Şimdi Ara

6 kg bocsh ç.makinası tafsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar çamasır makınası alcam butce maxsımum 1000 tl bocsh marka olması sart 6 kg olmasıda sart altındakıleri çine parça yaptırdıklarını duydum son olarak a plas olması sart elektrıkte cımrı olması sart ek bılgı olarak sorcanız bise olursa ben buralardayın
    ilgılenen arkadaslara sımdıden tesekkur edıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wornheart -- 6 Ağustos 2009; 20:49:19 >

• Sen bence Profilo 800 CTR almalısın.Orjinal bosch parçalarıyla üretiliyor ve a plus (+) sınıfı bosch 6 kg lik modellerine göre daha kullanışlıdır ve aynı kalitededir bir araştırın
  • Bosch'un motor, elektronik kart gibi elemanları benim bildiğim kadarıyla merkezi bir fabrikada üretilip oradan diğer fabrikalara dağıtılıyor. Çin malı parça vardır belki ama önemli parçaların imal yeri olduğunu ve bir önemi olduğunu düşünmüyorum.

Alman malı ve 1000TL altı istiyorsanız tavsiyem Profilo CM1000STR olur. 8kg, Alman malı ve A++ enerji sınıfındadır.

Bosch'un 6kg modellerini almaktansa Profilo CM1000CTR veya CM0800CTR almak daha mantıklı. Çünkü aynı malzemelerle aynı fabrikada üretiliyor, ek olarak Profilo'da 7kg kapasite ve 3 boyutlu duşlama sistemi mevcut.
  • bütün yazdıklarınızı dikkate alıcam fakat bocsh marka birini tafsiye dermisiniz karşılaştırmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.