Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır pc toplamayı düşünüyorum. Pc yi yayın yapmak ve oyun amaçlı toplamak istiyorum. Elimde Ps5 ve Series X de var. Fakat Ps5 üzerinden Warzone ve Fifa yayınları yapmak istiyorum. Yani uzun ömürlü ileriye dönük ve sağlam bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe maksimum 70.000 TL olabilir. Sistemi İntel İ9 12900k işlemci ve Asus Maximus Z960 anakartı üzerine kurmak istiyorum. Bu fiyata kurabilirmiyim ? Ekran kartı düşük olsada çok sorun olurmu ? 3070 veya 3060 ti vs yardımlarınızı rica ediyorum. İyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
60.000 ile 70.000 TL Arasında Sistem Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
70000 TL ye RTX 3090 Ti li sistem kurulur.
32 GB DDR5 , RTX 3090 Ti li bi sistem.
Hepsi,67800TL.
Max.imus anakrt için o kadar para vermeniz gereksiz. Yazdığım anakrt Z690 anakartların en iyilerindendir.
Düşük e.kartı alıp,sistemi tabiri caizse ,öldürmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 29 Eylül 2022; 21:18:12 >
-
13. nesil çıkışını ve zen4 ün piyasaya oturmasnı bekleyin
-
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X