Şimdi Ara

60.000 Tl ye 2 arabamı yoksa tek sıfır araç mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar bir sorum olucak sizlere.60000 tl ile sizce 2 aracmı? Yoksa sifir bir arac mi bakmaliyiz? 2 aractan biri 2006 focus olabilir.Kriterlerimiz lpg li veya dizel,kesinlikle otomatik vites.Ve konfor ön planda.Cevaplarinizi bekliyorum.

Edit:2.arac olursa yeni ehliyet sahibi kisiler kullanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki aracın birden masraflarını kaldırabilecekseniz, yine iki araçla birden uğraşacak zamanınız varsa olabilir. Ama bu seçeneklere sahip değilseniz, en mantıklısı sıfır araç almak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hirosim_A

İki aracın birden masraflarını kaldırabilecekseniz, yine iki araçla birden uğraşacak zamanınız varsa olabilir. Ama bu seçeneklere sahip değilseniz, en mantıklısı sıfır araç almak olur.

Yorumunuz icin tesekkur ederim.Sifir arac bir baska tabiki ama haddinden fazla fiyat istediklerini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.

• 0 aldiginiz araci gonul rahatligi ile yeni ehliyetli kisilere ara sira verebielcekseniz 0 ama yok onlar da kullanacak ve ben arabayi onemserim derseniz 2 arac .

• Ben de tamamen aynı durumdayım 35k liralık aracım var otomatik arac lazım bunu satıp model ni yukseltsem yoksa 20k lik ikinci bir araç mi alsam karar veremedim

• tam benim konum.elimde astra h ile eski kasa c4 var.astra şu an galeride satılmak için bekliyor.2 sini bir satınca 60 bin tl ediyor.şeytan aklımı çeliyor sat ikisini diesel golf 7 kovala.ama elimdeki c4 beni hiç üzmedi ondan cayamıyorum.2 kişi iseniz 2 tane 30 binlik araba alın.zaten mtv toplamı sıfır arabanın mtvsi ile aynı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soyle bir aciklik getireyim 5 kisilik bir aileyiz.2 arac olursa zaten biri babamda kalir diye dusunuyorum.Digerini ise annem veya kardeslerim kullanir.

• Bitane accord bi tane de micra alınır. Şehir içinde micra, uzun yolda, bayramda seyranda accorda binilir.

• bajaj diye bir araba çıkacakmış 4 tane al keyfine bakyada maslakta daire al kiraya ver

• Astra 1.4t enjoy active 0 km al gitsin

• En özendiğim şeydir 2 araba Kısa bir süreliğine de olsa bu zevki yaşamıştım arabayı satmadan yeni arabayı almıştım.Ivır zıvır işler için eski arabayı,zevk amaçlı yeni arabayı sürüyordum.Ekonomik durumum elverirse kesinlikle düşündüğüm bişey.Bir tane arkadan itişli cabrio,bir tane de station wagon aile arabası.
  • Ben de bir ara iki araç kullandım. Tüm giderler size ait olacaksa hiç tavsiye etmem. Zaten ben de artık ikinci bir aracı hayatta almam.
  • Konu mu garip ben mi çözemiyorum? 2 araca ihtiyaç varsa 2 araç alınır, 2. araç gereksizse tek araç alınır. Bu ihtiyaçta forumdaki insanların görüşlerine göre değil hane halkının ihtiyaçlarına göre şekillenir.
  • iki araç daha mantıklı bence, hatta 3.
  • Dostum 2 arabanın rahatlığı çok güzel bende corolla var ama bir tane de Albea var albea ile denize gidiyorum köy yollarına gidiyorum corollayi asfalt ve uzun yolda kullanıyorum.Duruma göre corolla servisteyken albea yı kullanıyorum.

• İkinci araba eğer çok elzem değilse bir bardak süt için inek beslemeye benzer. Eğer ikinci aracı almak evde sürekli (işe gidiş geliş dahil) kullanacak kimse yok ise saçma olur. 2. aracın yakıt hariç sabit giderleri kadar bir para ile taksi ile rahat rahat gezilebilir.
  • Yorumlariniz icin tesekkurler ikinci el araclar sıkıntı cikartabilirlerde. En mantiklisi sifir almak sanirim insAlllah yil sonuna dogru duser fiyatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

Herkese iyi aksamlar bir sorum olucak sizlere.60000 tl ile sizce 2 aracmı? Yoksa sifir bir arac mi bakmaliyiz? 2 aractan biri 2006 focus olabilir.Kriterlerimiz lpg li veya dizel,kesinlikle otomatik vites.Ve konfor ön planda.Cevaplarinizi bekliyorum.

Günümüzde sigortalar yüksek, kasko ücretleri malum, ceza, hasar, bakım derken 2 araç yorar.

Benim tavsiyem size 1.6 trend x PowerShift focus alın ve lpg ile mis gibi binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: -KeepCalm-7

Herkese iyi aksamlar bir sorum olucak sizlere.60000 tl ile sizce 2 aracmı? Yoksa sifir bir arac mi bakmaliyiz? 2 aractan biri 2006 focus olabilir.Kriterlerimiz lpg li veya dizel,kesinlikle otomatik vites.Ve konfor ön planda.Cevaplarinizi bekliyorum.

Günümüzde sigortalar yüksek, kasko ücretleri malum, ceza, hasar, bakım derken 2 araç yorar.

Benim tavsiyem size 1.6 trend x PowerShift focus alın ve lpg ile mis gibi binin.

Bende oyle dusunuyorum veya k kasa astra ama son karar babamin tabiki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.