< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezfotek -- 19 Nisan 2020; 21:43:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezfotek -- 19 Nisan 2020; 21:43:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok spesifik bir kullanım tarziniz yoksa simkartli modeller gereksiz bence. Wifi hotspot var, wifi var vs.vs. aradaki farka 7. Wifili Nesil iPad almak daha mantıklı olur bence
|
Senin oncelikle insanlara saygin, paylasim yaparken bir adabin yok. Gidip de tercihini bu yonde kullananlara aptal enayi demenin, sadece wifi li modeli aliyorsunuz cunku paraniz yetmiyor fakirsiniz vs gibisinden asagilamaktan farki yok
Biri cebindeki parayla ilgili asagilamak ise oteki de fikri karari ve tercihi ile asagilamak . Tekrar soyluyorum herkesin cihazi kullanim alani, yeri ve beklentisi farkli olabilir Benim ipad sahibi arkadaslarimin cogu seyahat odakli, yazlik odakli kullaniyorlar, herkes cihazin wifi ozelliginin farkinda ve 99,9% umuzun hotspot acacak telefonu var ama bu cihazlar ipad cikti cikali sim kartli olarak da uretiiyor, sen bu cihaza yatirimi 1 kez 100-200 dolar neyse fazla yapiyorsun ama belki 3-4 sene kullanacaksan her defasinda ama telefondan ama etraftan ekstra bir internet kaynagina muhtac kalmiyorsun Sadece mustakil data hatti ile bu cihazlari kullananlar var, cep telefonlarinin bataryalarini hotspot acarak emdirmek istemeyenler de var. aslinda bir yerde vurgu yapmissin, neden yurt disinda var konusuna , orada data hatlari yuksek hizda ve gb basina ucuz gibi bir gorus ile .. ista burada da kullanan, bu rakami baskasi kadar kaale almayip ayrica bir hatla kullanim ozgurlugu talep edenlerdir Baslikta neden bu tip bir cihaza kendi sartlari ile gereksinim duyduklarini aciklamislar, hala kalkmis enayidir sudur budur diyorsun |
Böle cihazlarda 32-64 yetmez arkadaslar. alacaksanız 128 gb dan aşağı almayın, ben de bulut kullanıyorum ama siz bilirsiniz gene.
|
Hotspot yapınca şarj dayanmaz ki telefonun şarjını içiyor resmen hotspot
|
Yahu bu soyledigin baska bir sey . Gerek var ya da yok . Sana yok bana var , otekine yok baskasina var
Ayni olmayan bir urun ile fiyat kiyaslamanin anlami ne simdi . Ipad lerin sim kartli olan / olmayan modelleri arasi fiyat farki belli . Bu uretimden cikista belli olan bir fark Sen bu cihazin yaptigi bir seyi (sana lazim olsun olmasin ayri konu) yapamayan bir cihazi alternatif koyuyorsun Biraz zekice paylasimlar yapin ya |
Ayrı seçenekler hangisi uyarsa onu alacaksınız kimine 4g gerekli parası var alır, kimisi wifi özelliğini açar cep telefonunun ordan yararlar ır( ki her aktif ettiğinde gsm operatörü para alıyor die biliyorum). Bu tamamen tüketiciye bırakılmıs. Burda herkesin tercihi farklıdır, birbirinize kırıcı konuşmaya gerek yok, hayırlı geceler.
|
2.799tl değilde keske 799tl olsaymis
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |