yok ya bu bir kabus olmalı.. başta demirören engin olmak üzere sağlam da dahil hepsi gitmeli artık bu rezilliği bize yaşatmaya ne hakları var arkadaş?
arsenalin rekoru kırıldı ona üzülüyorum
az kaldı bu gidişle desibel rekorunu kırcaz ulan halısaha maçında yemedim bu kadar fark rezil olduk ya
ulan insan bi atak yapar bi pozisyona girer be ..istatistiklere bakınca utanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: delüanna
hadi 7 kasım olsa neyse 1 gol fazla oldu.Olmadı Liverpool olmadıGerçi isteyerekte atmadılar ama
8 oldu 8 [8D
yazık... engin efendi şampiyonlar liginde de hakkımız yenilio die ordan da mı çekilmeye çalışacak acep?
demirören yüzünden arkadaşlar bu takımın psikolojisi çok kötü olmuş yazık vallahi bjk lı kardeşlerimi bir fenerli olarak geçmiş olsun diyorum
sevinenler kına yakın hadi sokağa çıkın sevinin. Kornalara basın. Galibiyetin sevincini yaşayın. İkinci memleketinizin takımı kazandı...
quote:
Orjinalden alıntı: bykanca
sevinenler kına yakın hadi sokağa çıkın sevinin. Kornalara basın. Galibiyetin sevincini yaşayın. İkinci memleketinizin takımı kazandı...
bunlar türk değil zaten
quote:
bizden bulmayacaksınız herhalde malübiyeti
inanlılır gibi değil ya ben çıkıp oynasam bu kadar yemem be Zidane-Fener fıkrası gibi oldu resmen ya... biri beni cimdiklesin rüya bu desin. sizi Allaha havale ediyorum demirören ve saz arkadaşları.
arkadaşlar bırakın bu milliyetçi ayaklarını yenildik işte yok böyle olay 8 tane ye sonra tüm türkiyeye sorumlu olsun yok böyle iş biz yenildik burda beşiktaş dışında suçlu yok kimyese laf atmayın diğer takım arkadaşlarıda geçsin dalgaları ciddi söylüyorum bu takım hak ediyor gs gb de 8 yese bende gülerdim bunun hesabını kesmeliler yönetim derhal istifa etmeli ulan ne dicem yarın ben arkadaşlarıma hiç utanma yok bu takımda
olmaz böyle şey yoksa rüya mı
quote:
Orjinalden alıntı: ertanunver
arkadaşlar bırakın bu milliyetçi ayaklarını yenildik işte yok böyle olay 8 tane ye sonra tüm türkiyeye sorumlu olsun yok böyle iş biz yenildik burda beşiktaş dışında suçlu yok kimyese laf atmayın diğer takım arkadaşlarıda geçsin dalgaları ciddi söylüyorum bu takım hak ediyor gs gb de 8 yese bende gülerdim bunun hesabını kesmeliler yönetim derhal istifa etmeli ulan ne dicem yarın ben arkadaşlarıma hiç utanma yok bu takımda
helal
İnanılmaz ya.Şok oldum.
BJK hakikaten Türkiye'de bir takımın yaşadığı en büyük hezimeti aşadı.Hatta Dünya'da.Allah BJKli taraftarlara sabır verssin.Gerçekten çok üzüldüm.
Hep hakem konuşuyoruz.Dedik ki kalecinize bakın defansınıza bakın.Gollerin 3'ü 4'ü tamamen hatadan.
Bu maçtan sonra yarınki maçtan daha da korkmaya başladım.Allah FB ve GS'ye yardımcı olsun....
Şöyle bir durum var.8-0 bir Türk takımı yeniliyorsa buna sevinen ...dir.Yazık be.Ulan rezil olduk.Türk takımı diye geçecek BJK diye değil.ne kadar üzüldüm anlatamam.
Ah ulan ah!!!
quote:
beşiktaş oynadı mı yoksa biz mi yanlış gördük bunun için bizleri mi suçluyorsun sen önce demirören'le engin'i suçla
9 oldu
Ne sevinmesi ya.Böyle bir duruma sevinilemez.Benim düşüncem bu.Hakikaten çok üzgünüm.7. golden sonra sinirden ağlamaklı oldum inanın yaa. Sevinemem arkadaş ben.Ligdeki kavgamız çekişmemiz bir yanda.Bu milli bir olay ya.Türklük duygularım ister istemez kabarıyor işte. Aksi davranışları anlamak mümkün değil ama inat ve gıcıklı için yapıyorlar.İçlerinden geldiğini sanmıyorum. Geçmiş olsun.