Şimdi Ara

6 plus itunes 53 hatası alıyorum. yardım bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle iphone dan hiç anlamam. bir yakınımın cihazıdır ekranı kırıldı yurtdışı cihaz diye ekranı kendimiz değiştirdik. ekran değişimden sonra güncelleme yaparken itunes dan 53 hatası aldım. maalesef eski ekran ve home tuşu yok. ne yaptıysam itunes bağlantı işaretinin ötesine geçemedim. ne güncelleyebiliyorum ne de 8.3 e dönebiliyorum. shsh falan hiçbirşey yok. apple servis dışı müdahale olduğu için ücretli bile bakmam diyor. güzelim cihaz çalışmaz durumda bekliyor. çözümü bilen yada yaptırabileceğim bir yer varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

arkadaşlar öncelikle iphone dan hiç anlamam. bir yakınımın cihazıdır ekranı kırıldı yurtdışı cihaz diye ekranı kendimiz değiştirdik. ekran değişimden sonra güncelleme yaparken itunes dan 53 hatası aldım. maalesef eski ekran ve home tuşu yok. ne yaptıysam itunes bağlantı işaretinin ötesine geçemedim. ne güncelleyebiliyorum ne de 8.3 e dönebiliyorum. shsh falan hiçbirşey yok. apple servis dışı müdahale olduğu için ücretli bile bakmam diyor. güzelim cihaz çalışmaz durumda bekliyor. çözümü bilen yada yaptırabileceğim bir yer varmıdır?

itunes 53 hatasını çözdünüz mü acaba?
    aynı hata bizde de var. iphone çöp durumunda şu anda.
  • Touchid. Sensörü sorunu olması laZım. Soketlerini tekrar kontrol ettirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın anakart ve touch id birbirinden ayrılırsa bu sorunu veriyor değişmediğine eminseniz soketlere bakın yoksa geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Bende ablamın ekranı kırıldığında yurtdışından ekran alarak taktım lcd Üzerinde home tuşu da gelmişti. Orjinali ile uğraşmadan doğrudan bu seti taktım ve şuan bende itunes da yazılım atmam gerek ama 53 nolu hatayı alıyorum. Orjinal home tuşunu yerine taksam sizce sorun düZelirmi?? Yoksa bu hatayı aşmak için orjinal tuşu yerine takmanın şu andan itibaren bir esprisi yokmudur?

• Beyler hepinize geçmiş olsun.
    Hep diyorum kendiniz tamir etmeyin şu zıkkımı.

• M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    bende eski ekran ve tuş olmadığından sonuç alamadım. ama siz orjinal touch id duruyorsa dikkatlice çıkarıp deneyin. ama araştırmalarıma göre sadece touch id değil ekranın arkasındaki metal kısmında değişmesi gerekiyor. deneyin birşey kaybetmezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O videoyu bende İzledim arkadaki metali anlamadım açıkcası bir videodada anakartı sıcak hava tabancası ile ısıtıyorlardı. Cihaz teleservice de alıp denemeli hafta içi..

• zx6r kullanıcısına yanıt
    haklısın iphone a dokunmamak lazım. android her türlü tamir ediliyor ama apple acayip sistem yapmış helal olsun :) cihaz benim değil ekran değişimini ben yapmadım. kuzenim yurtdışı diye garantisi yok sanmış kendi ekranı değiştirmiş. halbuki cihaz dubai çıkışlı ve 1 sene garantiliymiş. apple ile görüştüm müdahale etmeseydiniz ufak bir ücretle değiştirirdik deyince daha çok koydu. şimdi bu haliyle satıyor
  • M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    o metalin içinden flex kablo geçiyor kablonunda kendi kablosu olması gerekiyormuş. senin cihazda yine bir umut var umarım halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat_ozturk

haklısın iphone a dokunmamak lazım. android her türlü tamir ediliyor ama apple acayip sistem yapmış helal olsun :) cihaz benim değil ekran değişimini ben yapmadım. kuzenim yurtdışı diye garantisi yok sanmış kendi ekranı değiştirmiş. halbuki cihaz dubai çıkışlı ve 1 sene garantiliymiş. apple ile görüştüm müdahale etmeseydiniz ufak bir ücretle değiştirirdik deyince daha çok koydu. şimdi bu haliyle satıyor

Üzüldüm vallahi hocam. Umarım düzelir.

• Arkadaşlar araştıran arkadaşlar için deneyimimi paylaşayım.

Bende ablamın 6 plus nın üst cam kırılmasından dolayı değiştirmeye çalışırken lcd yi kırdım ve set halinde yeni ön panel aldım ve taktım yazılımsal bir sorundan dolayı itunes ile yazılım atar ikem itunes da 53 hatası aldım araştırdım ve kırılan panelin üzerinden orjinal home tuşununu ve lcdnin arkasında kablonun üzerinden geçen metal ile birlikte değiştirdim ve hata aldığım ekranda hata almadan itunes üzerinden yazılım yeniden yüklemeyi başardım.
    Araştıran merak eden arkadaşlara umarım yardımcı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.