Şimdi Ara

6.Nesil iPad-128GB WIFI+4G 2.799 tl Vatan Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
5.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat diğer sitelerde minimum 3300, çok uygun geldi sipariş geçtim hemen.
    128 gb ve 4g olması büyük avantaj, aslında aklımda ipad 7 vardı ama özellikleri birebir aynı neredeyse.
    Umarım doğru bir karar vermişimdir.
    www.vatanbilgisayar.com
    6.Nesil iPad-128GB WIFI+4G SpaceGrey 9.7''Retina-10 Saate Kadar PilÖmrü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/6-nesil-ipad-128gb-wifi-4g-spacegrey-9-7-retina-10-saate-kadar-pilomru.html

Edit: Yapıkredi kartla alınırsa 150 tl'de world puan veriyor, almayı düşünenlerin aklında bulunsun. Önce puan kampanyasına katılmanız gerekiyor tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezfotek -- 19 Nisan 2020; 21:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin oncelikle insanlara saygin, paylasim yaparken bir adabin yok. Gidip de tercihini bu yonde kullananlara aptal enayi demenin, sadece wifi li modeli aliyorsunuz cunku paraniz yetmiyor fakirsiniz vs gibisinden asagilamaktan farki yok

Biri cebindeki parayla ilgili asagilamak ise oteki de fikri karari ve tercihi ile asagilamak . Tekrar soyluyorum herkesin cihazi kullanim alani, yeri ve beklentisi farkli olabilir

Benim ipad sahibi arkadaslarimin cogu seyahat odakli, yazlik odakli kullaniyorlar, herkes cihazin wifi ozelliginin farkinda ve 99,9% umuzun hotspot acacak telefonu var ama bu cihazlar ipad cikti cikali sim kartli olarak da uretiiyor, sen bu cihaza yatirimi 1 kez 100-200 dolar neyse fazla yapiyorsun ama belki 3-4 sene kullanacaksan her defasinda ama telefondan ama etraftan ekstra bir internet kaynagina muhtac kalmiyorsun

Sadece mustakil data hatti ile bu cihazlari kullananlar var, cep telefonlarinin bataryalarini hotspot acarak emdirmek istemeyenler de var. aslinda bir yerde vurgu yapmissin, neden yurt disinda var konusuna , orada data hatlari yuksek hizda ve gb basina ucuz gibi bir gorus ile .. ista burada da kullanan, bu rakami baskasi kadar kaale almayip ayrica bir hatla kullanim ozgurlugu talep edenlerdir

Baslikta neden bu tip bir cihaza kendi sartlari ile gereksinim duyduklarini aciklamislar, hala kalkmis enayidir sudur budur diyorsun
    Yahu bu soyledigin baska bir sey . Gerek var ya da yok . Sana yok bana var , otekine yok baskasina var

Ayni olmayan bir urun ile fiyat kiyaslamanin anlami ne simdi . Ipad lerin sim kartli olan / olmayan modelleri arasi fiyat farki belli . Bu uretimden cikista belli olan bir fark

Sen bu cihazin yaptigi bir seyi (sana lazim olsun olmasin ayri konu) yapamayan bir cihazi alternatif koyuyorsun

Biraz zekice paylasimlar yapin ya
    Ayrı seçenekler hangisi uyarsa onu alacaksınız kimine 4g gerekli parası var alır, kimisi wifi özelliğini açar cep telefonunun ordan yararlar ır( ki her aktif ettiğinde gsm operatörü para alıyor die biliyorum). Bu tamamen tüketiciye bırakılmıs. Burda herkesin tercihi farklıdır, birbirinize kırıcı konuşmaya gerek yok, hayırlı geceler.

• Aynısı değil mi?

• Sim kart 4 g mi oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 4g sim kart özelliği.

• Ipadlerde bu ara cok indirim oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bunda 4G yok.

Alıntıları Göster
    4g yok ama daha ucuz 4g için ayrıca sim kartı alıp 10, 15gb internet kullanacam diye fazladan para vermeye gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok spesifik bir kullanım tarziniz yoksa simkartli modeller gereksiz bence. Wifi hotspot var, wifi var vs.vs. aradaki farka 7. Wifili Nesil iPad almak daha mantıklı olur bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4g şart değilse ben olsam iPad 7 tercih ederdim kablosuz klavye desteği de var hem de 10.2 inç

• Bu ipadler kafamı çok karıştırıyor. Şu anda en son çıkan ipad 7 mi?

• Geçen sene Mayıs'ta iPad 5. Nesil 32GB 4G modelini 2. El 1000₺'ye aldım sonrasında bir problemden dolayı garantiden değişim yaptım kullanıyorum. Yalnız ilk günden beri uçak modunda duruyor 4G neden gerekli hiçbir fikrim yok. Ben kullanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Media markt stok yenilese 32 gb modelini 2099 dan sattı bugun alıcam ama hala stokta yok gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Media markt stok yenilese 32 gb modelini 2099 dan sattı bugun alıcam ama hala stokta yok gözüküyor.
    Sabah ben de kaçırdım arada bakıyorum ama gelmeyecek sanki.

• Arkadaslar birisi bilgilendirirse sevinicez, şu arkadasın linki paylaştığı 6. nesil ipad geçen senenin ürünümüdür? 7. nesil mi en son çıkan?

2015 de vatandan 64gb İpad mini almıstım, 3g siz modeliydi, hiç bir ihtiyac duymadım zaten evde kullandığımdan wifi yetiyordu. Ancak ekran kartında bi sıkıntı cıktı ( herhangi bir düşme çarpma olmadan) 400 tl istediler, duruyor kenarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Media markt stok yenilese 32 gb modelini 2099 dan sattı bugun alıcam ama hala stokta yok gözüküyor.
    Böle cihazlarda 32-64 yetmez arkadaslar. alacaksanız 128 gb dan aşağı almayın, ben de bulut kullanıyorum ama siz bilirsiniz gene.
  • Ram olarak 2gb sanırım.İpad air var bende bu ara iyice yavaşladı hız olarak.Bende satıp yenilemek istiyorum açıkçası.Güzel bir fırsat olsada alsak.
  • Arkadaşlar dediklerinizin hepsini ben de düşündüm. 128 gb 7. nesil en düşük pt sitesinde satılıyor ve 2600 tl. Ben world puan kampanyasını da değerlendirerek 6. nesil 4 g olanını 2650 liraya almış oldum. Aradaki 50-60 tl 4 g için değer diye düşündüm. World puan kampanyası o sitede geçse oradan 7. nesil 128 almak daha mantıklıydı.
    Ayrıca köydeyim ve ev interneti yok diğer hattıma internet yapıp tablette kullanacağım yani 4g de işime yarayacak.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    appelnin sitesinde var 6. nesil 2018 7. nesil 2019
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezfotek

Arkadaşlar dediklerinizin hepsini ben de düşündüm. 128 gb 7. nesil en düşük pt sitesinde satılıyor ve 2600 tl. Ben world puan kampanyasını da değerlendirerek 6. nesil 4 g olanını 2650 liraya almış oldum. Aradaki 50-60 tl 4 g için değer diye düşündüm. World puan kampanyası o sitede geçse oradan 7. nesil 128 almak daha mantıklıydı.
    Ayrıca köydeyim ve ev interneti yok diğer hattıma internet yapıp tablette kullanacağım yani 4g de işime yarayacak.
    Diğer hattınızı 4G yapıp demişsiniz yeni bir data hattı almayacakmısınız?
    Detaylı bilgi verebilirmisiniz?
    Bende 4G almak istiyorum fakat şu data hatları çok pahalıya geliyor yeni hat al onun vergisi ayrıca 8gb ttelekom data hattı 50₺ aylık biraz maliyetli oldu açıkcası
    Teşekkürler

• word yok akşam akşam 2299 liradan olduk
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.