Şimdi Ara

6 AYDA KİLO DEĞİŞİMİ (SS'Lİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senin imzanı görünce çapır motor alıp dünyayı gezesim geliyor bea.
  • @Thør Olsun hocam yapıcak bişey yok
  • Hocam tebrikler fakat bir sorum olacak. Ben gecen sene diyet ve yuruyus ile 3.5ayda 28kilo verdim. Diyetteki mantık az yiyip sık yemekti. Siz gunde 3ogun ve uzun aralıklarla yemissiniz. Ben verdigim 28kiloyla 103e dusmustum. Sonra biraktim saldim bayagi 9kilo almisim. 1ay once de yine bir diyete basladim suan 101.5kiloyum ben kendi bildigim yoldan devam edeyim mi yoksa sizden gelen onerileri mi deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşşalah hocam, böyle devam et. Azmine ve başarına sonsuz saygı duyarak böyle devam etmeni istiyorum, tebrik ederim.
  • @zıplayanpırasa Hocam öncelikle sizinde başarılarınızın devamını dilerim siz diyetisyen kontrulnde gidiyorsunuz anladığım kadarıyla ben akupunktur gibi bir yöntemle gittim ama bu öyle kulağında iğneyle falan gezme değildi haftada 2 gün yarım saat boyunca vücudunuzun belirli noktalarına iğneler batırılıor çok küçük ve acısız 30 dakika yatıyorsunuz sonra normal hayatınıza devam ediyorsunuz bu benim sinirlerimi açlık hissimi ortadan kaldırıyıyormuş ilk başlarda inanmıyordum ama bırakınca anladım benim günde 3 öğün yememin sebebi diğer aralarda hiç birşey yemeyip vücudumun yağ yakması yani aralarda atıştırmalıkta olsa ağzıma birşeyler atmam kalori olarak bana birşey vermiyor ama şekerimi yükselttiği için vücut yağları daha az ve daha yavaş sürede yakıyor bu yüzden doktorum sadece 3 öğün beslendi diyetisyenler ayrı onlar yavaş yavaş kilo verdiriyor ben ilk ay 7 kilo vermiştim çok muaazzam değişim olmuştu sonra sonra yavaşlattık şuan yaklaşık 2 bucuk aydır falan hiç diyet yapmıyorum yani sadece dikkat etmeye çalışıyorum gene içki içiyorum hamburger falan yiyorum ama kendimi bilerek geec yemiyorum sadece 1 kilo değişim var 2 ayda vücudumda o yüzden yaptığınız yöntem yanlış değil doğru fakat biraz daha yavaş kilo vermenizi sağlar bursa da olsaydınız sizi kendi doktoruma yönlendirebilirdim :) :) ama olduğunuz şehirde de bu işi yapan insanlar vardır uzman ve tuttuğunu koparan benim doktorum her gün telde arıyordu şunu yap şunu yeme die hatta programımım biteli 2 ay oldu her hafta 1 kere arar dikkat ediyormuyum die hep bi psikolojik baskı yapıyor o yüzden de hep kontrollu gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ByPich

@Bay çene bizim memlekette bu hep böyle hocam bunu söylemesemde anlayabilirler herhalde

@DamnHomie Hayırdır bilader rahatsız mı etti ? anlayamadım kızına falan mı alcan tipimi beğenmedin

Görüntü kirliliği

• Tebrikler, iyi olmuş. Aman kilolara dikkat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler. Aynı ebatlardıyız bende dün başladım bakalım ☺
  • Tebrikler kilosuz hayatında başarılar hocam.
  • @DamnHomie Seni burda zorla tutan yok allah bize bunu vermiş seninki daha iyiyse onla idare et

@ERSOY94 dikkat hocam bu saatten sonra

@yavute inşallah istediğin gibi olur seninde

@Mr. Fly saol hocam
  • Malkoçoğlu bıyığı yakışabilir bir düşün derim.
  •  6 AYDA KİLO DEĞİŞİMİ (SS'Lİ)

6 AYDA KİLO DEĞİŞİMİ (SS'Lİ)

ATA yizler bunu da açıklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_kabus -- 24 Kasım 2013; 13:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPich

Şuanda iyi durumda hocam arada onuda kontrol ettiriyorum böyle büyük kilo vermelerden sonra hastalık sorun olmasın die arada gidip komple bi kontrol oluyor

Sorun yok dostum gırtlak kanseri değilsin en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hunter_kabus Güldüm hocam benzeten çoktu o zaman üniversitede ata diyenler bile var dı ama resimle eşleştirmemişlerdi hiç

@Gentlove hocam allah kimseye vermesin verenede acil şifalar
  • Helal olsun dostum. İşte azmin zaferi... 2 farklı insan resmen farklı insanlar diye başlık açsalar kesinlikle kimse farkedemez. Hem kendi sağlığına yarar hemde tipin çok değişmiş bambaşka biri olmuşsun. hep böyle devam.
  • yüzün gaşşık kadar olmuş ama sağlık açısından çok iyi, tebrikler.
  • @bjk__murat eyvallah hocam sağolasın belki örnek almayan arkadaşlar olur die örnek olarak koydum önlerine

@nihato olsun her şeyin başı sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.