Şimdi Ara

6 AYDA KİLO DEĞİŞİMİ (SS'Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @diegogs Eyvallah umarım bir örnek olurum ve işine yarar

@akkolmurat evet alkol en büyük sorunumdu fazla tüketiyorum ama bi şekilde dayandım sağlık şuan benim için en önemlisi
  • Abi bence 1.fotoğraftaki gibi saçını uzat . Ve top sakal bırak gerçekten yüzüne gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feysbuk -- 22 Kasım 2013; 21:12:54 >
  • @butze 1.75 hocam

@Feysbuk eğer uşenmezsem deneğeceğim üstlerini şuan uzattım ama yanlar için biraz geç galiba bütün lise hayatım öyle geçti çünkü :D
  • Bence yüzün daha iyi olmuş, tipin zaten iyiymiş kilo gidince 10 numara olmuşsun kardesim. Biyik birakip diger taraflari tumden almissin, demek istedigim diger jiletledigin yerler kirli sakal olsa daha erkeksi olur. Kusura bakma uzun konustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiloluyken daha sevimliymişsin.
  • helal be
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPich

diyet yaptım hocam yapmam mı benimki çok sıkıydı ama çok çabuk değişim istiyordum öyle diyetisyenle ayda 3 kilo sarmıyodu bende sıkılıyordum özel bi doktorla tanıştırdılar beni bursada biraz maliyetliydi 6 ayda 10.000 lira civarı bir para tuttu ama ilk 3 ay da 15 kilo vermiştim sonra yavaşlattık şmdi 1 bucuk aydır falan hep aynı kilodayım programım bitmesine rağmen doktorum hep arar kontrole çağırır yani ben bıraksam o bırakmıyor o yüzden korumaya aldım yapmak istersen kendine destek olacak biirini bul emin ol çok rahat edeceksin

Öncelikle tebrikler, bir şey sormak istiyorum, 3 ayda 15 kilo nasıl verdiniz? Diyet falan mı yaptınız, öyleyse ayrıntı verebilir misiniz sakıncası yoksa?
  • @q1w dikkate alıcam hocam

@0971 evet ama ilerde bu sevimliliğim sağlığıma faydası olmayacağının farkına vardım
  • hiç bir sakıncası yok tabiki

hocam uyguladığım programda ilk ay 6 kilo vermiştim sonra 3 ayda 15 sonra yavaşlattım ayda 3 e düşürdüm sonra kontrole aldım

vllha sabahları 1 dilim tam buğday ekmek 1 salata yarım domates 5 6 tane ceviz ve şekersiz çay yaklaşık 3-4 ay bu şekilde yaptım sabah kahvaltılarını

öğlenleri ya bir tabak çorba yada doktorun bana verdiği bir mama vardı adını hatırlamıyorum onu yiyordum milkshake benziyordu sütle karıştırıyordum

akşamları genelde hep et tavuk balık yedirdi kas kaybetmeyeyeyim die yağsız ızgarada tavuk et balık yanında hep salata roka marul yemiştim çok geçmeden etkisini gösterdi sonra 2 hafta karbonhidrat beslendim diğer 2 hafta protein kas bazen şeker doktor ne derse onu yaptım :)
  • Tebrikler hocam, adınıza sevindim her ne kadar tanımasamda. Umarım ciddi sarkıklarla karşı karşıya gelmemişsinizdir, bir yerden dur diyip başarabilmek güzel bir şey. Böyle devam edin hocam.
  • Bi sıkıntı yok şuanda önemli olan bundan sonra devam ettirebilmek vermek bişey değil almamak önemli
  • Hocam muhteşem olmussunuz bence biraz daha verirseniz cok daha mutlu olursunuz Tebrik ederim

• Böyle konular görünce mutlu oluyorum,insanların azim ederek güzel şeyler başarması gerçekten hoş birşey. Tebrikler zor olanı başarmışsın yağ yakmak her babayiğidin harcı değildir kendimden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPich

diyet yaptım hocam yapmam mı benimki çok sıkıydı ama çok çabuk değişim istiyordum öyle diyetisyenle ayda 3 kilo sarmıyodu bende sıkılıyordum özel bi doktorla tanıştırdılar beni bursada biraz maliyetliydi 6 ayda 10.000 lira civarı bir para tuttu ama ilk 3 ay da 15 kilo vermiştim sonra yavaşlattık şmdi 1 bucuk aydır falan hep aynı kilodayım programım bitmesine rağmen doktorum hep arar kontrole çağırır yani ben bıraksam o bırakmıyor o yüzden korumaya aldım yapmak istersen kendine destek olacak biirini bul emin ol çok rahat edeceksin

hocam bana 10.000 lira versinler ben zaten zayıflarım
  • ByPich kullanıcısına yanıt
    azmini taktir ediyorum fakat kiloluyken daha yakışıklıymışsın sanki, gerçi tarzında da bir değişiklik yapmışsın kilo verince onla da alakalı olabilir.
  • @Taharet Muslugu. saolun hocam geri kalanını sporla devam edicem artık

@YouWillNeverWalkAlone! yaklaşık 18 kilo kadar yağ yaktım ve gerçekten dikkat etmezsek zayıfladığımız halde kaslarımız gidiyor ve mutlu olduğumuzu düşünüyoruz ama aslında yağlar kalıyor bunları ölçümlerle hep surdurdum ve istenilen duruma geldim

@sericatil18 vllha hocam öyle bi durumda verdiğim paraya hiç acımadım inan halada acımam
  • Tebrikler çok iyi olmuş kilo vermek isteyenlere(bende dahil) motivasyon olsun.
  • hocam çok uzun yıllar böyle yaşadığım için bi şekilde bir tarz oturtmuştum şuan bu durumda yaşayalalı 3 4 ay oluyor ve dolabımı komple değiştirmeye başladım yani bi yerden yakaladığımda şuan ki durumu lehime cevirebilirim
  • Sevgilin ne dedi son haline bıraktı mı seni?

Bi abimin başına geldi kız meğer kilolu erkek seviyomuş adam zayıfladı diye kız ayrılmış

• işine yararsa ne mutlu sonuçta herşeyi kendimiz yapıyoruz kilo almayıda vermeyide sadece biraz azim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.