Şimdi Ara

6 YIL GARANTİ KALKIYOR MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan varsa söylesin lütfen, honda sitesinde fiyatların yazdığı yerde 6 yıl garantinin 31.12.2008 tarihine kadar satılan tüm araclarda 6 yıl garanti olduğu yazılıydı...Bu kaldırılmış. 3-5 gün sonra siparişi verip kaporasını verecektim. Degişmez umarım.

• İLETİŞİM FORMU İLE HONDA TÜRKİYEYE SORDUM .SANIRIM YARIN ARARLAR.SİZLERİ DE BİLGİLENDİRİRİM
  • İnşallah kaldırmaz çünkü Honda ismi üzerinde çok olumlu bir etki yapıyor.
  • kalkarsa bu "honda 6 yıl garantilik arabalar üretmiyor, ortalama altı yıllık arıza masraflarınıda alıyor" gibi bi artı katar fikrime...sizce?
  • 9 Yıl yapacaklar garantiyi
  • insallah artacaktır.... dermişimm.
  • adamlar 6 sene garantiyi bir tek türkiye de veriyor. Neden acaba?

A) müşteriyi 6 sene servise çeker bir güzel öperiz, bir problem çıkarsa da çamura yatarız nasılsa memlekette hak hukuk yok...

B) servisler öpülecek olan müşteriyle ekonomik olarak tatmin edileceğinden, onların karını düşük tutar aracı daha rekabetçi fiyattan satabiliriz.

C) 6 sene garanti vererek marka algımızı yükseltiriz. 2. elini yükseltir pazarlık gücümüzü arttırırız.

D) Bizim araçlar zaten kaliteli, üstüne bir de bakımı düzenli bakım yaptırıldığında zaten problem çıkarmaz, çıkaracak olsa zaten 2 sene içinde çıkarır, ondan sonra çıkarsa dahi fabrikasyon hata olduğunu ispatlamak mümkün değil, her türlü çamura yatarız.

E) hepsi.

kısaca bu olay yeni senede de devam eder, hep devam eder, bu işin hondaya olan maliyeti faydasının yanında devede kulak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E Hepsi
  • BU BAKIŞ AÇISI HONDAYI KÖTÜLEMİYOR MU?

BU KADAR DA ACIMASIZ OLMAYALIM. HONDA HİC İYİ DEGİL DE BU AMAÇLA 6 YIL GARANTİ VERİYOR OLAMAZ.

YANİ 3-5 GÜN SONRA BİR HONDAM OLACAK VE BÖYLE BAKARSAM MORALİM BOZULUR. BABAMIN OĞLU DEĞİL BU FİRMA AMA YİNE DE BU ŞIKLARI DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyayu -- 12 Aralık 2008; 21:28:51 >
  • Bakış açını kötüleme arkadaşım. Şöyle düşünün; bir çok marka 2 yıl veriyor garantiyi. Uzatmak isteyen ek para ödemek zorunda. Üstelik bu uzatılan kapsamı daraltılmış bir garanti parası ödendiği halde.
    Honda'nın bu 6 yıllık garantisi kim ne derse desin biz kullanıcılar için güzel bir şey. Bir bedel ödüyormuyuz ? hayır. O zaman niye kafalarınızı bulandırıyorsunuz? keyfini sürün gitsin. Yok ben 6 yıl boyunca periyodik bakım parasını ödemem diyenleri ise özel servisler bekliyor.Vazgeçersiniz 6 yıl garantiden olur biter.

Üstelik bu 6 yılda kaç kez el değiştirirse değiştirsin garanti sürüyor. Örneğin KİA 4X4 araçlarına ömür boyu garanti veriyordu (ama sadece ilk sahibine, satınca düşüyordu bu hak). Bu hak bizim araçların 2. elini güçlendiriyor.

Madem kararını vermişsin hayırlı olsun, tadını çıkar. Şimdiden keyifli sürüşler.

• Bence A
    quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

adamlar 6 sene garantiyi bir tek türkiye de veriyor. Neden acaba?

A) müşteriyi 6 sene servise çeker bir güzel öperiz, bir problem çıkarsa da çamura yatarız nasılsa memlekette hak hukuk yok...

B) servisler öpülecek olan müşteriyle ekonomik olarak tatmin edileceğinden, onların karını düşük tutar aracı daha rekabetçi fiyattan satabiliriz.

C) 6 sene garanti vererek marka algımızı yükseltiriz. 2. elini yükseltir pazarlık gücümüzü arttırırız.

D) Bizim araçlar zaten kaliteli, üstüne bir de bakımı düzenli bakım yaptırıldığında zaten problem çıkarmaz, çıkaracak olsa zaten 2 sene içinde çıkarır, ondan sonra çıkarsa dahi fabrikasyon hata olduğunu ispatlamak mümkün değil, her türlü çamura yatarız.

E) hepsi.

kısaca bu olay yeni senede de devam eder, hep devam eder, bu işin hondaya olan maliyeti faydasının yanında devede kulak.

• quote:

Orjinalden alıntı: okyayu

Bilgisi olan varsa söylesin lütfen, honda sitesinde fiyatların yazdığı yerde 6 yıl garantinin 31.12.2008 tarihine kadar satılan tüm araclarda 6 yıl garanti olduğu yazılıydı...Bu kaldırılmış. 3-5 gün sonra siparişi verip kaporasını verecektim. Degişmez umarım.

6 yıl garanti zaten bir yıllığına çıkarılmıştı 2007 yılı için geçerliydi, çok ilgi toplayıp satışları katlayınca bir yıl daha uzattılar; ancak 2009 yılındada sureceğini hiç sanmıyorum, her ne kadar bazı arkadaşlarda iki yıl bir şey çıkmazsa, bir dahada çıkmaz gibi bir batıl itikat varsada , 6 yıl garantinin hiçte kolay bir şey olmadığını, hondaya epey tuzluya patlayacağını düşünüyorum, mesela zaman içinde yırtılıp deforme olacak olan cam fitilleri falan mecburen garantiden değişecek, bunda kullanım hatası diyemezler ya

• bununla birlikte 6 yıl boyunca 10000km de bir yetkili servise baglamış oluyor müşterisini....bu da onun kazancı...
  • Amerikada 7 yıl 100.000 mil veriliyor milletin beğenmediği kore yapımı araçlara. Bir de orada tüketici buradan daha uyanık ve güçlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskin98

bununla birlikte 6 yıl boyunca 10000km de bir yetkili servise baglamış oluyor müşterisini....bu da onun kazancı...

O garanti olmasa bile bu kadar komplike bir aracı servis dışında kimseye elletmem, sonuçta senede bir defa falan servise gidilecek, senede bir kez o kadarcık kazık olur artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyayu

Bilgisi olan varsa söylesin lütfen, honda sitesinde fiyatların yazdığı yerde 6 yıl garantinin 31.12.2008 tarihine kadar satılan tüm araclarda 6 yıl garanti olduğu yazılıydı...Bu kaldırılmış. 3-5 gün sonra siparişi verip kaporasını verecektim. Degişmez umarım.

ocak ayından sonra 3 yıl - 100.000 km garantı standardına donulecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

adamlar 6 sene garantiyi bir tek türkiye de veriyor. Neden acaba?

E) hepsi.

kullandıgınız kelımeler kesınlıkle cok cırkın ,
    marka sıze bu garantıyı onerıyor arkadaslar bu sartlarda aracınızı kullanıp kullanmamak tamamen sızın elınızde...
    nıye tepkılı davranıyorsunuz anlamıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Orjinalden alıntı: keskin98

bununla birlikte 6 yıl boyunca 10000km de bir yetkili servise baglamış oluyor müşterisini....bu da onun kazancı...

O garanti olmasa bile bu kadar komplike bir aracı servis dışında kimseye elletmem, sonuçta senede bir defa falan servise gidilecek, senede bir kez o kadarcık kazık olur artık

Aynen katılıyorum.Bu araç için de senede bir kez kazık yenir kardeşim.

• Ben Honda yol yardımını aradım adam bana 7 yıl 150000 km garanti var dedi
  • Müşteriye sunulan güzel bir hak kesinlikle.
    AMAAAAA uygulanırsa . Geçenlerde forumda arka cam resistansıyla ilgili bir
    şikayeti kullanıcı hatası sınıfına sokup,garantiden yapmamıştı firma.
    Bu zihniyette olunacaksa 6 yıl garanti yada başka firmaların bilmemkaç yıl
    garantisi göz boyamaktan öte gitmez...

Şefika Hanım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Klavyenizde İ Ş Ç gibi harfler eksik mi?
    Türkçe'yi güzel kullanmanızı rica etsek çok mu şey istemiş oluruz?

quote:

Orjinalden alıntı: Jeffrey

Ben Honda yol yardımını aradım adam bana 7 yıl 150000 km garanti var dedi

Gönlü zengin bir çalışan imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 14 Aralık 2008; 0:05:30 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.