Şimdi Ara

6.mezunda cerrahpaşa için sınava giriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya bir yeri aradım konuştum yks ile girip kaydolduktan sonra dilekçe verip derslerini saydırabilirsin dediler ama 4.sınıftan devam edip etmeyeceğim kesin değil ona kurul karar verecekmiş,cerrahpaşa kazan gel kaydını yapmadan bakarız kaçtan başlayacağına dedi ben de bir daha sınava girmeye karar verdim

Zaten özel ders verdiğim ve parayla soru çözdüğüm için yks den kopmadım geçen sene de 9k yapmıştım,cerrahpaşa için hamda 500 yapmam lazım obp geri attığı için,1500 falan yapsam da çapa ankara falan geliyor,stajyer doktor olmadan son kez şansımı deneyeceğim olmazsa kafkastan devam artık.

Hem tıp hem felsefe okuduğum için çok zaman ayıramam gibi geliyor ama en azından 2.dönem biraz deneme atmayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mı?

• Bu seviyede birkaç deneme atman bir sey kaybettirmez sana. Dene şansını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 23 Ekim 2023; 12:27:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • değil

• Kayıp sadece 1 sene olacaksa okulu dondurup hazırlanmak çok mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 23 Ekim 2023; 13:7:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskası olsa boş derdim de sen yaparsın ea ilk 500 söz ilk 10 derecen var tıp okurken. Kolay gelsin eğer kazanırsan umarım derslerini sayarlar

• Ne gerek var onun yerine tus’a çalışsana

• soeu çözüm grubundaki eleman sensen çalışmana bile gerek yok son 2 ay bak gir 1k garanti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

eyv hocam 5 tane antidepresan içiyorum onlar olmasa salmıştım her şeyi

• Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt

sağ ol hocam şimdi ankarayı aradım 1 den başlarsın derslerin sayılmaz diyor cerrahpaşadaki adam sayılır demişti net bi bilgisi olan yok,anlamadım bu işi ya

• aynen benim de kolay sorular atıyorlar genelde:)

• hangi grup hocamızın ilminden yararlanalım

• Bu azim nereden geliyor hocam ya helal olsun

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

başta bi gaza geliyom da sonra bırakıyorum genelde,spora yazıldım 3 aylık,2 hafta gittim bıraktım

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Spora ben de yazıldım da felaket hamlamışım üstümü bile kendi kendime giyemedim

• TUS kas TUS

kas TUS

kas

TUS kas

TUS

kas

TUS kas

• sbü hamidiye çok iyi diye biliyorum.

• evet hocam aşırı iyi bir tıp, bir tanıdığımız oradan amerika yolculuğuna çıkmıştı  

• hacettepede derslerin saydırılması durumu olmuyor ama cerrahpaşada durum farklıdır belki. her fakültenin konuların işleniş kapsamı da aynı olmadığı için subjektif bir durum ama denenebilir bence de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.