Şimdi Ara

6. DH Hearthstone Turnuvası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banlı oldugum vakitte olması üzücü oldu. Foruma şimdi girebildim. başka turnuvaya inşallah.
  • Mew The Legend kullanıcısına yanıt
    Şu anda brakete katılabilirsiniz yarında 17.45 civarı girerseniz turnuvaya katılabilirsiniz hala brakete katılım kapanmadı sanırım zaten katılımınız onaylanmıştı.Sizde katılırsanız tam 16 kişi oluyor.
  • 6ya yetişemeyebilirim şimdiden haber vermek istedim. 6 buçuğa kadar sarkabilirim.
  • Bende saat 6 yı biraz geçebilirim.

Bir de daha eşleşmeler de olmadıysa classlardan Priest'i Mage ile değiştirmek isterim hocam mümküse.
  • 18:00'e yetişemeyecek arkadaşlara inisiyatif gösterme hakkı, eşleştikleri oyunculara aittir. Eşleştikleri oyuncular, karşılaşmayı sizlere uygun zamanda yapmayı kabul ederlerse problem yok lakin, "benim de sonrası için vaktim yok" derlerse; 18:15 itibariyle diskalifiye olursunuz. Bilginize;
  • Ercello E kullanıcısına yanıt
    Priesti mage ile değiştirdim eşleştiğiniz kişinin 18.15 ten sonra rakibim gelmedi vaktim yok der ise turnuvadan elenebilirsiniz hocam iletişim kurarsanız eşleşmeler belli olunca daha iyi olur.
  • Turnuva bugün bitecek mi? Yoksa ilk rakipler oynadıktan sonra günü kapatıyor muyuz nasıl oluyor?
  • Dark4Void D kullanıcısına yanıt
    Turnuvaya ilk kez katılanlar içinde anlatıyım hem,
    Brakette rakiplerinizle eşleşiyorsunuz B03 sistemiyle bittikten sonra kazanan taraf maç sonucunu Braket üstünden giriyor.
    Ve yeni rakibini bekliyor bu şekilde maçlar tamamlanana kadar devam ediyor.Bugün biticek tüm maçlar.Maç sonunda her ihtimale karşı SS alın.Herkese başarılar.
    Bu arada turnuva saatinde burda olamıycağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 25 Ocak 2015; 13:21:16 >
  • diskalifiye olmada problem yok terbiyesizlik gibi anlaşılmasın yeter çok önemli bi işim olmasa problem olmazdı
  • Myortvyje kullanıcısına yanıt
    İşiniz olabilir normal bi durum zaten kimse sorgulamaz daha önceki turnuvalardada katılamayanlar oldu ama rakibinizinde işi olabilir 15 dakikadan sonra beklememe hakkı var sadece bu yüzden eşleşmeler açıklanınca rakibinzle iletişime geçmeye çalışın çok problem olucağını düşünmüyorum.
  • Eşleşmeler açıklanmadı mı ben mi göremiyorum
  • Gerekli açıklama yapılsa da ufaktan yola koyulsak diyorum.
  • İçimde ilk turdan elenecekmişim gibi bir his var ama hadi bakalım.
  • Eşleşmeleri birazdan yapıyoruz. Brakete katılmamış bir oyuncumuz var; onun yerine Free Win üyeliği atanacak. Free Win'le eşleşen oyuncu, direk olarak üst tura çıkacak.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Eşleşmeler tamam
  • Teşekkür ederim hocam.

http://binarybeast.com/xHS1501160

@UlmoBlack FreeWin ile eşleştiğinden ötürü direk olarak 2. tura çıktı. Diğer arkadaşlar, karşılaşmalara başlayabilir. Başarılar dilerim;
  • ilk turda elenmedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myortvyje

6ya yetişemeyebilirim şimdiden haber vermek istedim. 6 buçuğa kadar sarkabilirim.

6 buçuğa kadar bekliyorum hocam. iletişime geçerseniz oluruna bakarız biraz daha bekleyebilirsem beklerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam buralarda mısın? İstek gönderdim oyundan 18.30'a kadar bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercello

Bende saat 6 yı biraz geçebilirim.

Bir de daha eşleşmeler de olmadıysa classlardan Priest'i Mage ile değiştirmek isterim hocam mümküse.

hocam bekliyorum gelebilicek misin?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.