Şimdi Ara

6 Ayda Boyum Nasıl 6 cm. uzar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abimin profilinden konu açıyorum.Yaşım 15.Kilom 70.55 e indirmeye çalışacam okullar kapanana kadar.Boyum 164.Nasıl 170 olacam? 6 ayda nasıl 170 olurum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jupik -- 23 Şubat 2011; 18:49:27 >

• Basketbol oyna uzarsın
  • Uzamaz. O kiloyu da veremezsin hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 23 Şubat 2011; 18:52:13 >
  • Kafana demir bi kask tak ayaklarini yere bantla tavanada kuvvetli bi miknatis tak sonra miknatisi calistir ve gor 1 haftada 10 cm uzarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Uzamaz. O kiloyu da veremezsin hem.

Kiloyu nasıl veremezmisim hem ???????
  • Başlık sakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercnn12

Başlık sakat.

nie?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jupik

quote:

Aman iste onu da yiyeyim bisey olmaz diye diye tekrar alirsin sen o kilolari versen bile, o yuzden fazla heveslenme.
  • quote:

Arkadaşlar abimin profilinden konu açıyorum.Yaşım 15.Kilom 70.55 e indirmeye çalışacam okullar kapanana kadar.Boyum 164.Nasıl 170 olacam? 6 ayda nasıl 170 olurum?

Niye internetten bir kız buldun da yazın onunla buluşacaksın da ancak boyunu 175 mi gösterdin? Zaten 5cm'lik farkı farketmez diyip 170 olsa yeter mi diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

Arkadaşlar abimin profilinden konu açıyorum.Yaşım 15.Kilom 70.55 e indirmeye çalışacam okullar kapanana kadar.Boyum 164.Nasıl 170 olacam? 6 ayda nasıl 170 olurum?

Niye internetten bir kız buldun da yazın onunla buluşacaksın da ancak boyunu 175 mi gösterdin? Zaten 5cm'lik farkı farketmez diyip 170 olsa yeter mi diyorsun?

Aksam aksam ne içtin bilmiyorum.Ama güzel kafa yapmıs.İyi saçmalıyon.
  • quote:

quote:

quote:

Aman iste onu da yiyeyim bisey olmaz diye diye tekrar alirsin sen o kilolari versen bile, o yuzden fazla heveslenme.

Yiyeceğimi kim söledi ? yersem normal yemeklerimi yerim.Niye alayım bunlardan kilo? zaten boyum 175 i fln bulsun 55 kilo olunca 65 olsam bile yinede zayıf olacam.Alsam zaten fazlada almam.Korurum kilomu.Zaten buraya konu açanda kabaat.Birisi kızla mı bulasıcaksın der.Birisi yeniden alırsın der.Amaaaaaaaaaaan...............

• quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

Kafana demir bi kask tak ayaklarini yere bantla tavanada kuvvetli bi miknatis tak sonra miknatisi calistir ve gor 1 haftada 10 cm uzarsin

işte budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.