Şimdi Ara

6 senelik ilişkim bitti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden salak salak 6yil- 6 ay dayniyonuzmu kizlara :D
  • o degil de msjım bulunsun hüzünlenmek adına birebir bu başlık
  • Eski konu ama duygularim taze.
    Google da aratrim buldum. Tutup yeni bita acmaya gerek yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ekleme: Ankara'da istikamet ediyormuşsun. Eğer katılırım ederim diyorsan ortamıma beklerim. Ne kadar unutmamaya çalışsan da unutuyorsun sevemiyorsun işte. Kalmıyor hatıra felan. Yenisi olması da gerekmiyor. Sevgi, aşk, nefret... bunlar çok yoğun duygular. Tazelenmezlerse ilk rüzgâr ile dağılıp gidiyorlar, bir daha bir araya gelmemek pahasına...

Ben bile nice zor dönemler geçirdim, nice hallere düştüm ve kendimi aklı başında biri olarak bilirdim. Her gün birbirimizi görmemize rağmen şuan; yaşananları yalnızca geçmişimin bir parçası olarak görebiliyorum. Ne eksik, ne fazla. Sen de benim gibi olacaksın. Belki daha uzun sürecek, belki kısa. Senin için sorulması gereken soru ne yapmalıyım değil, burada duracak mıyım yoksa önce sürünüp sonra ilerleyecek miyim olmalıdır. Bunun kararını ona olan sevgin ya da aşkın değil, senin hayatı ve kendini ne kadar sevdiğin belirleyecektir.

ulan en mantıklı bu adam yazmış zamanın klavye ergenleri gibi de yazmamış hatalı bir cümle bile yok helal olsun valla

• +1

• tuturuk siz misiniz anlamadım olayı :) sizseniz duygularınız nasıl taze anlayamadım 6 sene sonra bile mi?
  • ya çok eski bir konu bu bunun üzerine ben evlendim boşandım hata üzerine en az 20 defa depresif durum yaşadım şuan içinde eski karım sürekli rüyalarımda ,hatta boşanalı 2 sene olacak halen rüyalarımda yaaa helal ya yine bu arada üzerinden bayya süre geçince hatırlamıyorsun bu konu tekrar burada açıldı yüreğim artık cız bile etmiyor.
  • geçer kardeş geçer abim şuanda 5 senelik sevgilisinden(evlenmeyi düşünüyordu) ayrildi. kız aldatti.
    1 yıl sonra yeni biriyle evlendi şimdi raat diyo ki iyi ki kahpeyle evlenmemişim 5 senem değil bütün ömrün çöpe gidicek ti diyor.
    Herşeyde bi hayir vardir.
    Aşk acısını teknik olarak 1 yilda atlatirsin ama eğer inttar edersen sonsuza kadar inttar edersin.
  • allah gostertmesin ben 18 senedir beraberim ayrılmayı dusunmuyorum
  • kafana takma demek yeterince saçma olur , en iyisi uğraş bulmak ve sporla ilgilenmek. spor yapmak kesinlikle depresyona karşı etkili bir çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerason -- 5 Eylül 2014; 8:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuturuk

ya çok eski bir konu bu bunun üzerine ben evlendim boşandım hata üzerine en az 20 defa depresif durum yaşadım şuan içinde eski karım sürekli rüyalarımda ,hatta boşanalı 2 sene olacak halen rüyalarımda yaaa helal ya yine bu arada üzerinden bayya süre geçince hatırlamıyorsun bu konu tekrar burada açıldı yüreğim artık cız bile etmiyor.

vay be. tarihin yaşayan sayfaları burada resmen. saygılar
  • geçmiş işte bro sallayın olum çok takmayın kafaya
  • Abi işte bu yüzden çok bağlanmayacaksın.

Hayatta daha güzel şeyler var, GALATASARAY'ım gibi
  • İNTİHAR ET !!!
  •  6 senelik ilişkim bitti
  • Son Durumunuz nedir hocam

• arkadaşlar son durumumu

2012 de farklı bir hatunla evlendim
    2103 de boşandım
    2014 ........ çok çok hatun
    2015 ...........çok hatun
    2016 .......... az hatun
    2017 ......... çok az hatun
    2108 bam başka bir hatun ve bu hatunla niaşnlıyım

yani seneler geçmiş üzüldüğüm şeyler aslına hiç üzülecek şeyler değilmiş
    aslında en önemli olan şey aile baban anan kardeşlerin ve uzantıları ( yeğen )
  • Hayat bu kardeş, insanın başına neler geliyor neler yaşanıyor öldürmüyorsa sağlamlaştırıyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.