Basliktaki gibi Reb 6 MD var. Ben Bunu Kaca Kadar Basabilirim? Tears Of Karivdis Sanirim %30 Basma Sansini Yukseltiyormus. Birde +5 Reb Shardda Var Onuda +8 Reb Yapabilirmiyim? Ve Basarken Bir Inceligi Varmi? Onceden Item Olarak Ne Yakiyim ? Simdiden Tesekkurler
+5 REB : +8 OLUR.
+11 REB : +9 OLUR.
+21 REB : +10 OLUR.
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
bune neye göre yaptın anlamadım
+6 reb md kaça kadar basılırsa basarsın kardeş
önceden kafana göre bişiler yak işte ama Tears Of Karivdis rebit itemlere oluyor dedigin gibi yükseltiyor diye biliyorum aynı trina gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: wixwe00
quote:
önceden kafana göre bişiler yak işte ama Tears Of Karivdis rebit itemlere oluyor dedigin gibi yükseltiyor diye biliyorum aynı trina gibi...
Adam +5 rebin = +8 olduğunu yazmış. Düzgün okuyup mantıklı cevap ver.
Rebith upgrade işi normaline göre daha masraflıdır itemi kendin kullancaksan bas derim yoksa Rebith ara itemleri satması eziyetlidir elinde patlar
quote:
Orijinalden alıntı: Friedrich Nietzsche
quote:
Orijinalden alıntı: wixwe00
quote:
Adam +5 rebin = +8 olduğunu yazmış. Düzgün okuyup mantıklı cevap ver.
BAsliktaki gibi Reb 6 MD var. Ben Bunu Kaca kadar Basabilirim? Tears Of Karivdis Sanirim %30 Basma Sansini Yukseltiyormus. Birde +5 Reb Shardda Var Onuda +8 Reb Yapabilirmiyim? Ve Basarken Bir Inceligi Varmi? Onceden Item Olarak Ne Yakiyim ? Simdiden Tesekkurler
Birader ben saten düzgün okudum ama yukarıdaki yazıda adam +6 reb kaç olur gibi vs. yazı varmı düzgün okuyup mantıklı cevap ver...