zannedersem +7 md'nin ap daha fazla ama, bi ara elime shard geçmişti.. sanki shard md'ye göre daha cok attack ekliyomuş gibi geldi bana ama tam bilmiyorum.. yinede ap fazla oldugundan dolayı +7 dual md
tabi ki mirage +7
gorunum deil islev onemli
Olay atack powera bakar.Mirage +7 87 iken shard +6 86 dır.bu durumda +7 mirage olmalıdır seçiminiz....Silahın güzel görünümlü olması değildir asıl amaç.Ama shardı up yaparsanız +7 miragedan daha fazla olacagı ıcın ap , +7 shard seciminiz olacaktır.
elbette +7 MD
quote:
Orjinalden alıntı: ::IRoN_FoRGe::
tabi ki mirage +7
gorunum deil islev onemli
katılmıyorum..
elinde +1 shard olsa (66ap) ve sword breaker+7 olsa (67ap) hangisini eline alırdın? hangisinde partilere kolay girerdin?
Olay parti işine dönerse elbette görüntü önemli olur.ama biz burada görsellik değil savaştan bahsediyoruz.Savaşçılıktan bahsediyoruz diye biliyorum.Aksi halde amaç partilerde göze dışarıdan iyi gözüküp kolay yer bulmaksa elbette +6 shard.
tabikide +7 mirage
Sorumu Buda +7MD
FaKaT ŞekiL İsTiy0rsAn Shard
quote:
Orjinalden alıntı: _Alfa_
elbette +7 MD
imzan kural dışı imzanı değiştir
dostumm seni yanlış yönlendiriyolar +6 dual shard la 50 lvlde kullanılırmı bilmem git czye sağda solda dalmadan dolaş tak 3-5 günde 3-5k np
item lvl diye bişey duymadınız mı hiç. dual +6 shardla daha fazla dmg verilir masterdan sonra. denenmiştir
lvl kaç mastersen +6 dual shard deilsen +7 md
+7 md.....
dual +6 shard...
+6 shar dula
+6 dual shardın atağı +7md den 1 ap azdır bu yüzden +6 shard derim çünkü artistlik etki olur her parye kolayca girersin çünkü md +7 yanmaz onu anlamazlar +1 mi +2 mi diye.umarım anladınız
BANA SORARSAN TABİKİ DE DUAL SHARD ADINDAN DA BELLİ HER ROGUE YE SHARD