Şimdi Ara

6 AYDA KİLO DEĞİŞİMİ (SS'Lİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Sevgilin ne dedi son haline bıraktı mı seni?

Bi abimin başına geldi kız meğer kilolu erkek seviyomuş adam zayıfladı diye kız ayrılmış

Yok dostum değişen bişey olmadı hala birlikteyiz

ama o abinize üzüldüm demekki dışını sevmiş kız
  • Kızlar gelip teklif etmiyor bu gerçeğide söyleseydin burdakilere bende 52 kilodan 70 kiloya kas inşa ederek çıktım tamam kızlar çok bakıyor ama konuşkan olmadıktan sonra hepsi çöp
  • Tipe bak la
  • sağlık sağlık diyorsunda karaciğer ne olacak?
  • @Bay çene bizim memlekette bu hep böyle hocam bunu söylemesemde anlayabilirler herhalde

@DamnHomie Hayırdır bilader rahatsız mı etti ? anlayamadım kızına falan mı alcan tipimi beğenmedin
  • Şuanda iyi durumda hocam arada onuda kontrol ettiriyorum böyle büyük kilo vermelerden sonra hastalık sorun olmasın die arada gidip komple bi kontrol oluyor
  • Hocam hayırlı olsun sağlam bir kilo verimi olmuş. Benim boyumda 1.75 kilom 85di 71'e düştüm ancak daha veremiyorum ne yaptıysamda, belkide spora gitmem gerek bir tek o kaldı çünkü.

Tebrik ederim tekrardan..
  • tebrikler
  • helal hocam

benimde boy : 1.77, kilo:103 ne yapmamı önerirsin. kola çok tüketiyorum düzensiz besleniyorum. birde gözüm çok aç param olduğu zaman tok olsam bile bi pizzaya bi iskendere hayır diyemem. bunları kesmem yeterli olurmu sizce?
  • Dostum kendimi gördüm sende zamanında aynı şeyleri yapıyordum eğer bişeyler istiyorsan irade çok önemli günde 3 öğün beslen şekerli ve unlu mamüllerden biraz uzak dur şöyle 1 2 ay ara ver saat 7 den sonra hiç birşey yeme bak bakalım değişim olacak mı o zaman kendini gaza gelmiş hissedeceksin şuan ben tekrar o dediğin iskender pizza yiyiorum ama haddinde önceden pc başında otururken hep arar sipariş verirdim şimdi sadece hafta sonları cuma ve c.tesi günleri kendimi özgür bırakıyorum hafta içinde dikkat ediyorum gibi şeyler
  • Güzel taktikmiş hocam haftasonları izinli hafta içi dikkatli bir yemek programıyla vücuttaki sarkıntıları göğüsleri yanları falan eritebilirim inşallah. Teşekkürler bilgiler için. Lazım oldukça rahatsız edicem sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam

Güzel taktikmiş hocam haftasonları izinli hafta içi dikkatli bir yemek programıyla vücuttaki sarkıntıları göğüsleri yanları falan eritebilirim inşallah. Teşekkürler bilgiler için. Lazım oldukça rahatsız edicem sizi

Buradayım
  • Dostum öncelikle tebrik ediyorum :)
    Herkes kilo vermek ister ama herkes kilo veremez . Ben 26 yaşındayım geçtiğimiz 15 gün öncesine kadar 155 kiloya kadar yükselmiş biriyim. :) Çok diyetler yaptık bizde (''gerçe bizimki ilk doğduğumuz zamandan gelen bir kilo '' bahaneler bahaneler :D ) 20 kilo verdik 30 kilo aldık gibi gibi. Son 15 gündür sağlığımda yaşadığım nihai bazı problemlerden dolayı artık mecburi diyete geçiş yaptık , şimdilik iyi gidiyor 15 günde 7 kilo düştü gerçe hızlıda olabilir. Neyse senin ve senin gibi kilo veren arkadaşlarımızın fikirleri biz kilo vermek isteyenler için önemlidir. O yüzden fikirlerinize açığız :) Umarım sporla vücudu da toplarsın da tam olur ;)
  • Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boy 1.86 kilo 109.5 bende pazartesi spor ve diyete basladım.bugun tartıldım 107.7 yazıyodu tartıda mutlu oldumbenımde hedefim mayısa kadar 90a dusmek
  • hocam üzüldüm sağlığın için bursa da olsaydın kendi doktorumla tanıştırırdım seni ve emin ol vermeme gibi bir ihtimalin yoktu :) vllha sadece 3 öğün beslendim oda 4-6 saat arayla yani ne 4 saatten önce ne 6 saatten sonra akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemedim çay pek sevmezdim sorun olmadı kolayı bi şekilde bıraktım hala içmiyorum ayran veya meyve suyu içiyorum canım bişey istedimi şekerli ve yağlı şeyler tüketmeyip yemek saatlerimi standrt yaptığımda vücudum sadece o saatlerde acıkmaya başladı hep sabah 9 öğlen 2 akşam 7 8 gibi hep o şekilde yedim ve aralarda hiç bişey istememeye başladı bir süre sonra şuanda koruma durumundayım canımın istediğini yiyorum ama saat 7 ye kadar daha sonra yok hafta sonları biraz dinlendiriyorum kendimi serbest hafta içi tekrar düzenli besleniyorum durum şuan alıştım ilk başlarda yapamam diyordum ama değişimi gördükçe hoşuma gitti devam ettim umarım sağlığın bi adım olur sana ve bu yolda ilerlersin zaten vermek sorun değil tutmak önemli

• inşallah dostum o azalmaları gördükçe azimle devam edersin ama kilo veriyorum die de çok zorlama kendini mutlaka kontrol ettir çünkü kasların giderse bi işe yaramaz geri alırsın önemli olan yağlarının yanması onlar giderse hiç bir sorunun kalmaz
  • helal olsun. buyuk azim vallahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ByPich

Teşekkür ederim önerilerin için . Haklısın tutmak çok önemli . Kiloyu verdikten sonra koruyamayınca anlamı kalmıyor .
  • Öncelikle tebrikler. İlginçtir eski halin daha iyi gibi göründü bana da.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.