürekli yıkatıyorum bakımını yaptırıyorum ona ciciler alıyorum lütfen laflarınıza dikkat edin.

Hangi lafıma dikkat etmem gerekiyor? Tenekeden değil de etten kemikten mi veya tahtadan mı sebzeden mi? Eğer bu kadar değerli ise ve bu yazdığım yorum dahi zorunuza gidiyorsa o zaman aracınızı herkese açık olan bir foruma konu etmeyin...

Insanın emegiyle aldığı bir sey sonuçta o kadar ay sene binince bir bag oluşuyor en nihayetinde

• kardeş araban temizse satma. Acemiliğe git gel 1 ay aku başını sök git. ustaya götür gittiğin yere kendine zincir bir kolye yaptır anahtarı da boynuna as ve çıkarma.

çarşı iznine çıktığında arabana binersin şöyle bir kafa dinlersin uyursun gezersin. İnsan içerdeyken herşeye hasret kalıyor bu dediğimi unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

quote:

Insanın emegiyle aldığı bir sey sonuçta o kadar ay sene binince bir bag oluşuyor en nihayetinde

Hayır gerçekten bu yazdıklarımdan bunu mu anladınız merak ediyorum. Muhakkak herkesin malı değerlidir ama bir eşya sonuçta insanın babasına veremeyeceği kadar değerli olamaz...

• Dert ettigin seye bak
    Sen getir ben duzenli binerim ona :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.