Şimdi Ara

6 KASIM 2007 Liverpool - Beşiktaş kaç kaç biter? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
1
Favori
8.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gael

9 oldu

pardon alisganliktan dilim surctu baska bisi yazicaktim aslinda,kendimi kaptirmis giziyorum
  • Bu bir rekor olmalı..
  • Evt beşiktaş her konuda rekora koşuyor,,desibel rekoru,,şampiyonlar ligi rekorları falan filan,,toplam 4 hücum yapmış bunların 3 ü başarısız olmuş,az önce spiker böyle dedi...
  • Galatasarayliligimi bi kenara birakiyorum,oncelikle bir Turk olarak hakikaten cok uzuldum,,be kardesim bukadar yeme bari ya, fenerbahcede olsa ayni uzuntuyu yasardim kendi haysiyetinden ote Turkluge hakaret gibi bisi bu
  • TARAFTARA YAZIK...

BJK takımına koca bir
  • ismet arzuman gördün mü yaptığını
  • beşiktaşa ve beşiktaşlılara geçmiş olsun diyorum. olmaması gereken bi skordu. gerçekten çok üzgünüm bir fenerbahçeli olarak.
  • Bugün beşiktaşlıların ruhu çekilmiş gibiydi
  • Sinan Engin : Dünyadan Çekiliyoruz
  • hep fenerliler dalga geçiyor galatasaraylılar bu kötü günümüzde yanımızda demek ki fenerlilere zamanında çok çektirmişiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

sevinenler kına yakın hadi sokağa çıkın sevinin. Kornalara basın. Galibiyetin sevincini yaşayın. İkinci memleketinizin takımı kazandı...

bunlar türk değil zaten

+1905
  • Gülen,dalga geçen neden sadece fenerliler (hepsini katmıyorum)
  • yuh be 8 tane gol yedik.
  • yaw arkadaslar maca bakamadım harbıden 8 0 mı bıttı ya saka mı yapıyorsnuz
    not:bjk lıyım
  • 7-0 bitseydi, üzülürdüm. 8 olunca farklı bir şey oldu, bir tarih yazıldı.
    BJK'yı sadece bu tarihi yazdığından ötürü tebrik ederim. ( Ciddiyim. )
    Normal de FB'liyim ama bugün normal bir vatandaş olarak BJK'liydim. Bugün Anfield Road'ın çimlerinde BJK formasıyla gezinen 11 adamı izlemek için olmamıştım.
    Söylenecek çok şey var aslında...
    Kısacası bugünkü maç Livorpool için iyi, hatta çok basit bir antreman maçı olmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Gülen,dalga geçen neden sadece fenerliler (hepsini katmıyorum)

ben fenerliyim ama gülmüyorum gerçekten geçmiş olsun bjk lı arkadaşlara fenerbahçeninde başına gelebilirdi ki yarın maç var futbolda psikoloji çok önemlidir bizim ligde futboldan çok her kafadan başka ses çıkıyor ve futbolcular yıpranıyor , ama bjk lı yöneticiler bu durumun en büyük sorumlusudur bence.
  • Ben yarın işe gitmiycem galiba. Böyle bir üzüntüyü hayatımda az yaşamışımdır heralde. İnsan içine çıkacak yüzüm kalmadı ya.
  • 8 kasımda oynasaydık keşke. tam uyardı o zaman
  • Böyle maçlar kırk yılda bir olur.Yarın bir daha oynasalar inanın sonuç böyle olmaz.
    Bir tuhaflık vardı ama .Ertuğrul da çok korkmuş kardeşim.Böyle kadro mu kurulur yahu.Maçı baştan kaybetmiş,inanmamış belli yani.

Ayrıca bizim oyucuların yoğun maç trafiğini kaldıramadıkları ortaya çıkmış oldu.Çok yorgundu bjk li oyuncular.İlk sebep bu gibi geliyor bana
  • Arkadaş bir G.S.'li olarak cidden çok üzüldüm.Delikanlı çarşı gerekeni yapsın.Hava alanında basın,istifa ettirin.Türkiye rezil oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.