Tahminimce mail adresine onlarca küfür iletisi gelecek..
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.
Montla S.ç ne diyim
banlanabilrisin
quote:
Orjinalden alıntı: sezenda
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
................... Hayata dair hiçbirşey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek... Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak... Gel gitler içinde yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse...
Razı mısınız bütün bunlara? Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz...
Yaşanmıştır, kendi hayatımdır, kurgu değildir...
Unutma, hayat şuan sana ne getirirse getirsin gelecekte daha iyi olmayacağının garantisini sana hiçkimse veremez. Hatta hep daha iyi oluruz. Ve yine unutma ki, öldürmeyen şey güçlendirir.
sen can yücel misin? hey allahım ya
Yok can yücel değil Dave mustaine
Noldu beğenmemiş gibi bi halin var... ?!
değmez ki..zamanla unutursun kimse unutulmaz değildir 6 sene biraz zor olacak eminim ama unutursun
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
Orjinalden alıntı: sezenda
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
................... Hayata dair hiçbirşey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız... Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz... Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiç bir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek... Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak... Gel gitler içinde yaşayacaksınız... Buna yaşamak denirse...
Razı mısınız bütün bunlara? Hazır mısınız sonunda ölüp ölüp dirilmeye? O halde aşık olabilirsiniz...
Yaşanmıştır, kendi hayatımdır, kurgu değildir...
Unutma, hayat şuan sana ne getirirse getirsin gelecekte daha iyi olmayacağının garantisini sana hiçkimse veremez. Hatta hep daha iyi oluruz. Ve yine unutma ki, öldürmeyen şey güçlendirir.
sen can yücel misin? hey allahım ya
Yok can yücel değil Dave mustaine
Noldu beğenmemiş gibi bi halin var... ?!
yo gayet beğendim de kendi yazmış gibi konşmuş ondan dedim
Nye kendi yazmamış mı ?? ben yazdım diyosa o yazmıştır
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
Nye kendi yazmamış mı ?? ben yazdım diyosa o yazmıştır
aman iyi be.senle mi uğraşcam
quote:
Orjinalden alıntı: Satan Master
Kalp tümüyle Allah a aittir,eğer tüm kalbini tek bir insana verirsen,o seni terkettiğinde kalbin bomboş kalır,sadece insanlar için geçerli değil bağlı oldugun herşey için,araba ev bilgisayar hayatında önemli olan herşey,gerektiğinden fazla önem wermemlisin,eğer bi kızı dünyada herşeyi göze alabilecek kadar sewiyosan Allah a gizli şirk koşmuş olursun,Allah rızası için oruç bile tutmayan bir insan bi kız terketti die günlerca ac kalıp canına kıyabiliyor,tek sebebi fazla bağlanmak,düşük iman gücü,unutma ki bu dünyaya test edilmek için geldik,Allah ona baglı oldugun için seni onunla test ediyo,isyan edicek mi etmicek mi diye,doğru olanı yapmalısın,dünyada hiçbişeye gereğinden fazla bağlanmamalısın,şuan yaşadıkların şeytani duygular,sakın intihar gibi saçma bişey yapma,dine yönelmeni tavsiye ederim,tüm aradıgın cevaplar orda,kadınlar da bi nimettir dünya malıdır,bu kadar bağlanma o herşey değil,o kısa hahatında basit bi test sorusu,doğru olan şık bağlanma,bu kadar basit
+1
''dostum var, bana yeter '' moduna geç, çok yararlı olur....
Senin adına üzüldüm gerçekten ama kafana takmamaya çalış dostum.Zamana bırak zaman herşeyin ilacı.Asla yanlış birşey yapayım deme.İntihar mintihar kafandan sil bunları.Şu 3 günlük dünya için değer mi be dostum.
Yarın okuyacam bu konuyu mesajım bulunsunda
quote:
Orijinalden alıntı: tuturuk
arkadaslar 6 senedir bir hayal dünyasında yaşıyormuşum herşeyi bitirdi beni sewmiyor istemiyormuş intiharı bile düşünüyorum çok kötüyüm midem buruluyor 3 gündür hiçbirşey yiyemedim uyuyamıyorum ne yapmalıyım bir daha sevgilim olmuyacak çünkü bidaha okadar çok sewecegimi düsünemiyorum
İnşallah kısa zamanda unutup atlatırsınız. Ve atlattığınızda intiharı düşündüğünüze gülersiniz. Bu tip durumlarda sakin düşünün. Daha karşınıza neler çıkacağını bilin. Ve bir gün mutlaka unutacağınızdan emin olun.
Çünkü bu durumunuz geçip bitecek.
bu durumu cözmenin hic bir yolu yoktur... sabırlı olmak gerekir,zaman herseyin ilacıdır...cok acı cekilir,cok yalnız hissedilir,uykuda yorgana sarılıp cok aglanabilir...ama bi süre sonra bünyenin ne kadar güclü oldugunu anlayacaksın.zamanla acısı azalıcaktır....acı zamanla azalıcak olsa bile bu bekleme sürecinde kesinlikle bir psikologa gidilmelidir...kisi o dönem farketmese bile,ilersi icin sorun olusturabilecek arızalar olusabilir.aradan yıllar gecer,acı bitti zannedilir,sonna tesadüf eseri my immortal bi dinlenir ve tüm arızalar tekrar ortaya cıkar...o yüzden uzman yardımı almak en güzelidir... Denizlide oturuyorsanız babam yardımcı olur( burası biraz fazla samimi ve aptalca oldu üzerine alınma lütfen)
İnsanların hayatlarında dönüm noktaları vardır belki 1 belki 2 sene belki 1 ay sonra karşına biri çıkacak ve exlerden eser kalmıyacak sende geçmişe mazi s.. niyazi derler diyip geçiceksin
sakın bi kız için intihar ı düşünme dışarda onlardan milyonlarca var ayşe olmassa fatma olur o olmassa dilara olur ben ağır okb yim mesela ameliyatlık hale geldim inan ağır okb gibi kötü birşey görmedin sadece kendini düşün insanları hiç düşünme hiç tınlama bile insanlar yokmuş gibi davran tek dünyada sen yaşıyormuşun gibi davran sosyal olcanda nolcak herkes birbirini tokatlıyor bu devirde benim en ii 2 ark var gerisini *iktirip ediyorum çok tokatlandım ben oyüzden insanları artık sevmiyorum kedim var kedim insanlardan daha iyi kendine kedi al yalnız kalırsan evde beynin voltajı yükselir kısa devre yapar kedi kopek felan al
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
quote:
Orijinalden alıntı: tuturuk
arkadaslar 6 senedir bir hayal dünyasında yaşıyormuşum herşeyi bitirdi beni sewmiyor istemiyormuş intiharı bile düşünüyorum çok kötüyüm midem buruluyor 3 gündür hiçbirşey yiyemedim uyuyamıyorum ne yapmalıyım bir daha sevgilim olmuyacak çünkü bidaha okadar çok sewecegimi düsünemiyorum
İnşallah kısa zamanda unutup atlatırsınız. Ve atlattığınızda intiharı düşündüğünüze gülersiniz. Bu tip durumlarda sakin düşünün. Daha karşınıza neler çıkacağını bilin. Ve bir gün mutlaka unutacağınızdan emin olun.
Çünkü bu durumunuz geçip bitecek.
belki de unutmuştur çünkü konuyu açalı 2 yıl olmuş zaten