Şimdi Ara

6 Sony Xperia modeli Android 5.0'dan direk olarak Android 6.0'a güncellenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 6 Sony Xperia modeli Android 5.0'dan direk olarak Android 6.0'a güncellenecek 

Kısa bir süre önce Android 6.0 güncellemesini alacak modellerini listeleyen Sony bugün destek sayfasında ufak bir güncelleme daha yaptı. Android 5.1 takviminden bazı cihazların çıkarıldığı görülürken bu modellerin direk olarak Android 6.0'a güncelleneceği bildirildi.

Sayfaya göre Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia C4, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 modelleri bir sonraki güncellemede direk olarak Android 6.0 Marshmallow sürümüne güncellenecek. Bu da hali hazırda Android 5.0 ile çalışan cihazların Android 5.1 ara güncellemesini almayacağı anlamına geliyor.

Z4 tablete hali hazırda Android 5.1.1 güncellemesini yayınlayan Sony'nin bu modeli de listeye dahil etmesi kafaları bir miktar karıştırdı. Güncelleme geri mi çekilecek yoksa liste yeniden mi güncellenecek bu konuda net bir bilgi yok. Android 5.1 güncellemelerinin iptal edilmesi Marshmallow güncellemesini daha hızlı bir şekilde hazırlanması anlamına da geliyor. Bakalım Sony bu kez güncelleme yarışında nasıl bir performans gösterecek.

Android 6.0 güncellemesi alacak modellerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.  Tüm markaların yer aldığı liste sürekli güncel tutulmaktadır.

• C4 almak mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk 6 güncellemesini vermeleri daha iyi daha çabuk verilir.

• Bizi attılar la köşeye :/ ben benim açımdan baktığımda sony güncellemede son birinci. işine geldiğine veriyo gelmediğine vermiyor örn:e4g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 17 Ekim 2015; 17:57:37 >
  • Doğru söylüyorsun Sony güncelleme üstünlüğünü göstermek istiyorsa giriş modeli telefonlarına da vermeli güncelleme. Niye eksilemişler anlamadım.

Bu arada beni asıl şaşırtan Z3ün listede olmaması oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımda farkı gösteremice yazılımda bir fark yaratıyorlar güzel karar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Doğru söylüyorsun Sony güncelleme üstünlüğünü göstermek istiyorsa giriş modeli telefonlarına da vermeli güncelleme. Niye eksilemişler anlamadım. Bu arada beni asıl şaşırtan Z3ün listede olmaması oldu.

z3 de 5.1.1 var çünkü o yüzden listede yok

• 5.1.1 verememenin BAHANESİ !

• Görseldeki c5in üst çerçevesi birazcık daha ufak olsaymış efsane model olabilirdi.

• S800 lü xperia Z1 in almaması çok ayıp...

• fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    güncelleme verilecek zaten
  • Z ve Z1'e güncelleme verilecek diye girdim geri gidiyorum.

• amiral gemilerinde de c5 ultra gibi ince yan çerçeveler güzel olur.

Bu arada z neyse de z1'e 6.0 gelse sony için iyi olur. Kullanıcılar için çok fark etmez zaten 6.0 önemli bir değişiklik sunmuyor.

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam kusura bakmayın modeller karıştırdım ben de unuttmuşum verileceğini z3e

• z3 plusa vermemeleri şaşırtıcı
  • Z ve z1 bence almaliydi...

• bu haberleri bilerek mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama listede z3, z2 gibi cihazlarda var. Hatta tüm z serisine gelme ihtimali var.

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

C4 almak mantikli

C4 aldım 5 gündür kullanıyorum. sorunları şudur.
    1. geç şarj oluyor eşimin samsung E7'sinin iki katı sürede
    2. türkçe klavyesinde şöü karakterleri yok
    3. Şebeke çekim gücü düşük
  • volvoxcnt V kullanıcısına yanıt
    Samsungun amiral gemisi harici alınmyacağınu defalarca söylüyoruz 1 sene sonra kasmaya başlar güncelleme verilmiyecek ona büyük ihtimal.

• E4g yi almayı düşünüyorum ve telefonlar hakkında fazla bilgim yok güncelleme sorun edermi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.