Şimdi Ara

6.Nesil iPad-128GB WIFI+4G 2.799 tl Vatan Pc (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
4
Favori
5.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    7.Nesil Yeni iPad-32GB WIFI-Gold-10.2''Retina-Bluetooth-10 Saate KadarPilÖmrü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/7-nesil-yeni-ipad-32gb-wifi-gold-10-2-retina-bluetooth-10-saate-kadarpilomru.html

7.nci nesil için çok iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

https://www.vatanbilgisayar.com/7-nesil-yeni-ipad-32gb-wifi-gold-10-2-retina-bluetooth-10-saate-kadarpilomru.html

7.nci nesil için çok iyi fiyat
    gaza gelmeyin fiyat iyi değil, normal satış fiyatı.
  • 2 bin tl nin uzerinde olup hangi markanın urunu olursa olsun n 64gb den asagi asla almayin birde bu markaya hafiza karti da takilmiyor o yüzden sıkıntı. Bir kere alın tam alin 32gb olduktan sonra hiç almayın.
    32gb la 64gb ve 128gb maliyet acisindan kiyaslamayin 32 ile 64gb arasi fazla fark olabilir o maliyetten ziyade 32 nin tercih edilmeyip satilmamasindan dolayı orantisiz ucuzlamistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

32 Gb yetmez ben dedim, artan kapasite kullanımı ve ne buluyosan yüklediğin için 32 gb ileride sorun yaratır. XR var keşke 32 gb almasaydım (bulut kullandığım halde); hem ben bunu söylerken karşımdakinin IQ sunu küçümsediğimden ya da düşünemediklerinden değil sadece bir denyimi paylaşmak,bunu farklı yorumluyorsunuz,isteyen istediğini alır.Bu arada bence sen burdaki arkadasları küçümsüyorsun, burdaki insanlar da en az senin kadar ve senden fazla kapasitelidir.
    ben ne kimseden alt/ust kapasiteli oldugum iddiasindayim, ne de kucumsedigim var .. Benim soyledigim herkes bu cihazlarin hangi modelinin kendisine daha uyacagini, parasal yeterliligini ve neyin gerekli neyin gereksiz olacagini yorumlayabilecek kapasitede .. deneyim paylasmak tamam, buna kimse itiraz edemez , ama bir baslikta biri cikar "bu sartlarda wifi yeterli, 4g li olani alan enayidir" der , bir digeri su yetmez bu karsilamaz der

mesela senin ornegin , 32 gb ileride sorun yaratir , boyle genel gecer bir sey soylenebilir mi ? kimisi ipad i sadece web de dolasmaya kullanir, kimisi sadece oyun oynar ,kimisine de en yuksek kapasitelisi bile yetmez, surekli yuksek veri tasiyan video kaydeder .. kimisi ipad de tutar, kimisi laptop ya da external a aktarir

su hadiselerin kisisel ,tekrar ediyorum KISISEL oldugu gercegini yadsiyarak baskasina akil vermek sacma deyip duruyorum, bunun nesi yanlis ?

• 2099 u gordukten sonra kimsenin icinden 2299 bile veresi gelmiyordur muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

ben ne kimseden alt/ust kapasiteli oldugum iddiasindayim, ne de kucumsedigim var .. Benim soyledigim herkes bu cihazlarin hangi modelinin kendisine daha uyacagini, parasal yeterliligini ve neyin gerekli neyin gereksiz olacagini yorumlayabilecek kapasitede .. deneyim paylasmak tamam, buna kimse itiraz edemez , ama bir baslikta biri cikar "bu sartlarda wifi yeterli, 4g li olani alan enayidir" der , bir digeri su yetmez bu karsilamaz der

mesela senin ornegin , 32 gb ileride sorun yaratir , boyle genel gecer bir sey soylenebilir mi ? kimisi ipad i sadece web de dolasmaya kullanir, kimisi sadece oyun oynar ,kimisine de en yuksek kapasitelisi bile yetmez, surekli yuksek veri tasiyan video kaydeder .. kimisi ipad de tutar, kimisi laptop ya da external a aktarir

su hadiselerin kisisel ,tekrar ediyorum KISISEL oldugu gercegini yadsiyarak baskasina akil vermek sacma deyip duruyorum, bunun nesi yanlis ?

Alıntıları Göster
    Arkadasın yaptığı da ayıp, enayi değil kimse tabiki.Zaten açıkladınız iş gereği gezen biri için 4g şart her yerde wifi olmuyor. Örneğin ben Arazi işi yapıyorum ve her zaman telefonumun şarjı tam olmayabiliyor,o yusden tamamen kişinin tercihene göre değişir.
    32 gb kendi açımdan sorun yaratttı o yusden alacak arkadaslar çok foto depolayıp birsürü şey indirdiklerinde 32 gb yetmiyecek bunu söylemeye çalıştım.İmkan varsa bir üstü alınmalı, bu akıl vermek değil tamamen başımızdan gecenleri aktarıyoruz.Bu genelleme değildir, benim yaşadığım bir durum (herkes yaşıyacak anlamına gelmez)

Neyse farklı şeyler konusmuyoruz.

2099 u gören aynen 2999 u vermek istemez.

Not: Dolar 7,29 u test edicek gibi duruyor belki 2999 iyi bir fiyat olmus olacak 1 hafta sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigator_ -- 20 Nisan 2020; 13:28:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

2 bin tl nin uzerinde olup hangi markanın urunu olursa olsun n 64gb den asagi asla almayin birde bu markaya hafiza karti da takilmiyor o yüzden sıkıntı. Bir kere alın tam alin 32gb olduktan sonra hiç almayın.
    32gb la 64gb ve 128gb maliyet acisindan kiyaslamayin 32 ile 64gb arasi fazla fark olabilir o maliyetten ziyade 32 nin tercih edilmeyip satilmamasindan dolayı orantisiz ucuzlamistir
    adamlar öyle bir pazara giriyoki 2 seçenek bırakıyor ya 32 ya 128; arasında da 1000 tl fark var. Ben de aynı fikirdeyim ama herkes özgür hangisini almak istiyorsa, 128 gb çok iyi.
  • 128 gb wifi nin de 2.889 tl den satıldığını belirtelim. (7. nesil)

www.pt.com.tr
    Apple MW772TU/A iPad Wi- Fi Uzay Grisi MW772TU/A 128 GB 10.2
    https://www.pt.com.tr/ipad-wi-fi-uzay-grisi-mw772tu-a-128-gb-10-2

not:stok kalmamıs.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Nasil bu cihazın 64lugu yokmus owww o zaman çok kötü olmus, 128 kesinlikle iyidir de aradaki 1000tl farkta maşallah bayagi düşündürücü bir miktarmis

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Cumartesi gecesi saat 3'te gümüş renk aldım 2.099 TL'den çok bekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: XT660

Cumartesi gecesi saat 3'te gümüş renk aldım 2.099 TL'den çok bekledim.
    Tebrik ederim hocam, iyi günlerde kullanın. Geldikten sonra yorum yazarsanız seviniriz👍

• Ürün kargoya verilmiş arkadaşlar bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Tebrik ederim hocam, iyi günlerde kullanın. Geldikten sonra yorum yazarsanız seviniriz👍

Alıntıları Göster
    Teşekkürler ne demek memnuniyetle...

• Buranin konusu degil ama 2099 dan satilan urunler bugun 2499 dan tekrar satisa girdi ama kisa sure sonra 3 rengi de tekrar kalkti, muhtemelen fiyat artisi sonrasi hic satilamadi

Tekrar 2099 veya belki 2299 dan (vatan fiyatiydi galiba o da) tekrar girerler, su an ipad satis listesinde bu urun yok

• 7.nesil 128gb model indirime girerse tekrar haber verirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.