Şimdi Ara

6 Sony Xperia modeli Android 5.0'dan direk olarak Android 6.0'a güncellenecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VDSL

Samsungun amiral gemisi harici alınmyacağınu defalarca söylüyoruz 1 sene sonra kasmaya başlar güncelleme verilmiyecek ona büyük ihtimal.

amiral gemi alınca noluyo ki ? amiral gemisine kitkat vermeyen firmadan hayır mı gelir ?

not: samsung kullanıyorum
  • c5 ultra, bu aralar f/p telefon
  • S3 e vermedi s4 lolipop verdiler 6 güncellemesini pas geçtiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

S3 e vermedi s4 lolipop verdiler 6 güncellemesini pas geçtiler.

biliyorum, çinli general mobile bile kitkat verirken samsung'un s3 e kitkat vermemesi çok saçma

o gün samsung bitti benim için
  • S3 kitkatı alırdı ama tamamen satışla alakalı bir karar aldılar şuan note 3 ve s4 e 6 güncellemesi verilmiyecek saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

quote:

Samsungun amiral gemisi harici alınmyacağınu defalarca söylüyoruz 1 sene sonra kasmaya başlar güncelleme verilmiyecek ona büyük ihtimal.

amiral gemi alınca noluyo ki ? amiral gemisine kitkat vermeyen firmadan hayır mı gelir ?

not: samsung kullanıyorum

Anılarım depreşti 4.3 te bırakmıştılar ya bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: volvoxcnt

quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

C4 almak mantikli

C4 aldım 5 gündür kullanıyorum. sorunları şudur.
    1. geç şarj oluyor eşimin samsung E7'sinin iki katı sürede
    2. türkçe klavyesinde şöü karakterleri yok
    3. Şebeke çekim gücü düşük

Hmm bataryası iyi gidiyor ama geç dolması kötü

• Buraya yorum atan bazı arkadaşlar sadece bu modellerin 6.0 alacağını sanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Şu 6 artık gelsin kaç aydır, geldi gelecek, geldi gelecek sıktı.

Eğer SD kart dahili hafıza olarak görme olayı doğru ve gerçekleşirse, M4 Aqua Türkiye için tam bir fiyat/peformans telefonu olur.

Daha önce yapsalardı bu olayı belki m4aqua alırdım ama şu an z1 ile mutluyum :-) Tabi güncelleme gelirse daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 18 Ekim 2015; 14:26:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyciler eksilemiş :D
  • Mutlu,memnun bir c4 sahibi olarak sevindigim bir haber,zaten gecersem m5e gecerim diordum gerek kalmadi.Ancak seneye bu zamanlar para durumuna gore z5 dusunurum artik.

• SeraLether kullanıcısına yanıt
    telefonu almadan önce kesinlikle incele kendi segmentinde iyi bir telefon, İşlemci ve Gpu(mediatek mt6732) en güncel çözümlerden ve iyi. Kamera(arka5/ön2) yönünden zayıf helede ön kamera için bariz kötü dersin. Cihaza güncelleme gelmeyecek gibi gelirse iyi olur ama mevcut kitkat sürümünde sorun yok en azından ben sorun yaşamadım memnunum kullanıyorum 1 sene kesin kullanırım bişey olmazsa.
  • Bu güncelleme konusu tam bir karın ağrısı androidin püsküllü belası. Yok o modele gelecek yok bu modele gelmeyecek. Bu durum bile ios a geçmek için başlı başına bir neden.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Bu güncelleme konusu tam bir karın ağrısı androidin püsküllü belası. Yok o modele gelecek yok bu modele gelmeyecek. Bu durum bile ios a geçmek için başlı başına bir neden.

2.5 senedir iphone 4S kullanan biri olarak katılmıyorum. Forumda kullanıcı yorumlarına da bakarsanız 4 ve 4s cihazları IOS 6'dan sonra sürekli hantallaştırılıyor.
    Yeni versiyonlar cihaza birşey katmıyor aksine götürüyor ki insanlar bıkıp iphone 6, 6s gibi modellere geçsinler. Geçmeyim IOS 6 veya 7'de takılayım deseniz
    sdk/framework değiştiği için uygulamaların yeni versiyonları IOS 8 gerektirir, IOS 9 gerektirir gibi ibareler taşıyor. Yani geçmek zorunda kalıyorsunuz.
    Buna rağmen geçmeyip eski versiyonda takılan epey kullanıcı var. Ben de geçmedim, Cihaz halen IOS7'de duruyor. Android'de ise durum farklı, cihazınız android 4.0.4 de bile kalsa
    kaybedeceğiniz birşey yok, yeni uygulamaları kullanır ve cihazınızı var olan performansı ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Kazancınız da yok kaybınız da yok.
    Kısacası hem android üreticileri hem de apple, ikisinin de amacı yeni cihaz satmak. 2 sene güncellemelerin keyfini çıkarın, sonra gelecek güncellemelerden gelse bile hayır beklemeyin.
    Çok çok fark yok kısacası ben de android'e geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 18 Ekim 2015; 22:23:22 >

• Sony tartışmasız en iyi Android cihaz. S3 ile bir çıkan Z daha yeni destekten kesilecek. Samsung'un efsanesi iphone'u tokatlayan S3 ise 1 sene sonra üvey evlat muamelesi görmüştü. Sony candır, gerisi heyecandır.

• android'de nexus'lardan sonra en iyi güncelleme sağlayan marka sony yaklaşık 2 senedir.sanırım stok android'de daha yakın olmasının faydası.görmek istediğimiz hareketler bunlar.
  • Şu telefonu Samsung ile karşılaştırmayın bari
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.