Şimdi Ara

6 ayda böbreğimden 6 ameliyat oldum. Bugün yine yatacağım ve iki hafta kalacağım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Başlıkta da belirttiğim gibi son 6 ayda birçok ameliyat geçirdim. Son operasyondan sonra da böbreğim enfeksiyon kaptı ve doktorum bugün tekrar yatış verdi. Yine 2 hafta hastanede nasıl geçecek bilmiyorum. 3 gün önce antidepresana başladım. Hiçbir şey moralimi yerine getirmiyor. Sık sık panik atak krizleri geçiriyorum. Biraz morale ihtiyacım var. Yazan herkese şimdiden çok teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlağına kavuşursun.

Bazı antidepresanlar iştah açar bazıları keser bünyeye göre değişir beklenmedik bir yan etki hissedersen mutlaka doktoruna belirtmelisin, illa bir yan etki göreceksin diye de paniğe kapılma hiçbir yan etki olmadan da tedavine iyi gelir.

Moralini bozma beslenmene dikkat et.

• MyDrama M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Zaten enfeksiyondan dolayı hiç iştahım yok. Bir şey yiyemiyorum yani. Antidepresanın da etkisi var mı yok mu bilmiyorum.

• Rauden kullanıcısına yanıt

Enfeksiyon geçirmişsiniz vücudunuz bitkin düşmüş iştasızlığınız ondandır diye düşünüyorum enfeksiyon tedavilerle azalıp bitince iştahınızda düzelir açılır sağlığınıza kavuşursunuz bir an önce.

• MyDrama M kullanıcısına yanıt

Tekrardan çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur...

• bundan bir kaç yıl sonra bu yaşadıkların birer anı olarak kalacak, geçip gitmiş olacak. Böyle düşün, hepimizin başına o kadar saçma şeyler geliyor ki, ama hepsi gelip geçiyor. Ben bir keresinde hastalandığımda yanımda kimse yoktu, açlıktan mı ölürüm yüksek ateşten mi acaba diye düşünürken 10 gün sadece meyve yiyerek yaşadım, sonra geçti gitti. Bunun gibi nice örneklerimiz var. Gelir geçer, boşver. Ne kadar üstüne düşersen o kadar canın sıkılır.

• Geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.